karolam0 12.06.12, 05:10 Czy samotni aktualnie faceci wspominają byłą miłość? W jakich sytuacjach? Czy poznanie kogoś nowego automatycznie sprawia, że faceci przestają myśleć o ex? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ina_nova Re: wspomnienia 12.06.12, 08:37 > Czy poznanie kogoś nowego automatycznie sprawia, że faceci przestają myśleć o e > x? Nie Odpowiedz Link Zgłoś
king.james Re: wspomnienia 12.06.12, 10:02 Zależy od człowieka i przeróżnych okoliczności. Ja wspominam, ale nie w sensie sentymentalno-tęskniącym, tylko po prostu człowiekowi pojawiają się migawki z przeszłości, a więc także z czasów różnych związków. Poznanie kogoś nowego pamięci nie wymaże, choć oczywiście pozwala przekierować nieco uwagę na teraźniejszość, a nie na przeszłość. A co, boisz się o faceta, że za bardzo siedzi we wspomnieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
karolam0 Re: wspomnienia 12.06.12, 13:58 king.james napisał: > Zależy od człowieka i przeróżnych okoliczności. Ja wspominam, ale nie w sensie > sentymentalno-tęskniącym, tylko po prostu człowiekowi pojawiają się migawki z p > rzeszłości, a więc także z czasów różnych związków. Poznanie kogoś nowego pamię > ci nie wymaże, choć oczywiście pozwala przekierować nieco uwagę na teraźniejszo > ść, a nie na przeszłość. > > A co, boisz się o faceta, że za bardzo siedzi we wspomnieniach? No właśnie na odwrót :) - rozstaliśmy się i zastanawiam się czy on czasem mnie wspomina, tak jak ja jego. Odpowiedz Link Zgłoś
katmich86 Re: wspomnienia 12.06.12, 12:47 Wspominają! I nie ma w tym nic złego, o ile nie są to wspomnienia sentymentalno-tęskniące, albo porównujące ciebie z nią w złym aspekcie dla ciebie: bo ona to była super bo....:każdy by zwariował, facet też nie chce by jego dziewczyna wspominała w ten sposób ex:) Odpowiedz Link Zgłoś
mabiwy Re: wspomnienia 16.06.12, 00:36 prawdziwa miłość ma kształt bólu fantomowego. Nawet jeśli minęła, to nadal odczuwalna. Odpowiedz Link Zgłoś
ba.tman Re: wspomnienia 16.06.12, 18:42 poniewaz mezczyzni nie sa stworzeni dom zycia w monogamii z chwila poznania nowej partnerki ex idzie w zapomnienie. myslenie o ex nie jest normalne gdy sie ma nowe ciasteczko do schrupania:) Odpowiedz Link Zgłoś