Dodaj do ulubionych

ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA

29.04.12, 16:59
Witam,
Mam taki kłopot,
mój mąż ma duży "brzuszek piwny" i nie mieści się w ubranka w standardowej rozmiarówce. Ciężko gdziekolwiek dostać na niego cokolwiek, a jak już się uda to wygląda w nich jak w worku.
Znajoma poleciła nam sklep z typowo odzieżą dla "Dużych Mężczyzn", ale jego strona nic nie pokazuje - www.nietypowypan.pl/strona_glowna.php ,a po odwiedzeniu miejsca sklepu- rzeczy jakościowo słabe i nie zbyt ładne a cenowo przekraczają samych siebie...

Znacie jakieś jeszcze sklepy gdzie mogę porządnie ubrać męża żeby wreszcie wyglądał jak człowiek? Dodam że ma 134cm w pasie a w brzuszku ok.150 cm...
POMOCY !
Obserwuj wątek
    • carola81 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 29.05.12, 22:10
      Hej,
      mój mąż ma podobny "problem" i znalazłam sklep internetowy Oversizeman.pl. Może ceny nie są zbyt niskie, ale odzież naprawde dobrej jakości. Kupiliśmy póki co koszule, ale super fason i jakość. Sama zobacz:
      2xldo8xl.pl/KOSZULA-Z-KROTKIM-REKAWEM-1XL-2XL-3XL-4XL-5XL%283,2415,2209%29.aspx
      Wreszcie ktoś zrozumiał, że grubszy mężczyzna nie musi wyglądać "dziadkowo".

Pozdrawiam i mam nadzieję, że znajdziesz jakieś ciuszki dla męża...
      K.
    • adam2405 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 03.06.12, 15:40
      Hej
      Jeśli chodzi o koszule to na górczewskej jest sklep hektor w którym uszyją ci koszule męską jaka chcesz na miarę! Możesz wybrać sobie tkanine z jakiej mają ci uszyć koszule. Ceny nie są wysokie, a za specialnie szycie koszuli na zamówienie płacisz tylko kilka złotych dokładnie nie pamiętam ale chyba było to 9zł ostatnio. Tu znajdziesz adres.
      www.hektor.com.plPolecam!
    • byniu1983 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 10.09.12, 10:42
      Mam ten sam problem, mogę wam polecić sklep www.letterfashion.com Spodnie męskie można u nich kupić do 160cm w pasie...
      • big-size5 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 07.11.13, 16:01
        W podwarszawskich Markach, Piłsudskiego 172, jedyny outlet z odzieżą męska w dużych rozmiarach xxl-6xl koszule, polary, swetry, kurtki pojedyncze sztuki odzieży sprowadzanej specjalnie dla panów, którzy mają problem z doborem fajnej odzięzy. Sam jestem mocno puszysty wiec zapraszam serdecznie wszystkich, którzy szukają bardzo dobrych jakościowo ubrań ale w normalnych cenach.
    • alkapask Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 19.09.12, 16:27
      allegro.pl/alkapask-pasek-meski-skora-nowosc-dlugosc-xxxl-i2618421652.html
      allegro.pl/alkapask-pasek-meski-skora-nowosc-dlugosc-xxxl-i2618421653.html
      ZAPRASZAMY NA POZOSTAŁE AUKCJE Z PASKAMI:
      allegro.pl/alkapask-pasek-meski-modny-wizytowy-skora-kolory-i2638079062.html
      allegro.pl/alkapask-pasek-wojskowy-bojowka-skora-kolory-hit-i2633921373.html
      allegro.pl/alkapask-pasek-meski-modny-skora-kolor-przeszywany-i2628680809.html
      SZERSZA OFERTA W SKLEPIE INTERNETOWYM www.alkapask.pl - ZAPRASZAMY!!!
    • agorzelniaska Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 18.12.12, 12:56
      Witam, dużo osób boryka się z tym samym problemem. Ja znam sklep w Warszawie na Tarchominie na ul. Ekspresowa 3 a. Świetny sklep i dobre ceny.
      Pozdrawiam
      G
      • prince76 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 27.01.13, 22:32
        W Zielonce pod Warszawą, jest ogromny salon z odzieżą męską w dużych rozmiarach, Mają też sklep internetowy grubaryba.eu . Jakość ciuchów rewelacyjna, niestety ceny nie najniższe, ale na pewno wszystko tam znajdziecie.
        • big-size5 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 14.11.13, 13:53
          prince76 napisał:

> W Zielonce pod Warszawą, jest ogromny salon z odzieżą męską w dużych rozmiarac
          > h, Mają też sklep internetowy grubaryba.eu . Jakość ciuchów rewelacyjna, nieste
          > ty ceny nie najniższe, ale na pewno wszystko tam znajdziecie.

Wiec zapraszam do naszego sklepuw podwarszawskich Markach ul Pilsudskiego 172 jest to jedyny outlet z markowa duza, nowa,odzieżą meska z USA w przystępnych cenach --jest tez mozilwosc negocjacji cen przy zakupie kilku sztuk odziez lub gratisy:) - WWW.BIG-SIZE.PL
    • mastricz Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 06.02.14, 02:15
      Zapraszam do sklepu Duży Pan Warszawa obok outletu (Bródno - Annopol)
      Strona internetowa: www.duzypan.pl
      rozmiary od 3XL do 9XL
      Wysoka jakość, przyjemne ceny
      • mastricz Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 06.02.14, 02:16
        Można również znaleźć na fb -> Sklep "Duży Pan"
    • starterxxxl Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 18.07.16, 09:07
      ogromny wybór,sklep internetowy z dużą odzieżą męską: starter.istore.pl
      • maslonia Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 23.08.16, 13:03
        Na szczęście, chociaż na forum jest dużo informacji, bo w sklepach próżno szukać. Nie jeden duży pan sporo by się odchudził od samego biegania o sklepach. Dla mnie dobry sklep (oczywiście internetowy) z modnymi męskimi ciuchami dużych rozmiarów to modnyduzypan.pl/
    • tomej78 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 22.02.17, 08:36
      Witam. Ostatnio kupiłem fajną bluzę Kangola 4XL na biggie.pl, jak ktoś lubi zakupy w necie, polecam.
    • waldi-76 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 06.04.17, 16:07
      nowy sklep w sieci, biggie.pl polecam
    • waldi-76 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 16.05.17, 09:18
      kupowałem u nich na allegro ale mają też sklep internetowy, biggie.pl, dostałem zamówienie poniżej doby, szacun..
    • starterxxxl Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 12.06.17, 07:56
      polecam sklep internetowy z dużą odzieżą męską: starter.istore.pl
      tam naprawdę można się ubrać
    • india2011 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 26.06.17, 12:29
      Cześć,
      Polecam nową markę Big and Proud www.bigandproud.pl
      To ubrania dla dużych facetów, którzy nie chcą być zaszufladkowani jako "puszyści" - czyli gorsi!
      Dzięki tym ubraniom można pokazać swoje grube poczucie humoru i ogromny dystans do siebie - i rozłożyć tym samym "emocjonalnych" chuderlaków na łopatki ;)
    • prince76 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 11.07.17, 23:06
      Polecam sprawdzoną Grubą Rybę
      grubaryba.eu
      oraz papaje.com
    • zygarek Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 02.08.17, 01:31
      Na kazdej z podanych stron ceny sa CHORE, 150zl za @#$@#$#$! bawelniana koszulke??? 300zl za przecietna koszule z kolnierzykiem???? Kogos ciezko pop........ W zeszla sobote w humanie kupilem kilka koszul z krotkim i jedna z dlugim rekawem, idealny stan, dobra jakos po 2 do 7 zlotych za sztuke... A, nawet jedna koszula byla NOWA (plastiki, tekturki i szpilki przy kolnierzyku)
    • erhuu Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 07.12.17, 23:41
      odzież dla tęgich panów można kupić tutaj www.grubaryba.eu/ . Od bielizny po kurtki zimowe ;) Męża ubieram tutaj od około roku. Ciężko coś znaleźć w stacjonarnych sklepach :)
    • tomek_kkk Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 20.01.18, 01:49
      Ostatnio zrobiłem zakupy w sklepie www.wygodnie.com i jestem bardzo zadowolony. Mają też sklep w centrum Warszawy
    • cormi Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 09.12.18, 11:29
      Generalnie panowie w tych dużych rozmiarach rzeczywiście mają problem z doborem odzieży. Co tu dużo pisać - wybór jest ograniczony.
      • mikorudel Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 10.12.18, 06:59
        Widocznie szukacie w złych miejscach, bo zarówno w sklepach z odzieżą używaną, jak i na portalach aukcyjnych typu Allegro czy OLX jest tego dosyć dużo.
        Są też różnego rodzaju sklepy, które posiadają w ofercie odzież w rozmiarach 5 czy nawet 7XL.
        Aby nie być gołosłownym, tutaj wrzucam na przykładzie spodni: tombigo.pl/kategoria/spodnie
    • adam2405 Re: ODZIEŻ MĘSKA W DUŻYCH ROZMIARACH WARSZAWA 31.12.18, 14:05
      Witam
      Ja dla siebie rzeczy kupuje w różnych miejscach staram się u producentów bo oni mają większe możliwości jesli świadczą usługę uszycia to na pewno uda się coś dobrać. Garnitur szyłem kiedyś w firmie eldorado z torunia adresu nie pamiętam. Koszule zawsze zamawiam mailowo poprzez sklep internetowy firmy hektor. Ceny szytej koszuli jest tylko trochę wyższa, a wybór...jak to mi powtarzają musi być tylko taki materiał, a mają ich dużo. Tu jest adres sklepu
      www.sklep-hektor.pl/
      Polecam taki sposób może za pierwszym razem zajmnie to trochę więcej czasu ale potem już wszystkie dane są i tylko wybieram materiał.
      Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka