es.i 14.10.13, 17:20 Kobieta która ma ochotę na seks podświadomie wysyła facetowi( oczywiście nie swojemu ) sygnały.Skupmy się raczej na tych niewerbalnych a więc Panowie jakie to dla Was są sygnały zachęcające do seksu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 20:14 es.i napisała: > Kobieta która ma ochotę na seks podświadomie wysyła facetowi( oczywiście nie s > ojemu ) sygnały.Skupmy się raczej na tych niewerbalnych a więc Panowie jakie to > dla Was są sygnały zachęcające do seksu uwielbiam sygnały dymne.... jak u sixów...siuksów czy tam czejenów znaczy się... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 22:31 przecież ja nie palę czy palę? no już sama nie wiem, jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne 15.10.13, 11:13 to nie ważne jak jest i jak było...ważne co nas szczeka..... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Sygnały niewerbalne, czasem fatalne... 14.10.13, 23:38 mariuszg2 napisał: > uwielbiam sygnały dymne.... jak u sixów...siuksów czy tam czejenów znaczy się.. ostatnio to najbardzje podymic i popalic to nie czejeni, a czeczeni lubili... ale jak u nich z seksem - to nie mam pojecia... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne, czasem fatalne... 15.10.13, 10:35 maly.jasio napisał: > ostatnio to najbardzje podymic i popalic to nie czejeni, a czeczeni lubili... > ale jak u nich z seksem - to nie mam pojecia... podobno Czeczeni mówią...jak chcesz mieć pełną miskę zapłodnij Kamiskę.... Czeczenki, żeją żeby rodzić....wg mnie to antidotum na problemy demograficzne Rzeczypospolitej.....może być ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: wyręczę 15.10.13, 14:24 to jest pyszczek lamy....wyraźnie w jej oczach widać czeriweń wschodzącego słońca nad Maczu Pikczu...ide upolować kondora....ssie mnie...Sixa chcesz udko? czy skrzydełko bo dla Jasia będzie pierś....ja się zadowolę kuperkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ja za niego - to nie ręczę 15.10.13, 18:54 ale i tak ma przy Tobie dobrze, Sissi...wystarczy popaczec, jak te oczka mu sie swieca na widok konkurencji... eehh... Odpowiedz Link Zgłoś
corgan1 były ostatnio Marsze Szmat 14.10.13, 22:18 po których dowiedzieliśmy że nieważne czy kobieta wysyła sygnały czy nie wysyła - nie jest to przyzwolenie na seks i nie oznacza to że kobieta ma ochotę na seks. Jeśli facet odbiera niewłaściwe sygnały do gotowości jej do seksy to jest tyo jego problem więc może dojść do gwałtu. Wiemy z interpretacji MarszówSzmat np. że jeśli kobieta jest ubrana jak dziwka to to ma nic nie znaczyć. Podobnie jakby leżała nieprzytomna i rozkraczona gdzieś w rogu sali albo sama pijana dobierałaby sie facetowi do rozporka... Nie można się do niej dobrać bez wyraźnej zgody ale nie do końca wiadomo co to znaczy 100% wyrażenie zgody. W kwestii sygnałów gotowości do seksu ostatnio jest troche zamieszania.... Feministki i kobiety nowoczesne ew. postempowe nie bardzo chcą się w tej sytuacji udzielać. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: były ostatnio Marsze Szmat 14.10.13, 22:30 a te pijane kobiety to twój jedyny target, że tak biadolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
to.niemozliwe Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 22:34 Jak patrzy na mnie, prosto w oczy, usmiecha sie i na czole ma napisane "przelec mnie". To jest szansa, ze sie polapie. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Sygnały niewerbalne 15.10.13, 12:04 Ale ten napis to szminką, czy niezmywalnym markerem? Odpowiedz Link Zgłoś