Dodaj do ulubionych

Sygnały niewerbalne

14.10.13, 17:20
Kobieta która ma ochotę na seks podświadomie wysyła facetowi( oczywiście nie swojemu ) sygnały.Skupmy się raczej na tych niewerbalnych a więc Panowie jakie to dla Was są sygnały zachęcające do seksu
Obserwuj wątek
    • mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 20:14
      es.i napisała:

> Kobieta która ma ochotę na seks podświadomie wysyła facetowi( oczywiście nie s
      > ojemu ) sygnały.Skupmy się raczej na tych niewerbalnych a więc Panowie jakie to
      > dla Was są sygnały zachęcające do seksu

uwielbiam sygnały dymne.... jak u sixów...siuksów czy tam czejenów znaczy się...
      • six_a Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 22:31
        przecież ja nie palę
        czy palę?
        no już sama nie wiem, jak jest.
        • mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne 15.10.13, 11:13
          to nie ważne jak jest i jak było...ważne co nas szczeka.....
      • maly.jasio Sygnały niewerbalne, czasem fatalne... 14.10.13, 23:38
        mariuszg2 napisał:
        > uwielbiam sygnały dymne.... jak u sixów...siuksów czy tam czejenów znaczy się..

ostatnio to najbardzje podymic i popalic to nie czejeni, a czeczeni lubili...
        ale jak u nich z seksem - to nie mam pojecia...
        • mariuszg2 Re: Sygnały niewerbalne, czasem fatalne... 15.10.13, 10:35
          maly.jasio napisał:

> ostatnio to najbardzje podymic i popalic to nie czejeni, a czeczeni lubili...
          > ale jak u nich z seksem - to nie mam pojecia...

podobno Czeczeni mówią...jak chcesz mieć pełną miskę zapłodnij Kamiskę.... Czeczenki, żeją żeby rodzić....wg mnie to antidotum na problemy demograficzne Rzeczypospolitej.....może być ciekawie
          • maly.jasio ale czo na to Sixa ? 15.10.13, 11:31
            w/g mnie ona jest tu kluczem...
            • six_a Re: wyręczę 15.10.13, 11:36
              się kangurem:

https://scontent-a-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/945520_203955356422791_1480001906_n.jpg
              • mariuszg2 Re: wyręczę 15.10.13, 14:24
                to jest pyszczek lamy....wyraźnie w jej oczach widać czeriweń wschodzącego słońca nad Maczu Pikczu...ide upolować kondora....ssie mnie...Sixa chcesz udko? czy skrzydełko bo dla Jasia będzie pierś....ja się zadowolę kuperkiem...
              • maly.jasio ja za niego - to nie ręczę 15.10.13, 18:54
                ale i tak ma przy Tobie dobrze, Sissi...wystarczy popaczec,
                jak te oczka mu sie swieca na widok konkurencji...

eehh...
    • corgan1 były ostatnio Marsze Szmat 14.10.13, 22:18
      po których dowiedzieliśmy że nieważne czy kobieta wysyła sygnały czy nie wysyła - nie jest to przyzwolenie na seks i nie oznacza to że kobieta ma ochotę na seks. Jeśli facet odbiera niewłaściwe sygnały do gotowości jej do seksy to jest tyo jego problem więc może dojść do gwałtu.

Wiemy z interpretacji MarszówSzmat np. że jeśli kobieta jest ubrana jak dziwka to to ma nic nie znaczyć. Podobnie jakby leżała nieprzytomna i rozkraczona gdzieś w rogu sali albo sama pijana dobierałaby sie facetowi do rozporka... Nie można się do niej dobrać bez wyraźnej zgody ale nie do końca wiadomo co to znaczy 100% wyrażenie zgody.

W kwestii sygnałów gotowości do seksu ostatnio jest troche zamieszania.... Feministki i kobiety nowoczesne ew. postempowe nie bardzo chcą się w tej sytuacji udzielać.
      • six_a Re: były ostatnio Marsze Szmat 14.10.13, 22:30
        a te pijane kobiety to twój jedyny target, że tak biadolisz?
    • to.niemozliwe Re: Sygnały niewerbalne 14.10.13, 22:34
      Jak patrzy na mnie, prosto w oczy, usmiecha sie i na czole ma napisane "przelec mnie". To jest szansa, ze sie polapie. :-D
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Sygnały niewerbalne 15.10.13, 12:04
        Ale ten napis to szminką, czy niezmywalnym markerem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka