Dodaj do ulubionych

czy są tacy mężczyzni ?

24.11.13, 20:09
których nie kręcą seksowne , erotyczne kobiece ciuszki zakładane przez Wasze żony do łóżka ?
Obserwuj wątek
    • facettt o hollender, temat dla mnie... 24.11.13, 20:13
      sa.
      w ogole to mnie nie rusza - a tylko "LALA NAGO".
    • nie.mam.20 Re: czy są tacy mężczyzni ? 24.11.13, 20:26
      mnie interesuje cialo, nie bielizna. Poza tym, wiekszosc tego badziewia jest wulgarna. Niechby sprobowala cos takiego zalozyc... :(
    • aardwolf_ge Re: czy są tacy mężczyzni ? 24.11.13, 20:32
      Mnie bardzo kręci seksowna bielizna.
      Gdybym miał wybrać pomiędzy 40-latką w pończoszkach a nagą 20-latką to 20 latka nie ma szans.
    • nawalonych7krasnali Re: czy są tacy mężczyzni ? 24.11.13, 21:00
      A po co kobicie w łóżku bielizna - ona jest kiedy jeszcze chodzi po mieszkaniu, a nie w łóżku...
    • qqbek Re: czy są tacy mężczyzni ? 25.11.13, 02:00
      pomorzanka34 napisała:

> których nie kręcą seksowne , erotyczne kobiece ciuszki zakładane przez Wasze ż
      > ony do łóżka ?

Wyobraź sobie, że jeszcze są mężczyźni, których kręcą seksowne, erotyczne i kobiece żony... nago konsumowane w łóżku :)
      Z resztą "do łóżka" już pachnie rutyną... a od czego są kabina prysznicowa, blat w kuchni, czy też koc na pikniku w lecie (to tylko przykłady, które można by mnożyć)?

Jak się to komuś podoba, to może nawet kochać się z żoną w mundurze Szturmowca Imperium... mnie to nie kręci.
      • pomorzanka34 Re: czy są tacy mężczyzni ? 26.11.13, 18:21
        > Z resztą "do łóżka" już pachnie rutyną... a od czego są kabina prysznicowa, bla
        > t w kuchni, czy też koc na pikniku w lecie (to tylko przykłady, które można by
        > mnożyć)?

zgadza się "do łóżka" było podane tylko przykładowo gwoli ścisłości :)
    • szturmownik każdy.. 26.11.13, 11:39
      KAżdy jest inny.
    • myslac88 Re: czy są tacy mężczyzni ? 26.11.13, 16:09
      są.
    • bajannn Re: czy są tacy mężczyzni ? 26.11.13, 19:28
      wątpliwe, aczkolwiek możliwe:)
    • mariuszg2 Re: czy są tacy mężczyzni ? 26.11.13, 19:44
      wg mnie podpierzynowe dobieranie się do cudeniek pod barchanami i gęstwą tekstyliów piżamowych jest bardziej podniecające niż pląsy w jakichś koronkach z prześwitem
    • sibeliuss Re: czy są tacy mężczyzni ? 27.11.13, 13:37
      Tak, są też faceci, którzy lubią zupełne zwyczajne ostre rżniątko bez durnych dodatków, bo jara ich kobieta jako taka. Dziwne?
      Znam taką, która dla faceta była wygolona, wypachniona, wygięta i wypięta, a mimo to trzeba było woła, żeby poszedł do wyra i dźwigu, żeby mu się uniósł. Okazało się, że ją kochał, a posuwał kocmołucha z sąsiedniego miasta.
    • man_sapiens Re: czy są tacy mężczyzni ? 28.11.13, 22:19
      Tak, są. Mnie ta "seksowna" bielizna śmieszy. A jak się człowiek kula ze śmiechu to z seksu nici.
    • nikimaj22 Re: czy są tacy mężczyzni ? 30.11.13, 19:29
      Tak pauszalnie to nie. Musieliby być chorzy, przepracowani, zmienić orientację seksułalną lub być po absolutnie wyczerpującej nocy.
    • eekonomista Re: czy są tacy mężczyzni ? 02.12.13, 16:15
      Mnie, mnie! Wolę kobiety ubrane w siebie.
    • paco_lopez Re: czy są tacy mężczyzni ? 27.12.13, 09:38
      ja jestem takim mężczyzną. mnie kręci całkowita golizna albo kusy podkoszulek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka