jollia 03.07.14, 21:26 czy pojscie z facetem do lozka na pierwszym spotkaniu-jest dyskwalifikujace dla kobiety? czy facet ocenia z gory ze kobieta jest latwa jesli podda sie chwili i nie wycofa sie w odpowiednim momencie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziala_nawalony Re: pierwszy raz 03.07.14, 21:59 dla mnie tak, byłabyś skreślona z listy 'szanowanych dziewczyn' zanim podciągnałbym zamek w spodniach.amen Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: pierwszy raz 03.07.14, 22:34 a co robiłeś z opuszczonym suwakiem na pierwszej randce? się nie zapiąłeś czy puściłeś? normalnie hipokryzja jak stąd do nowosybirska. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: pierwszy raz 03.07.14, 22:47 on jest szkotem w kilcie bez rozporka choć z rozpierdasem z tylca a ona wyemancypowana w spodniach aby strzec cnoty zamkiem warownym błyskawicznym - taka lejdy gerda_jwa Tobie cos na musk padło z tymi separatystami... ja tam się ciesze, że turystow mniej w Krymu.... natura będzie bliżej mnie za jakiś czas.... ceny pospadały więc zarezerwują na Czjornoje wzmorje samuju łuczszuju gastinicu pra nas.... dażje nje pajedjosz... żjeławać niczewo... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: pierwszy raz 03.07.14, 23:14 Pani szanowna - ignorantia juris nocet Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: pierwszy raz 04.07.14, 15:38 six_a napisała: > a co robiłeś z opuszczonym suwakiem na pierwszej randce? > się nie zapiąłeś czy puściłeś? > > normalnie hipokryzja jak stąd do nowosybirska. > może i hipokryta,ale jak już to dyskretny hipokryta. no i pisze ..bym , czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: pierwszy raz 05.07.14, 00:23 dziala_nawalony napisał: > > dla mnie tak, byłabyś skreślona z listy 'szanowanych dziewczyn' zanim podciągna > łbym zamek w spodniach.amen piszesz jak nawalony ;-) Ty również musiałbyś się znaleźć poza listą facetów godnych szacunku ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
dziala_nawalony Re: pierwszy raz 05.07.14, 00:43 torado napisała: > > piszesz jak nawalony ;-) Ty również musiałbyś się znaleźć poza listą facetów go > dnych szacunku ;-) :-D i już płaczę..he..he Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: pierwszy raz 05.07.14, 00:56 dziala_nawalony napisał: > torado napisała: > > > > > piszesz jak nawalony ;-) Ty również musiałbyś się znaleźć poza listą face > tów go > > dnych szacunku ;-) :-D > > i już płaczę..he..he nie mazgaj się, bo faceci nie płaczą... no chyba żeś nie facet ;-) :-D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: pierwszy raz 03.07.14, 22:27 link tu był ...o ten www.youtube.com/watch?v=Uxb484ACITs# Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy no i dobrzi... 04.07.14, 14:22 jollia napisał(a): > czy pojscie z facetem do lozka na pierwszym spotkaniu - jest dyskwalifikujace dla mnie jest wrecz "kwalifikujace". - jezeli oczywiscie kwalifikacja przebiegla pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: pierwszy raz 05.07.14, 22:38 Przepraszam, co za różnica czy na pierwszym, czy za sto pierwszym spotkaniu? To może być co najwyżej ryzykowne - nie znasz faceta, druga czy trzecia randka pozwalają lepiej poznać gostka i ocenić, czy to nie jakiś zbok albo beznadziejny burak. Równie dobrze mogłabyś się pytać, czy pocałunek na pierwszej randce... Odpowiedz Link Zgłoś
juka_2 Re: pierwszy raz 06.07.14, 10:07 A facet, który idzie do łóżka na 1. randce? Nie łatwy, tylko zdobywca! :) Odpowiedz Link Zgłoś
jollia Re: pierwszy raz 06.07.14, 11:52 no wlasnie ,patrzac z drugiej strony -facet na 1spotkaniu idzie z kobieta do lozka ,i ma pewnosc ze chce z nia znow sie spotkac, a ona mowi spadaj ,to jak sie czuje? Odpowiedz Link Zgłoś