baba.ryba 07.11.14, 16:33 Mój facet chce sobie zapuścić brodę. Mówi o tym od dłuższego czasu i nie bardzo wiem co mam zrobić – odradzać mu? Wolę w sumie jak jest ogolony. Do tego jeszcze koszt kosmetyków, pielęgnacja itp…. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 07.11.14, 16:46 Ja wolę Twojego faceta z brodą, tak że weź sie zgódź Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 07.11.14, 23:17 A on, że tak spytam dla pewności, chce tę brodę Tobie zapuścić, czy sobie? Jeśli chce, to niech zapuszcza, ostatecznie to on ją będzie pielęgnował... Zazdroszczę problemów, serio ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gdyby uparl się, że chce mieć kochankę... 07.11.14, 23:53 to bylby jakis problem... 1. Glupota nic nie boli. 2. Czasami kosztuje niewiele... 3. A jakas przyjemnosc z zycia miec czeba. Odpowiedz Link Zgłoś
rudka-a Re: gdyby uparl się, że chce mieć kochankę... 08.11.14, 08:12 On chce, ona nie wie, co robić... strasznie niezdecydowana para.... Z niecierpliwoscia czekamy na decyzję w nurtujacej cie sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy bo sprawa jest powazna... 08.11.14, 13:47 rudka-a napisała: > Z niecierpliwoscia czekamy na decyzję w nurtujacej cie sprawie... bo sprawa jest powazna... I by nikogo nie skrzywdzic - proponuje oddac sprawe do Arbitrazu: pl.wikipedia.org/wiki/Arbitra%C5%BC_(psychologia) Odpowiedz Link Zgłoś
rudka-a w rzeczy samej... 08.11.14, 20:22 obrotowy napisał: > rudka-a napisała: > > Z niecierpliwoscia czekamy na decyzję w nurtujacej cie sprawie... > > bo sprawa jest powazna... > I by nikogo nie skrzywdzic - proponuje oddac sprawe do Arbitrazu: > rel="nofollow">pl.wikipedia.org/wiki/Arbitra%C5%BC_(psychologia) i to natychmiast!!... niepewnośc w decyzjach męczy, jak kleszcz w pewnej czesci ciała.... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy ale... 08.11.14, 20:26 to oznacza, ze do Arbitrazu musi przestac sie golic... by obie opcje pozostaly otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 08.11.14, 12:53 Jeżeli całkowicie nie zależy mu na tym, czy Ci się podoba to wg mnie związek jest już martwy. Czyli jedyne wyjście to powiedzieć mu "pakuj się i wypie...j". Odpowiedz Link Zgłoś
makinetka82 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 08.11.14, 15:05 Tia... a to padalec! Brody mu się zachciewa, jeszcze czego!!!! w d.pie mu się poprzewracało , ot co! Ja Ci powiem, Autorko wątku... on nie jest Ciebie wart. Po co Ci facet z brodą ? Przecież to normalne, że jeśli Cię kocha, powinien Tobie zostawiać decyzję w tak ważnych sprawach... Do czego to dochodzi? Na jakich wartościach oparte są dzisiejsze związki??? Dziś ten arogant domaga się brody, jutro odbierze Ci prawo do decyzji w sprawie koloru jego skarpetek... Zostaw chama, to mu się odechce ... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy tesz mysle, ze broda moze byc sexi... 08.11.14, 15:33 demotywatory.pl/4335235/Kawal-z-Broda Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 08.11.14, 15:46 aardwolf_ge napisał: > Jeżeli całkowicie nie zależy mu na tym, czy Ci się podoba to wg mnie związek je > st już martwy. > Czyli jedyne wyjście to powiedzieć mu "pakuj się i wypie...j". :D :D...nie wiem na podstawie czego takie pochopne wnioski... Odpowiedz Link Zgłoś
aardwolf_ge Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 09.11.14, 12:38 A ja nie rozumiem czego tu można nie rozumieć. Czy podejście "jeżeli kogoś kocham to chcę mu się podobać" jest takie egzotyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 09.11.14, 13:17 aardwolf_ge napisał: > A ja nie rozumiem czego tu można nie rozumieć. > Czy podejście "jeżeli kogoś kocham to chcę mu się podobać" jest takie egzotyczn > e? ale z Twojego poprzedniego postu to nie wynikało... a podejście "jeżeli kogoś kocham to chcę mu się podobać" jest całkiem naturalne...mnie raczej chodziło, że na podstawie informacji, że facet nie bardzo bierze pod uwagę opinię swojej kobiety w kwestii swojego wyglądu wysnuwasz wniosek, że związek jest martwy... Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 09.11.14, 13:20 na "żywość" związku skład się tysiące spraw i dopiero współwystępowanie więcej niż jednej może prowadzić do martwoty ...Więcej umiaru w opiniach zalecam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 09.11.14, 13:53 miało być nie współwystępowanie...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cambria1.2 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 08.11.14, 18:58 A gdybyście tak wespół w zespół, co? Raźniej by mu było, kosmetyki by nie wywietrzały... No a przede wszystkim nie każdy hipster jest chłopakiem kobiety z brodą! Tak że ten... Zastanów się. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Za brodą chowają się zwykle charaktery słabe 08.11.14, 19:07 i zakompleksione. Czytałem na ten temat. Wiedzą o tym pracodawcy na zachodzie i to zmniejsza szanse na lepszą pracę. Wystarczy popatrzeć wokół siebie, kto nosi brody. M.. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy jasne... 08.11.14, 19:53 taki Marks i Engels to byli slabeusze - w stosunku do gigantow: Lenina i Stalina :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Ja mówię teraz nie w czasach, kedy prawie 09.11.14, 15:47 wszyscy faceci byli brodaci. Typowy wygląd: Kozia bródka bo słabiutka. Z tyłu głowy kucyk związany gumką. Chudy i obowiązkowe okulary. Kto to? Ekolog, wegetarianin albo inny podobny pożyteczny idiota. Ja mam przynajmniej takie doświadczenia. M. Odpowiedz Link Zgłoś
amb25 Re: Ja mówię teraz nie w czasach, kedy prawie 14.11.14, 08:52 Bo jak maly i chudy to przynajmniej kucykiem i broda chce sie wyrozniac. A tu gdzie dosc popularna jest taka opcja - broda mniej wiecej do piersi zwiazana w kucyk i co ok. 10 cm spieta gumka, czesto albo lysy albo z kucykiem i najczesciej z brzuszkiem :) "Ekolog, wegetarianin albo inny podobny pożyteczny idiota..." - ze idoiota to ok ale pozyteczny????? Dla kogo??? Odpowiedz Link Zgłoś
kachaa17 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 12.11.14, 19:15 sorry ale jaki koszt kosmetyków i pielęgnacja. Co on do pasa tą brodę chce mieć? Ja tam lubię facetów zarośniętych. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldzia.80 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 12.11.14, 20:53 ja tam lubię brodaczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
filipeczko Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 14.11.14, 10:51 A myślisz, że możesz mu zabronić? :D Jeśli facet jest uparty, to wyhoduję brodę, będzie ją przystrzygał i pielęgnował, ale jeśli to tylko taki tymczasowy kaprys, "bo moda", to szybko mu się znudzi i zaraz się ogoli. Choć nie wiem, czy wiesz, że listopad jest miesiącem zapuszczania zarostu ;) #NoShaveNovember Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 18.11.14, 13:45 Odpowiedz, że Ty zapuszczasz bobra między nogami. Z pewnością będzie zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
matyldzia.80 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 17.12.14, 10:22 ja uwielbiam brodaczy! Odpowiedz Link Zgłoś
6dziecko.we.mgle Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 17.12.14, 10:49 Ale ta broda to miałaby byc zadbana, krótka, pielęgnowana czy taka jak u ekskluzywnego menela? Albo jak u tych z zz top? Albo taka Odpowiedz Link Zgłoś
shirley_summer Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 17.12.14, 17:09 Zależy jak długą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir47 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 27.12.14, 04:20 Jak chce, to niech ma Odpowiedz Link Zgłoś
woyteck90 Re: Facet upiera się, że chce mieć brodę 01.03.15, 14:47 twoj facet powinien liczyc sie z twoim zdaniem i powinno mu zalezec na tym zeby sie tobie podobac ale z tym kosztem kosmetykow to wypalilas :) moze go ogol na lyso - bedzie jeszcze taniej. Odpowiedz Link Zgłoś