jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:36 > małe? czy 80D? hmm ani ani...nie jesteśmy z tygrysiem w takiej zażyłości żebym mógł je zobaczyć chociażby w garderobie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:40 pewnie zdjęcie z wizytówki dawnej Ci przesłała... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:42 > pewnie zdjęcie z wizytówki dawnej Ci przesłała... pytaj sie mnie a ja Cie...nie wiem ale zapytałem kiedy swoją zmienia bo nad widok kotów przedkładam widok kobiet no i dostałem ....robi wrażenie, i zupełnie nie pasuje to tych wypisywanek z zaniedbanym wyglądem Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:47 eee to pewnie Ci jakies specjalne strzeliła... wczesniej w wizytówce miała takie "legitymacyjne" zdjęcie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:50 >"legitymacyjne" zdjęcie nooo zgadza sie acha, dzięki za wpisik a co do leczenia to nie leczę..mam inne zajęcia m.in. opiekę nad małym brzdącem tym pod ph2 w stronach a jak tam głowa? po winie kac musi dokuczać i ogólna niemoc? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:52 po winach i nie tylko dobrze, dobrze, tylko suszy trochę, ale mineralka stoi, więc jest ok a jak Ci opieka nad dzieckiem idzie? masz jeszcze jakies, czy to jedyny syn Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:58 > po winach i nie tylko he he he mieszaniny są najgorsze > dobrze, dobrze, tylko suszy trochę, ale mineralka stoi, więc jest ok no to dbaj o siebie i wracaj do formy > a jak Ci opieka nad dzieckiem idzie? masz jeszcze jakies, czy to jedyny syn no ile można...jak na razie to mój debiut i zyciowe dzieło śpi teraz obok, a ja moge sobie pracowac i klikać Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:35 szefowo! ja także zmieniłem wizytowkę a poza tym i sygnaturka się widzę także Ci zmieniła wiosna idzie co? Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:37 sygnaturkę mam zmienna... 4 rodzaje i się losowo wybiera... przełykajaca kobiete również mam, a jakze... zmiana na wizytówce korzystna prawie jak moja Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:40 > sygnaturkę mam zmienna... 4 rodzaje i się losowo wybiera... a ja zawsze na tą kobietę trafiałem..widać los dopiero teraz zesłał mi nową treść > zmiana na wizytówce korzystna prawie jak moja no nieeee..nawet nie śmiałem się porównywać gdzie mi do takiej..... Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:42 w gościach tez Ci się wpisałam... jak tam Ci się wczoraj czat podobał MiSiowy? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:43 > w gościach tez Ci się wpisałam... zaraz sprawdzę > jak tam Ci się wczoraj czat podobał MiSiowy? fajny był, kameralny, sympatyczny, odkrywczy i długi Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 13:51 > ale ja poszłam szybko... niestety z pewnościa nie raz jeszcze będzie okazja pogadać...no z tym że wczoraj była szansa na skandalizujące wyznania diabliczki ha ha ha Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 13:53 się naszykuj na moje wyznania... już, juz jak Cie coś interesuje zawsze możesz zapytać, tutaj,. albo na priv... najwyżej udzielę odpowiedzi wymijającej Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 14:01 > jak Cie coś interesuje zawsze możesz zapytać, tutaj,. albo na priv... > najwyżej udzielę odpowiedzi wymijającej he he he same wymijające by były chociaz jak wczorajsze tematy sobie przypomne to kto wie? no ale jak Cię o coś pytac jak nie znasz nawet długości swojej pochwy he he he Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 14:14 eee to nie plotki...ale komentarze i uwagi...wiesz ploty byłyby co najwyżej na czacie ..a tak masz wgląd...a poza tym jeszcze raz ...no no no koleżanko! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 14:18 az normalnie jak cos powie to tylko zalamac sie mozna....choc raz powiedzialby prawde Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 14:21 )) nie no... nie ujmując Ci Tygryś, nie to miałam na mysli... tylko widzę, ze nasz Jacuś, to kobieciarz Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 14:22 no ja tez widze..wolalabym zeby jakos skrytykowal to przynajmniej bym wiedzial o co beee Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 14:43 > az normalnie jak cos powie to tylko zalamac sie mozna....choc raz >powiedzialby prawde wal się na cyce kobieto jak Ci cos w sobie nie pasuje!!! normalnie załamać sie idzie...taki obraz tragedii mi napisałas wczoraj ..a co sie okazuje???? lustra nie masz czy jak? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 14:38 > każdej słodzi... no każdej oj jak mi się ktoś podoba to co ja zrobię...monopolu nie mam na to Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 14:41 kcesz piosenke?? ta o ktorej mowilam wczoraj..o tej jednej z wielu..ta ktora znasz a niekojarzysz Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 14:44 tygrysio_misio napisała: > kcesz piosenke?? kcem! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 14:59 poszly z 4 ale tylko jedej z nich wymienilam tytul..ja tez jej sobie poslucham bo mam ochote...a reszta to jest z koncertu wiec wiesz...troche inaczej trzeba podejsc do nich niz do studyjnych...na koncertach gra sie trudniej ale im chyba i tak niezle wyszlo Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:01 > poszly z 4 dzięki zaraz biore je na uszy ;-") > do nich niz do studyjnych...na koncertach gra sie trudniej ale im chyba i tak > niezle wyszlo wiesz niekiedy wersje koncertowe to własnie jest tonie do powtórzenia w studkio Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:05 jakos do tej pory nikt na MiSiu nie podziela moich gustow muzycznych..wiec tylko tyle Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:07 www.herbgreenefoto.com/gallery/jefferson_airplane/grace-1.jpg www.herbgreenefoto.com/gallery/jefferson_airplane/grace-2.jpg wokalistka... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:11 a ja słyszę faceta....wiesz...ta jedna jak na razie to niezła kołysanka ;-O) Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:15 facet jest...ale zaraz ezme sie i zalacze taka inna...gdzie ja bardziej slychac w The Other..." w pewnym momencie ona tak super unosi glos ze az mi wlosy na grzbiecie staja debem wielkim Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:16 > w The Other..." w pewnym momencie ona tak super unosi glos ze az mi wlosy na > grzbiecie staja debem wielkim na grzbiecie??? no nieeee ...ale rozumiem trudne miejsce do samodepilacji ha ha ha Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:35 tygrysiu a ten kawałek o grubej anielicy to jakas aluzja? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:37 nie skadze poszly kawalki w wykonaniu pieknej Grace ale w tamtych ona tez spiewa...skup sie..szczegolnie w "The other side of life" Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 14:56 co poszlo? kolejny `smiechowy` mail? bo ja chyba nie w temacie jestem, a >uwaga, specjalnie dla Tygrysia> nie mam czasu czytac ...:p i moze ktos powiedzialby mi.. Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:00 oj..zzdjecie moje chcesz? te same co w wizytowce bylo..takie do dowodu;] Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:01 aaaa, no to trzeba bylo tak od razu pamietam Cie Tygrysio, dzieki Jacko dodalby, ze takiej twarzy sie nie zapomina, ale ja jako kobieta tylko dodam, ze jak najbardziej nie jest mi obcy Twoj wizerunek Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:04 > Jacko dodalby, ze takiej twarzy sie nie zapomina, a napisałem tak na widok którejkolwiek z Was? > dodam, ze jak najbardziej nie jest mi obcy Twoj wizerunek mio teraz też nieeee Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:06 jacko1971 napisał: > > Jacko dodalby, ze takiej twarzy sie nie zapomina, > > a napisałem tak na widok którejkolwiek z Was? Jacku, alez Ty sie w komplementach rozplywasz nad nami, jesli nawet nie powiedziales tego literalnie, to jest to w zakresie znaczeniowym wyrazanego przez Ciebie stosunku do pan na MiSiu > jak najbardziej pozytywnie nam znanym Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 15:08 az strach pomyslec co by bylo gdyby na Forum Kobieta trafil Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:29 wycienczylby sie biedak przed komputerem , nie pozwolilyby mu odejsc nawet po szklanke wody Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:34 anx ...zakładasz ze tam siedzą tak oryginalne i piękne kobiety jak tutaj? jeszcze troszkę o tej Kobiecie popiszecie i może zacznę myśleć czy nie zajrzeć tam oblookać ... w imie zasady -czy się źle czy dobrze mówi ważne żeby się mówiło...reklamujecie jakbyście same tam sie udzielały? a może tak jest co? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:36 nie pamietam, kiedy sie tam udzielalam, ale jesli masz ochote sprawdzic, to prosze, droga stoi otworem Ja wiem, gdzie mam najwieksze udzialy i tam lokuje moje glowne akcje )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:14 > Jacku, alez Ty sie w komplementach rozplywasz nad nami, jesli nawet nie > powiedziales tego literalnie, to jest to w zakresie znaczeniowym wyrazanego > przez Ciebie stosunku do pan na MiSiu > jak najbardziej pozytywnie nam znan > ym ale kiedy to prawda, a w dodatku zupełnie inaczej podoba mi sie tygrysio a inaczej np. kolorowa...kobiety na MiSiu nie są masą, każda wywołuje u mnie inne emocje jesteście nie do podrobienia ..i nie ide na żadne forum kobiet!!! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:28 nie ide na żadne forum kobiet!!! Masz racje, zadne nie miziaja tak jak my )) - Łatwiej jest przeżyć coś dzięki działaniu niż zacząć działać pod wpływem przeżycia. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:30 > Masz racje, zadne nie miziaja tak jak my )) he he he ...a o tym nawet pojęcia jeszcze nie mam Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 15:35 hm...miiiiz,...mizzz...miiiz...najpierw deliakatnie glaskana szyja , kark, uszy.. podgryzane uszy. rozmasowywane plecy...MiSiaczka siedzi za Tobą , przywiera do Ciebie calym cialem, a Ty dalej stukasz w klawiature obejmuje w pasie i figlarnie wyglada Ci zza barkow...nie daje Ci spokoju, ciagle wynajduje nowa pieszczote...)) cisza ide na spotkanie, papa MiZiaki Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 15:37 > hm...miiiiz,...mizzz...miiiz...najpierw ... WOW zostałem pomiziany...jak miło!!! udanego spotkania!! Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: poszlo 18.04.06, 15:53 ja za to jestem niezwykle ciekawa jakie mocje wywołuje w tobie Tygrysio, a jakie ja... podobno inaczej Ci się podobamy... hmm... na czym polega różnica? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 19:09 > ja za to jestem niezwykle ciekawa jakie mocje wywołuje w tobie Tygrysio, a >jaki e ja... emocje trudno oddać słowami, ale różnicę patrząc na Wasze zdjęcia łapiesz ? Tygrysio po pierwsze wprawiła mnie w zdumienie - nie byłem przygotowany na TAKI widok po tym co wypisywała, jest strasznie sympatyczna z pysia, za to TY nie masz pysia i jestes intrygująca (tak, tak powtarzam się) ..Tygrysia ma się ochotę przytulić, pogłaskać po główce i gadać godzinami wpatrując się w jej usta (wiem, w co innego podobno tez mozna ) - diabliczkę trzeba inaczej - trzeba by tak zagadać, taki numer wykręcić żeby zobaczyc iskry w jej oczętach, a moze i usłyszeć szatański uśmieszek... > podobno inaczej Ci się podobamy... hmm... na czym polega różnica? > Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 19:25 o jeju, jeju...skoro juz zaczeliscie taki temat, to niech i ja nasyce swoja proznosc :p hihi, albo i nie Tygrysio, Kolorowa , a Anx sie nie nalezy? ... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 19:33 > o jeju, jeju...skoro juz zaczeliscie taki temat, to niech i ja nasyce swoja > proznosc :p hihi, albo i nie > Tygrysio, Kolorowa , a Anx sie nie nalezy? ... Anx to przede wszystkim DUSZA, to spojrzenie z ciekawością na świat no i nastrój, marzenia i delikatność..a ponieważ zmieniłas sobie wizytówkę nie mogę sobie przypomnieć szczegółów, na pewno ma sie ochotę przegarnąć Twoje kosmyki i objąć głowę dłońmi ...poza tym masz zadarty nosek (albo ja miałem złudzenie optyczne ) wart 1000ca pocałunków Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 19:36 dosc lizania sobie dup nawzajem !!!!! no az strach zagladac tu!!!! stop!!! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 19:38 zaraz znow powiecie zem zazdrosna..nie jestem bo nawet nie czytalam dokladnie..ale ciach temat..moza sobie lubic poslinic sie ale ile mozna!!! teraz dla rownowagi wymyslamy na siebie antyslinienie prosze..zaczynamy ode mnie Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: poszlo 18.04.06, 19:55 no to zacznijmy ode mnie mam wielki nos i do tego tak cholernie krzywy ze szok jestem ostatnio jakos niedoambicjonowana jestem naiwna i cos czuje,ze znow zrobie z siebie idiotka Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 19:58 > mam wielki nos i do tego tak cholernie krzywy ze szok wiesz, a może masz pękniete lustro? nos masz akuratny do twarzy > jestem ostatnio jakos niedoambicjonowana za mało ostatnio widac siedzisz na MiSiu > jestem naiwna i cos czuje,ze znow zrobie z siebie idiotka naiwna? prędzej przesadna optymistka ha ha ha ...jeżeli zrobienie z siebie idiotki ma potem zapewnic Ci szczęście to nie wahaj się nawet Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 19:50 ha ha ha ...no do takich przyjemności jeszcze nie dojechaliśmy... a Ty już nas stopujesz Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 19:39 ech...to ja chetnie poprosze o te pocalunki..znowu sie rozmarzylam, ta `wiosna` (?) cos dziwnego ze mna robi :p Dla Ciebie wroce na troche do pierwszej wizytowki..> nie mam zadartego noska ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 19:48 > ech...to ja chetnie poprosze o te pocalunki..znowu sie rozmarzylam, ta >`wiosna`(?) cos dziwnego ze mna robi :p taaaak, znam to mi akurat niedawno minęło...w każdym razie w tym sezonie jeszcze sie nie zakochałem > Dla Ciebie wroce na troche do pierwszej wizytowki.. Thanks! > nie mam zadartego noska ale na pewno lubi pocałunki Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 19:54 taaaak, znam to mi akurat niedawno minęło...w każdym razie w tym sezonie > jeszcze sie nie zakochałem Ty juz nie musisz chyba na nowo, tylko odnawiasz Moze zaaranzuj jakas romantyczna kolacja dla Ciebie i Twojej damy i w blasku swiec magia wroci.. > ale na pewno lubi pocałunki Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 20:01 > Ty juz nie musisz chyba na nowo, tylko odnawiasz Moze zaaranzuj jakas > romantyczna kolacja dla Ciebie i Twojej damy i w blasku swiec magia wroci.. no widzisz Anx..tu sie mylisz...moja Dama to co innego niż magia i zakochiwanie moje uczucia sa nieprzewidywalne za to jest ich tyle że obdarzam zazwyczaj jeszcze KOGOŚ Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 20:05 osz TY wiarolomco :p, to ja musze Kolorowej i Tygrysia przed Toba pilnowac :p no chyba, ze same beda chcialy... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 20:11 > osz TY wiarolomco :p ???? a to ma negatywne zabarwienie? >to ja musze Kolorowej i Tygrysia przed Toba pilnowac :p > no chyba, ze same beda chcialy... nie wydaje mi sie żeby MiSie były podatne na mój urok ...poza tym przeszedłem w stan uśpienia, zobaczymy na jak długo i czy znajdzie się ochotniczka żeby mnie wybić z codzienności taki Mistrz i Małgorzata (która się gdzieś zapodziała i nie spotkałem jej jeszcze ) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 20:16 ???? a to ma negatywne zabarwienie? Nie jestem od oceniania ludzi, wiec to moze byc co najwyzej z przymruzeniem oka przeszedłem w stan uśpienia, zobaczymy na jak długo i czy znajdzie się > ochotniczka żeby mnie wybić z codzienności > taki Mistrz i Małgorzata (która się gdzieś zapodziała i nie spotkałem jej > jeszcze ) Taki cieply i radosny z Ciebie MiS, ale jednoczesnie skryty w cieniu i nie wiadomo, czy Ty jestes szczesliwy, czy tylko sie usmiechasz... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 20:21 > Taki cieply i radosny z Ciebie MiS, ale jednoczesnie skryty w cieniu i nie > wiadomo, czy Ty jestes szczesliwy, czy tylko sie usmiechasz... jestem zmienny , ogólnie wesoły i pogodny, optymista niepoprawny i troche naiwniak...troche mi do szczęścia brakuje, no i ta codzienność mnie osłabia, usmiecham sie często nawet do własnych myśli, do innych mniej bo zawsze odwzajemniony może być uśmiech nieszczery lub wymuszony a takie są bleeeee Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 20:27 jestem zmienny , ogólnie wesoły i pogodny, optymista niepoprawny i troche naiwniak... ja podobnie, a co do usmiechania sie do wlasnych mysli...ja sie hamuje na ulicy, czasem np. idac usmiechnieta od ucha do ucha, > patrzy w chodnik i sie smieje :p. Szczerych usmiechow mi chyba nie brakuje, bo kiedy czuje, ze ktos za mna nie przepada, to zwykle to jest obopolne uczucie Ci, ktorzy sa blisko , to juz z wyboru obu stron, ale tez mi jeszcze `troche do szczescia brakuje ` Kiedy przebywam z ludzmi, klopoty sie rozwiewaja i od razu staje sie pogodna ( ogromna wiekszosc przypadkow, czasem mnie to denerwuje > ludzie nie chca wierzyc, ze ja tez moge miec zle chwile czy byc smutna : `..przeciez Ty zawsze taka usmiechnieta jestes`... wszystko ma swoje dobre i zle strony. Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 20:29 ps. fotka niby juz jest, ale niewidoczna jeszcze w wizytowce> pojawia sie po kliknieciu na krzyzyk. Ja na razie uciekam Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 20:42 > ps. fotka niby juz jest, ale niewidoczna jeszcze w wizytowce> pojawia sie p > o kliknieciu na krzyzyk. Ja na razie uciekam aaa no widzisz właśnie miałem zapytać co jest nie tak...ale pukne sobie w krzyżyk ! A co! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 21:30 tak... a poza tym kolejny SZOK...no myslałem sobie że to będzie to śpiące...a tu ....hmmm MiSie maja zwyczaj szokować mnie nie od dziś ale to miły rodzaj szoku!!!! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 22:13 dziekuje milo mi ale zeby od razu szok... no to czekamy na nane i suczke Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 22:17 > ale zeby od razu szok... z zaskoczenia mnie wzięłaś...nie dość że nie ta fotka, to jeszcze TA...jak na razie wszystkie z wizytówek (no i tygrysia) to nadają sie do hurtowej wysyłki na jakieś wybory miss..nagrody gwarantowane!! ha ha ah > no to czekamy na nane i suczke ha ha ha one jeszcze nie wiedzą..ciekawe czy pójda za modą? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 00:06 kiedy bylam mala, na koloniach bralam udzial w wyborach miss Ja `tytuly`:p juz mam na swoim koncie, wiecej mi nie trzeba, teraz co najwyzej moge pragnac byc postrzegana jako piekna przez konkretna osobe. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 12:02 > kiedy bylam mala, na koloniach bralam udzial w wyborach miss wygralaś je???? >teraz co najwyzej moge pragnac byc postrzegana jako piekna przez konkretna >osobe. taki minimalizm???? nie musisz u mnie pragnąć - wystarczy mi że jesteś (także piękna) Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 15:17 > wygralaś je???? tak , ale mala wtedy bylam, a dzieci sa piekne ) taki minimalizm???? w niektorych dziedzinach zycia poplaca nie musisz u mnie pragnąć - wystarczy mi że jesteś (także > piękna) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 18:34 > > wygralaś je???? > tak , ale mala wtedy bylam, a dzieci sa piekne ) Nooooooo to mamy pierwszą misss MiSia!!!!!! nagrodą był lizak czy korona? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 20:39 > ja podobnie, a co do usmiechania sie do wlasnych mysli...ja sie hamuje na > ulicy, czasem np. idac usmiechnieta od ucha do ucha, > patrzy w chodnik i sie >smieje :p. ha ha ha skąd ja to znam, całe szczęscie zazwyczaj wędruję z wózkiem więc zawsze mam przykrywkę > Szczerych usmiechow mi chyba nie brakuje a mi owszem, i to bardzo! Nie mam się do kogo uśmiechać ( z wyj. my baby) >Ci, ktorzy sa blisko , to juz >z wyboru obu stron, no jak Ty masz dobrze...blisko to nie mam nikogo , jestem na zesłaniu i to od lat > Kiedy przebywam z ludzmi... nooo tak jest > ludzie nie chca wierzyc, ze ja tez moge miec zle chwile czy byc smutna : ` i wtedy aż dzwonia żeby sie upewnić co sie stało ... >..przeciez Ty zawsze taka usmiechnieta jestes`... tak, lalka-maskotka-przytulanka bez trosk Tygrysiu! to nie lizanie po prostu Anx jest widać duchowo zbieżna i ma podobne doświadczenia zyciowe ..a może to ja jestem po części artystą???????????????? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 21:26 Tygrysiu! to nie lizanie po prostu Anx jest widać duchowo zbieżna i ma podobne > doświadczenia zyciowe ..a może to ja jestem po części artystą??????????????? a czemu nie? zalezy, jak rozumiec artyzm, nie trzeba byc muzykiem, plastykiem etc, zeby miec artystyczne podejscie do wielu spraw: artystyzczne, tj. innnowatorskie w pewien sposob i wlasne Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 21:29 > a czemu nie? zalezy, jak rozumiec artyzm, nie trzeba byc muzykiem, > plastykiem etc, zeby miec artystyczne podejscie do wielu spraw: artystyzczne, > tj. innnowatorskie w pewien sposob i wlasne takie podejście muszę mieć nie tylko w życiu ale przede wszystkim w pracy ;- ), dokładnie takie jak napisałaś Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 21:32 > takie podejście muszę mieć nie tylko w życiu ale przede wszystkim w pracy ;- > ), dokładnie takie jak napisałaś haha ja tez przede wszystkim w profesjonalnej ( jak to brzmi mojej dzialalnosi musze miec takie podejscie Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 21:38 > haha ja tez przede wszystkim w profesjonalnej ( jak to brzmi mojej > dzialalnosi musze miec takie podejscie a jakby Ci poszło kopiowanie cudzego dzieła ? tak z ciekawosci piszę i jak myslisz ile mogłoby to kosztować? Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 21:39 a jakby Ci poszło kopiowanie cudzego dzieła ? nie mam pojecia, nie probowalam, ale ja raczej meczylabym sie z taka praca. tak z ciekawosci piszę i jak > myslisz ile mogłoby to kosztować? jw. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 21:44 > nie mam pojecia, nie probowalam, ale ja raczej meczylabym sie z taka praca. oj nie chodzi mi o detal w detal..ale powiedzmy widzisz obraz i starasz sie namalować cos podobnego w swojej wersji...tak jak na zajęciach tyle tylko że mozesz miec pełna dowolność co do ostatecznej formy... > jw. no dobrze, więc ile kosztuja farby zuzyte do namalowania + płótno i grunt oraz godzina Twojej pracy - sam sobie obliczę Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 18.04.06, 22:11 no dobrze, więc ile kosztuja farby zuzyte do namalowania + płótno i grunt oraz > godzina Twojej pracy - sam sobie obliczę tubka olejnej od kilku do kilkunastu zl, akryle taniej i od razu schna ) blejtram od kilkudzisieciu zl, mojej pracy nie potrafie jeszcze wycenic na razie nie sprzedaje , ewentualnie daje znajomym Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 18.04.06, 22:14 > tubka olejnej od kilku do kilkunastu zl, akryle taniej i od razu schna ) a jak z trwałością? no i efektem?..akryl kojarzy mi się z malowaniem ścian > mojej pracy nie potrafie jeszcze wycenic na > razie nie sprzedaje , ewentualnie daje znajomym > no to tyle sobie obliczyłem ... Ci Twoi znajomi mają fajnie!!! Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 00:03 Ci Twoi znajomi mają fajnie!!! Kiedy masz skarb, to go doceniaj. Staram sie okazywac to tym, na ktorych mi zalezy, co nie znaczy ,ze szastam taka zazyloscia na prawo i lewo. Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 12:04 >co nie znaczy ,ze szastam taka zazyloscia na prawo i lewo. no domyślam się ... ciężko do Ciebie się wkupić w łaski ha ha ha Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 15:16 ciężko do Ciebie się wkupić w łaski ha ha ha a `ha ha ha` to do czego? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 18:36 > a `ha ha ha` to do czego? tak się zaśmiałem, chyba z żalu że mnie to nigdy nie spotka..wiesz taki smiech przez łzy Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 18:58 nie znasz mnie, a juz Cie o lzy przyprawiam > niezly ze mnie antytalent spoleczny :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 19:02 > nie znasz mnie, a juz Cie o lzy przyprawiam > niezly ze mnie antytalent > spoleczny :p ale właśnie dlatego że Cię nie znam i że nie mam na to szans Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 19:10 > ale właśnie dlatego że Cię nie znam i że nie mam na to szans `Nigdy nie mow `nigdy``. Powtarzal mi to kiedys ktos bliski. Nie wiem, czy mnie kiedys poznasz, czy nie, ale jakkolwiek sie stanie, uwierz, ze to jest wlasnie najlepsze rozwiazanie :p kazdy szczegol w naszym zyciu prowadzi do zmian, a sa w nich tez zmiany na dobre )I mam nadzieje,ze te w ogromnej wiekszosci Ostatnie dwa lata mojego zycia...Gdyby 3 lata temu ktos mi powiedzial...heh, trudno byloby mi uwierzyc, mialam diametralnie inne plany> zycie zweryfikowalo, jest inaczej, decyzjami zmienilam swoja droge i wierze, ze zaprowadzi mnie do wielu dobrych rzeczy. A MiS do czego doprowadzi? Nie wiem Moze jednak odbedzie sie MiSiowe spotkanie kiedys i poznamy wiekszosc osob Tymczasem, nie ron lez, jeszcze Ci zdarzy Anx zajsc za skore :p Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 19:32 > `Nigdy nie mow `nigdy``. znam to i wiele razy przekonywałem sie o jego słuszności >Nie wiem, czy mnie kiedys poznasz, czy nie... odkąd mam jakieś tam lata wiem że to zależy przede wszystkim od stron, to nieskomplikowane i wymaga tylko chęci, tylko i aż! >kazdy szczegol w naszym zyciu prowadzi do zmian... a człowiek co kilka lat się zmienia, czasami bardzo znacznie , zycie jest sztuką wyborów, ale to nie samo przeznaczenie czy los - poprzez nasze wybory nadajemy odpowiednim sprawom bieg... > A MiS do czego doprowadzi? Nie wiem Moze jednak odbedzie sie MiSiowe > spotkanie kiedys i poznamy wiekszosc osob no nieeee, nie myslałem o MiSiowym spotkaniu...wtedy bym sie musiał co najmniej roztroić....nie wyobrażam sobie MiSiów w jednym miejscu....moje oczy! rozbiegane oczy! oczopląs!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa <Tymczasem, nie ron lez, jeszcze >Ci zdarzy Anx zajsc za skore :p wolałbym żeby naszła na skórę ha ha ha , głupi żart ale i tak pomyslałem o delikatnym dotyku dłonią...w zupełności wystarcza Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 20:14 > odkąd mam jakieś tam lata wiem że to zależy przede wszystkim od stron, to > nieskomplikowane i wymaga tylko chęci, tylko i aż! Wiem..Jestem w trakcie przekonywania sie, jak to jest z checiami i reszta... , zycie jest > sztuką wyborów, ale to nie samo przeznaczenie czy los - poprzez nasze wybory > nadajemy odpowiednim sprawom bieg... Co racja, to racja Uwierz mi ,ze ja ciezko czasem bardzo debatuje nad wyborami, wrecz spotykam sie z zarzutami, ze za duzo mysle :p. A potem jeszcze ta realizacj wyborow... Zycie oczopląs!!!!!aaaaaaaaaaaaaaaaaaa No tak... wolałbym żeby naszła na skórę ha ha ha , głupi żart ale i tak pomyslałem o > delikatnym dotyku dłonią...w zupełności wystarcza Odpowiedzialabym Ci odpowiednio ,ale przez moje ostatnie `debaty nad wyborami zyciowymi` pohamuje jezyk Odpowiedz Link
jacko1971 Re: poszlo 19.04.06, 20:43 > Co racja, to racja Uwierz mi ,ze ja ciezko czasem bardzo debatuje nad > wyborami, wrecz spotykam sie z zarzutami, ze za duzo mysle :p. A potem >jeszcze ta realizacj wyborow... Zycie realizacja to juz tylko konsekwencja wyboru... mozna wrzucic samorealizację i finał niech się dzieje co ma być > Odpowiedzialabym Ci odpowiednio ,ale przez moje ostatnie `debaty nad wyborami > zyciowymi` pohamuje jezyk ???? hmm ale naprawde nie "to" miałem na myśli...kobietom sie wydaje że każdy facet tylko o jednym... Odpowiedz Link
anxiety3 Re: poszlo 19.04.06, 20:44 > ???? hmm ale naprawde nie "to" miałem na myśli...kobietom sie wydaje że każdy > facet tylko o jednym... Ja tez nie `to` mialam na mysli Odpowiedz Link
tygrysio_misio qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 15:32 kiedy to wam sie wkoncu znudzi? ide do szkoly...pa Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 15:36 Miałaś juz bliskie spotkania czy jeszcze żyjesz w napięciu, więcej luzu i uśmiechu Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 18:20 bliskie spotkania z kim? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 18:47 nie....jeszcze nie przyjechal..ale jakos zlagodnial w smsach... Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 18:52 Kurcze jeszcze smsami Cię morduje? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 18:58 niestety..ja pierwsza napisalm..on odpowiedzial ale taki niezobowiazujacy byl ten sms...o tym co napisal mi jak zobaczyl 861 maili u siebie na poczcie Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:01 Tygryś... czy Ty dasz sobie z nim spokój... ech... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:12 jak mnie wyblaga i unizy sie przede mna to nie;] Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:19 to się baw z nim w ciuciubabkę dalej... ciekawe, czy Ci to na dobre wyjdzie... ja na twoim miejscu zainwestowałabym swoja energie i czas w kgos nowego... na nm sie juz chyba wystarczająco zawiodłaś Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:23 a myslisz,ze nie szykuje sie na nowego... robie to na dwa fronty...zasadzam sie na innego...ale on o tym nie wiem Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:25 nie....na takiego z akademika Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:28 Tygryś, to Ty sobie jeden front obierz... bo dwóch srok za ogon to Ty raczej nie złapiesz i zostaniesz z niczym... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:29 no ale wlasnie problem jest w tym,ze ja nie wiem czy chce sie z kimkolwiek lapac za cokolwiek wiec musze poprobowac Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:35 Tygrysiu w razie czego jak zostaniesz z niczym zasadź sie na trzeci front - na mnie ! zgłaszam sie na ochotnika! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:37 to mialo byc smieszne??? przeca masz male dziecko..a juz chcesz sie puszczac?? P Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:38 aj ten Jacek... żone pewnie tez ma... Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:41 > żone pewnie tez ma... Szefowo! a nie tak dawno usłyszałem że MiSie mało o sobie mówią...co prawda jako próbny MiS ale zaczynam od dzisiaj to stosować Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:51 i tak wiem,ze masz... i tak nas podrywasz... a jak się zakocham? Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:59 > i tak wiem,ze masz... Ciiii - odstraszasz MiSie... > i tak nas podrywasz... a jak się zakocham? zakochuje się średnio raz na kilka-kilkanaście miesiecy zależy od sezonu czy urodzajny czy tez chemia mi nie sprzyja...nie ma w tym nic złego a poza tym REWELACYJNIE czuc się znowu jak nastolatek, kuracje odmładzające przy zakochaniu wysiadają! Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:39 > przeca masz male dziecko..a juz chcesz sie puszczac?? P ha ha ha ...a co ma dziecko do zasadzania?, poza tym od samego początku zauwazyłem że ma zdecydowanie większe powodzenie niż ja..ja jestem przy nim pionkiem ale dzięki temu może korzystam Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:44 no bo my baby tak mamy..wolimy dzieci kochanow niz kochankow Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:46 eee gdyby było tak jak piszesz to bym miał raj...kochanki co krok mmmmmmmmm pomarzyc dobra rzecz a tak siedzę z niczym Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:57 bo to trzeba umiec to ile masz dzieci jak co rok....skoro to jedno ma dopiero miesiac Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:58 co krok Tygryś Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 20:01 acha..tak mnie napadli ze nie wiem co pisze wszyscy chca nagle ze mna gadac wystarczy ze 2 dni mnie na gg nie bylo Odpowiedz Link
jacko1971 Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 20:05 > bo to trzeba umiec trzeba się z tym urodzić... a poza tym trzeba i tez chcieć a ja nie zawsze mam ochote na flirty (oczywiście dlatego że druga strona jest ...hmmm nie w moim guście ) > to ile masz dzieci jak co rok....skoro to jedno ma dopiero miesiac jedno..jaki rok? a poza tym odwiedz moja wizytówke i kliknij na ulubionej stronie www..tam masz odliczany wiek mojego syna na ślimaczku sama zresztą to kiedys skomentowałaś ...jaki miesiąc? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 20:06 no rok mial byc..sie przejezyczylam Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:30 Jak mozesz wątpić w zdolnosci Tygryska . P.S. Masz @ Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:24 Nie znam sprawy tak dobrze jak Diabliczka, ale chyba ma Diablatko racje . Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:25 widze , że popierasz mnie bez dwóch zdań Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:26 o qrde..i znow bedzie z 20 postow lizania sobie.... chyba musze kogos zrugac zeby atmosfere naprawic Odpowiedz Link
kolorowa_diablica Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:29 Tygryś... ale jak jest swawolny to nie jest lizanie d... tylko lizanie 80D... Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:32 Wyraziłem swoje zdanie tylko, kiedys zasugerowałem Ci na Nudzie, że jeszcze go kochasz, ale zaprzeczyłaś, dalej juz nic nie napiszę ... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:36 no bo ja nic nie wiem...musze troche sie uspokoic..ale przeca nie moge zmarnowac sytyacji..a i sie moge swietnie bawic przeciez to o wiele lepsze niz siedzenie w domu na forum Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:41 Tylko emocje oszczędzaj, moze starszy pan by sie nadał, na ten przejsciowy okres . Troche spokoju by wniósł w Twoje życie . Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:45 coscie sie tam na mnie rzucili?? wystarczy powiedziec ze wolna i chetna a od razu sie cala watach majta po ogonie Odpowiedz Link
roborobi Re: qrwa..jeden marny mail a tyle szumu 19.04.06, 19:48 Nie śmiałem siebie zaproponować, ale zawsze moge wziąść to pod uwagę . P.S. Myslę, że tak ok. 40 lat powinien mieć