Dodaj do ulubionych

Do Pani Poseł Wróbel

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 20.03.06, 08:35
Szanowna Pani Poseł
Znana jest Pani z tego, że potrafi ułożyć się z każdym tylko nie ze swoimi,
ale czy powołanie sobie dwóch asystentów społecznych, których przeszłość nie
do końca jest wyjaśniona nie było zbyt dużym naciągnięciem? Przecież ma Pani
w swoim biurze naprawdę oddanych pracowników, młodych, wykształconych, nie
obciążonych żadnym niechlubnym bagażem przeszłości, a co najważniejsze -
prawdziwych i autentycznych antykomunistów, którzy czują chyba bardziej od
Pani skąd pochodzi źródło całego zła dla Polski, dla Radomia.
Dlaczego nie powołała Pani któregoś z nich tylko postawiła na niejasną
przeszłość narażając się co najmniej na smieszność?
Obserwuj wątek
    • Gość: mag Re: Do Pani Poseł Wróbel IP: 82.139.60.* 20.03.06, 14:44
      Na miejscu pani poseł też nigdy nie powołałabym ludzi, których jedyną "zaletą"
      jest antykomunizm i inne teorie spiskowe.
      • Gość: Darek_nieliryk Re: Do Pani Poseł Wróbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:31
        Drogi wyborco!
        Jeśli jeszcze nie wiesz,! każdy współpracowniki i pracownik Posłów PIS musi
        złożyć wniosek do IPN. Wiec lepiej nie oczerniaj ludzi na podstawie własnego
        widzimi się i plotek !
        • Gość: Magda Re: Do Pani Poseł Wróbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 14:49
          Strasznie Pani u mnie zaplusowała tym Uniwersytetem (ja też jestem zdania ze to
          powinna być uczelnia humanistyczna a nie kolejny twór na skorumpowanej i
          skompromitowanej Politechnice Wikińskiej. Prosze nie zbaczać z kursu i walczyć
          tak mocno jak tylko Pani potrafi, a że Pani potrafi wiedzą wszyscy, którzy
          interesowali się choćby trochę tym co działo się przez ostatnie lata w Radzie
          Miejskiej. Każdy myślący wie że bedzie to proces kilkunastoletni ale Radomianie
          Pani tego nie zapomną!
          • Gość: Spółdzielca Ja też do Pani Poseł Wróbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 15:53
            Szanowna Pani Poseł, może bedąc w przyszlym tygodniu w sejmie weżmie Pani na
            strone swoich kolegów z partii i przypomni im Pani, że to PiS obiecał
            społdzielcom ze spóldzielni mieszkaniowych zrobić porządek z mafią prezesowską,
            bo jak wynika z projektu nowelizacji ustawy o spółdzielniach mieszkaniowych
            ogłoszonego ostanio, to chyba sporzadzali go raczej członkowie SLD i PO, skoro
            konsultowano ze strony spółdzielców jedynie Krajową Radę Spółdzielczą i Związek
            Rewizyjny Spółdzielni Mieszkaniowych RP a raczej PRL!
            Czy PiS tylko obiecuje i nic wiecej? Chciałbym wierzyć, ze jest to jakaś wersja
            robocza do odrzucenia, bo jeśli nie, to proszę nie liczyć na głosy społdzielców
            (a jest ich z rodzinami około 10 milionów) w najbliższych wyborach
            samorządowych.
            Przecież to nie kto inny jak Jaroslaw Kaczyński na konwencji PiS przed wyborami
            samorzadowymi powiedział, że należy wreszcie skończyć z mafią w spółdzielniach.
            I co? Czy tylko powiedział?
            • Gość: mucha Re: Ja też do Pani Poseł Wróbel IP: *.internet.radom.pl 25.03.06, 17:56
              Sońta wyborca Wróbel???? No wierzyć mi się nie chce!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka