kuba_halford 01.10.04, 12:26 mi sie nie chce nikogo wnerwiac smiechem z jego schabow albo jego "ą ę" wiec zycze wszystkim udanego weekendu i niech wam Bozia w dzieciach wynagrodzi :). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kuba_halford Re: dzis 05.10.04, 17:37 burrunduk napisała: > choryś biedaczku :(??? > pzdr. A jakos mi sie niechcialo zadnej cioty wnerwiac ze ma brzydki kolor lakieru do paznokci, chyba sie starzeje :/. Pzdr PS. nie martw sie, nadal jeszcze zyje (ale kiepsko) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: dzis 05.10.04, 19:50 kuba_halford napisał: > .... chyba sie starzeje ... Jak tak dalej pójdzie, to przeniosą cię do starszaków :)) .... nadal jeszcze zyje .... A w jakim celu?? [to nie jest takie zupełnie głupie pytanie ..] Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: dzis 06.10.04, 11:04 jantoni.jajcorz napisał: > kuba_halford napisał: > > .... chyba sie starzeje ... > > Jak tak dalej pójdzie, to przeniosą cię do starszaków :)) > To by oznaczalo koniec z mlodymi cialkami wtedy :/, lepiej nie. > .... nadal jeszcze zyje .... > A w jakim celu?? [to nie jest takie zupełnie głupie pytanie ..] Kolega filozof lubie takich, pytanie z serii "...dokad zmierzamy i po co...", "...po co zostalismy stworzeni i czy wogole a jesli to jaki tego jest sens...", "...czemu mnie stworzyli skoro mnie nienawidza...", podobalo mi sie, nie jakies tam "krem na zmarszczki dla mojego mezczyzny - jaki ?" :). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś