tony82 08.10.04, 17:53 Jak przystało na prawdziwych facetów, musimy przeprowadzić wybory miss:D Proszę uprzejmie o zgłaszanie kandydatek. Autozgłoszenia także będą przyjmowane:P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 08.10.04, 21:01 ja odpadam :)nie te wymiary ;] Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 08.10.04, 21:02 Wymiary to nie wszystko:) Nasza Miss musi być wyjątkowa pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 08.10.04, 21:28 no to tez odpadam ;( Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 08.10.04, 21:42 Nie znasz się:) Odpowiedz Link Zgłoś
subtelnamaczuga w takim razie wszystko jasne! 15.10.04, 13:24 tony82 napisał: > Wymiary to nie wszystko:) Nasza Miss musi być wyjątkowa pod każdym względem. gratulacje i kondolencje bedę przyjmować jutro w godzinach 16:00-21:00 pod herbaciarnią "U Zygmunta" - wejście od podwórka;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 08.10.04, 22:17 tony, forum mężczyzna potrzebuje przede wszystkim mistera:) i ja z licznym poparciem koleżanek (jak sądzę) proponuję, nie tam, od razu ogłaszam Ciebie:) Protesty nie będą rozpatrywane:) teraz Panowie możecie walczyć tylko o pierwszego i drugiego vice mistera:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 08.10.04, 22:42 tak, ja jestem w tym licznym gronie kolezanek Lady. zdecydowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 11:27 o ja tez :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 08.10.04, 22:52 Chciałbym zaproponować kandydaturę naszej jedynej i niepowtarzalnej posłanki Pani Renaty Beger co sex lubi jak koń owies, a w oczach ma kurwiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 08.10.04, 22:54 A ja na mistera zgłaszam dwie osóbki: tony82 i gomory, są tu chyba najczęściej, a innych jeszcze nie pamiętam, więc wybaczcie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 23:55 > Proszę uprzejmie o zgłaszanie kandydatek. Mysle, ze Ty sam mozesz zostac pierwsza Dama tego dworu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.04, 00:25 damą??? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 11:26 chcial cie chyba obrazic :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prion Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 14:48 > chcial cie chyba obrazic :] Chyba tak, ale target okazal sie za durny, zeby zrozumiec przytyk. A moze henio zauwazyl, ze Tony ma problemy z okresleniem wlasnej plci i pomogl mu dokonac wyboru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 09.10.04, 00:19 No to może wybieramy Króla i Królową tego dworu :D ? Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 06:46 "piąta pięć z łóżka zrzucił mnie kac w głowie gra , Jeeezuu czemu tak gra ?" jeśli chodzi o miss - nie wszystkie panie(nny) nam sie pokazały :-) proszę do komisji(czytaj : mnie) na priv wysłać zdjęcia i podać wymiary w formacie np : 90x60x90 zdjecia mogą być (nie muszą) w topless lub ..dupless natomiast mam faworytkę jesli chodzi o miss mokrego podkoszulka <zabije mnie > w tym temacie tez proszę o liczne(mam nadzieje) zdjęcia leff@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 07:31 Nasza mis nie musi mieć wymiarów 90... większe znaczenie będzie tu miała uroda wewnętrzna. Co do mistera, yhkmmmm :D Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 09:45 uncledonken napisał: > Nasza mis nie musi mieć wymiarów 90... większe znaczenie będzie tu miała uroda > wewnętrzna. Tu chyba nie masz racji, uroda wewnętrzna? A po co nam miss której uroki będzie mógł docenic tylko ginekolog??? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 11:52 hihi uncle, czujesz sie niedoceniony?? nie matrw sie, w przyszlorocznych wyborach bedziesz miec kolejna szanse:))))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 14:41 A ja protestuje!!! wybory wyborami, a potem zawsze ktoś zostaje na lodzie hihi ja bym pewnie pod lodem została ;) czy dlatego protestuje??? chyba nie... Odpowiedz Link Zgłoś
uncledonken Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 15:21 Jakie nagrody przygotowało żyri? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 15:37 Żyri to my wszyscy tu obecni:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 15:37 i masz racje jedna wygra a reszta bedzie w koncie plakac i krzywo na ta jedna patrzec ;)))) jak to baby ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 15:39 Też o tym pomyślalem po założeniu wątku, ale "alea iacta est" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
magilaina Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 15:40 Chociażby sie wszystkie zarzekały, że nie zazdroszczą i życzą miłościwie panującej Miss wszystkiego dobrego ;)) P.S. Ja sie moga przyznać - będę ryczeć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 16:52 ja bede sie zastanawiac czemu jestem akurat tym kim jestem a nie wysoka blondynka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonce za oknem Zgloszenie!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.04, 17:20 Zglaszam jako kandydatke na miss: "kobiecy pierwiastek u gomorego". Za, czyli pierwiastek zenski: 1. rzadko uzywa brzydkich slow 2. duzo pisze (duzo mowi) 3. nie obraza 4. dobrze rozumie sie z kobietami 5. inne, nieznane... przeciw: 1. chromosom Y 2. sika na stojaco 3. udziela sie na forum mezczyzna 4. pewno nie ma 90-60-90 Czyli wiecej "za" Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Zgloszenie!!! IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 09.10.04, 17:24 zgłaszam wątpliwości: Za, czyli pierwiastek zenski: > 1. rzadko uzywa brzydkich slow - boi sie że go wytną... > 2. duzo pisze (duzo mowi) > 3. nie obraza - a i owszem, jak sobie upatrzy jakiś obiekt to potrafi > 4. dobrze rozumie sie z kobietami - nie ze wszystkimi, a poza tym kobietyt z kobietami ciężko się dogadują... > 5. inne, nieznane... > > przeciw: > 1. chromosom Y > 2. sika na stojaco - tego nie wiadomo...;) > 3. udziela sie na forum mezczyzna - ja też i co? > 4. pewno nie ma 90-60-90 > Czyli wiecej "za" > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 20:24 Zgłaszam moja piekna Pepeszke 'PPSz 41' - model z celownikiem przerzutowym. zasieg ognia skutecznego: 200 metrów - krótkie serie lub ogień pojedyńczy, 100 metrów - długie serie. Po wypolerowaniu błyszczy sie w oku jak nigdy dotąd, jej linia jest długa i smukła. Pieknie sie trzyma ta broń w dłoniach. jej fotki dla oka komisji ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 09.10.04, 23:01 Gość portalu: czerwony kapturek napisał(a): > Zgłaszam moja piekna Pepeszke 'PPSz 41' - model z celownikiem przerzutowym. > zasieg ognia skutecznego: > 200 metrów - krótkie serie lub ogień pojedyńczy, > 100 metrów - długie serie. > Po wypolerowaniu błyszczy sie w oku jak nigdy dotąd, jej linia jest długa i > smukła. Pieknie sie trzyma ta broń w dłoniach. > > jej fotki dla oka komisji ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > > wilk.wpk.p.lodz.pl/~whatfor/ppsz_41.htm widze jedna powazna wade kandydatki pepeszki.... nie udziela sie (bezposrednio) na FM:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.04, 23:07 > widze jedna powazna wade kandydatki pepeszki.... ------------------------------------------------------ ups...Pepeszce lufa opadła, a poligon?? ;DDDDDDDDDDDDDDD forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=16426028&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 13.10.04, 16:10 Nikogo nie zgłaszam ani siebie też nie :) I proszę o wyjaśnienie - dlaczego forum potrzebuje miss? Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 13.10.04, 19:15 forum nie potrzebuje miss :) uncledunkan chciał się tylko w jurora pobawić i babki w kostiumach (lub bez) pooglądać;) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 13.10.04, 19:21 no to trzeba tak bylo odrazu zaraz poszukam jakiegos stroju i juz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
allabamma Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 15.10.04, 13:46 No dobra. Jak już pisałam, kandydatek nie zgłoszę. Jak sądze, zdjęć tez nie udało Ci się za wiele, Tony, zebrać. Zatem proponowałabym kategorie forumowe. 1. Miss Forum - najfajniesza panna. 2. Miss Ortografia. 3. Miss Uśmiechu (jak pisze dużo takich o: :) lub :D lub :-) lub :-D) 4. Miss Długich Wypowiedzi. 5. Miss Dobra Rada. 6. Miss Słodkości (papatki, buziaczki, pucio-pucio). ... Jurorem jest Tony, tak? No to czekamy na werdykt :D Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Forum Mężczyzna potrzebuje swojej Miss 15.10.04, 14:07 ja sie zgalaszam na miss (dys)ortografii co najwyzej ;D i mam jeszcze pomysl dla siebie Miss Niezdecydowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś