sisia84 07.11.04, 19:23 mam prośbę oceńcie według siebie prawdopodobieństwo niewierności mężczyzny pracującego w zawodzie marynarza..chciałabym skonfrontować wlasne mysne mysli z waszym zdaniem:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajetanb52 Re: marynarze 07.11.04, 20:01 Duże oj duże, wiem co piszę, mieszkam w Gdyni i dużo moich znajomych pływa. Zresztą zastanów się czy chcesz mieć faceta który będzie znikał z domu na kilka miesięcy. 3 miesiące to krótki kontrakt, normą są półroczne a zdażaja sie i 9 miesięczne. Pozdrawiam Kajetan Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: marynarze 07.11.04, 20:13 hehe jak go nie ma caly rok to ja nei wierze ze zona tez jest wierna, znam duzo takich rodzin gdzie ojciec plywa a mamuski bawia sie wtedy na calego ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rafi.raf Re: marynarze 07.11.04, 20:22 moze to jest wynik ukladu? ludzie czasami sa ze soba, poniewaz jest im razem dobrze ze soba. nie lacza sie jednak z tym kwestie wiernosci 100%, a jedynie kwestii funkcji seksualnych. moim zdaniem mozna byc wiernym marynarzem badz zona marynarza, ale ja jestem z wawy Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: marynarze 07.11.04, 20:27 ja nie mowie ze nie mozna ale jakos sie nie spotkalam, ale ja z Gdyni ;) Odpowiedz Link Zgłoś