cynick1 17.12.04, 11:21 mowi sie ze łatwe bo maja podobne podejscie do seksu jak faceci sam juz nie wiem :( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laurka-1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 11:31 a jakie podejscie do seksu mają faceci????? Odpowiedz Link Zgłoś
jumar1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 20:34 Najlepiej to podejśc OD TYŁU,bo zawsze można jeszcze uciec.. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: łatwe kobiety 17.12.04, 11:36 taka od 24 to lawo zaliczyc kazda bo czuja ze zegarek wewnetrzny tyka i jeszcze pol roku i same juz zostaja, skora i oko juz nie te co kiedys i wielu chetnych sie nie zalapie z wlasnej woli wiec zachecaja jak moga bo "a moze sie tym razem uda ?". Ja to juz kilkanascie tak trzepnalem, potem ci taka wydzwania "dlaczego do mnie nie dzwonisz ?, ja dla ciebie umieralam" a ty "hehe bo nie mam czasu, narazie" :). Lubie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: łatwe kobiety IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 21.12.04, 05:01 a wy lecicie na te co w lozku dobrze daja?? Odpowiedz Link Zgłoś
olgafur Prymitywni faceci 21.12.04, 06:41 Ty nie jestes Prawdziwym mezczyzna, tylko zalosnym, prymitywnym samcem niedorazwinietym emocjonalnie. To bardzo czesto spotykany gatunek w przyrodzie. Na szczescie istnieja jeszcze faceci, ktorzy maja inne podejscie do kobiet i do seksu, ktorym nie zalezy tylko na zaliczeniu jednej panienki po drugiej, tylko na czyms glebszym. Coz, ale dla ciebie to nieosiagalne wyzyny... Mam nadzieje, ze tez cie kiedys potraktuja tak instrumentalnie i przedmiotowo, jak ty traktujesz kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 11:42 hehe ja wole za krawat i do wyra potem czesc,czesc pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka_86 Re: łatwe kobiety IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 17.12.04, 12:06 a faceci to co? nie sa latwi? zaprosisz takiego na kawe a on od razu mysli ze ze to dlatego, ze chce sie z takim do lozka.... latwosc i sex to chyba oddzielne sprawy, chociaz szofinistyczne swinie jedno z drugim lacza Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 12:12 bidulo z tej zlosci wszystko ci sie pokotkowało :( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka_86 Re: łatwe kobiety IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 17.12.04, 12:17 z jakiej zlosci? idz sie lepiej pomodlic za innych, bo na ciebie to juz za pozno. po co takie watki zakladasz? po to zeby popisac sie jaki to jestes ach i ech? a kuba, standardowo, poza pewien poziom nie wykracza. Gdzie sie jakis debil pojawi, to kuba mu wtoruje Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 12:26 Gość portalu: Izabelka_86 napisał(a): > po co takie watki zakladasz? po to zeby popisac sie jaki to jestes ach i > > ech? > zakladam watki min dlatego zeby uswiadomic Izabelkom ze sa kobiety ktore wiedza czego chca potrafia umowic sie z gosciem bo maja ochote na sex i bez tekstow ico teraz bedzie wracaja do siebie jakby nic sie nie stalo jezeli dotarlo nie zapraszaj wiecej facetow na kawe bo sama sie prosisz pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka_86 Re: łatwe kobiety IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 17.12.04, 12:50 no wlasnie, dlaczego facetom kawa sie z sexem kojarzy? "sama sie o to prosisz" - wiesz, w moim przedziale wiekowym trudno o kolege, przyjaciela, kazdy postrzega kobiete jak pojemnik na sperme. Ubolewam nad tym okrutnie, bo chce przyjazni, zwiazku a nie zwierzecenia sie - to nie na tym polega. Widze, ze ci sperma uderzyla do glowy, jak calej reszcie Odpowiedz Link Zgłoś
dragomir Re: łatwe kobiety 18.12.04, 15:25 Gość portalu: Izabelka_86 napisał(a): > no wlasnie, dlaczego facetom kawa sie z sexem kojarzy? "sama sie o to prosisz" > - > wiesz, w moim przedziale wiekowym trudno o kolege, przyjaciela, kazdy > postrzega kobiete jak pojemnik na sperme. Ubolewam nad tym okrutnie, bo chce > przyjazni, zwiazku a nie zwierzecenia sie - to nie na tym polega. Widze, ze ci > sperma uderzyla do glowy, jak calej reszcie Widzisz nie ma sie co dziwic Twoim kolegom bo jak sie jest w wieku 18 lat to zazwyczaj kawa kojazy sie wylacznie z seksem. Na przyjazn powazny zwiazek itp polecam poczekac jakies 5 lat . Wtedy moze co niektorym znajomym zmienia sie priorytety. Moze:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoe Re: łatwe kobiety IP: 217.153.143.* 21.12.04, 12:04 jak się ma 18 lat i jest się chłopaczkiem to wszystko się z seksem kojarzy..nawet własna babcia :-)) taka już to uroda że hormony mózg zalewają w tym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: łatwe kobiety 17.12.04, 12:29 Iza to ze cie przelecialem na tej kawce to sie teraz nie wywnetrzniaj ze zartowalem z tymi zareczynami przed a ty uwierzylas, zapytalas czy ze smietanka to sama sobie winna jestes teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 12:41 Kuba i jakie to uczucie? Zajebiste nie? Mam nadzieje, że używasz gumek, bo skoro masz taki przerób to może juz tam żółtaczka lub inny wirusek sie zagnieździł...Za kilka lat zamiast "miłości" zgnilizna do kości....no ale zawsze zostają jeszcze pielęgniarki...łase nie tylko na twoje "boskie" ciało ale i na ewentualny spadek, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka_86 Re: łatwe kobiety IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 17.12.04, 12:55 Kozica, zgadzam sie z toba, chociaz sadze, ze taki czlowiek nie mialby szans na znalezienie kogos normalnego, on przelatuje te panienki w swojej wirtualnej rzeczywistosci, kto by chcial z takim isc do lozka? Kompleks na kompleksie przykrywany chorobliwa pewnoscia siebie jako zabezpieczenie przed "zlym swiatem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka_86 Re: łatwe kobiety IP: *.lo.corp.weil.com / *.weil.com 17.12.04, 12:51 wiesz kuba, na swoje szczescie nigdy cie nie spotkalam. Jednak twoje zycie jest tylko wirtualne. Wspolczuje tobie, bo pewnie sie wstydzisz isc do lekarza ze swoim problemem. Winna niewinna, nie wtracaj sie jak sie nikt ciebie o zdanie nie pyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: łatwe kobiety IP: 5.6.1D* / 62.225.112.* 17.12.04, 15:28 tak po 10-15 to juz i byle dziwka wystarczy bo i tak czlowiek emocjonalnie jest juz popaprany, i nie jest w stanie zbudowac normalnego zwiazku pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 12:57 jak to dobrze ze nie pije kawy tyyyle żółci ciekawe ze nagle wszystkie łatwe sie pochowały a na miescie gotowe sa robic to w bramie :( pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 13:14 A co taki spragniony jeteś? No to idź na miasto (zgodnie ze swoimi słowami)i zrób to w bramie - tylko weź poprawke na temperaturę, choc z ciebie taki chojrak, że pewnie jeszcze całe osiedle rozgrzejesz. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 13:28 hehehe czuje ze chcialabys tylko nie masz odwagi powiedziec załuj :)))) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 13:53 Czego mam żałować? Przewidziałeś jakąś nagrodę? Np; twój nagi tors między moimi sprężystymi, opalonymi nogami;)? Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 17.12.04, 16:25 kozica111 napisała: > Czego mam żałować? Przewidziałeś jakąś nagrodę? Np; twój nagi tors między moimi > > sprężystymi, opalonymi nogami;)? widze ze łapiesz :) blisko coraz bliżej ;DDD pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kaiser.soze kazda kobieta jest latwa 17.12.04, 17:09 tylko nie mozna jej tego powiedziec. Najlepiej to: jak ty sie opieralas to zadna jeszcze nie byla tak trudna do zdobycia (trwalo cale dwie godziny zeby zerwac z niej rajtuzy). Odpowiedz Link Zgłoś
tomekchcialbywiedziec Re: łatwe kobiety 17.12.04, 18:13 nie ma trudnych kobiet.jest tylko niewlasciwy facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary sprawa jest prosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 02:53 facet jest przekonany, ze żeby dostać seks musi się postarać (jak będzie grzeczny to dostanie cukierka-niskie poczucie własnej wartości). myśli w stylu "nic za darmo", więc kiedy dostaje za darmo, to nie wie co myśleć: bo albo to on jest taki casanova, że przeleci każdą, albo jest taki beznadziejny, jak reszta facetów- to nie on sprawił, że ona na niego leci ( a przynajmniej nie potrafi powiedzieć co sprawiło taki rozwój wypadków). oczywiście wie, że nie jest casanovą, ale tez za żadne skarby nie chce być jednym z tych beznadziejnych, więc mówi, że to kobieta była łatwa: " spałem z nią, bo jest łatwa (okazja itp), ale z trudną tez sobie poradzę!" no dobra, to wszystko. żadnych bluzgów, bo uznam, że nie radzicie sobie z myśleniem. za to mile widziana konstruktywna krytyka czy coś. w końcu wiecie najlepiej jak rozumujecie....jeśli wogóle...( spox, to była tylko dygresja) Odpowiedz Link Zgłoś
kaiser.soze co tu krytykowac, trafilas w dziesiatke. 18.12.04, 03:52 faktem jest ze za darmo zadna nie da chyba ze czuje potencjal na wieksza kase czy zarcie to wtedy poluzuje z zadaniami i da jako inwestycje. Jak da to i tak zawsze zaluje ze dala. A jak nie da to powie: wiedzialam ze to zlob. Aon o niej zawsze powie: jaka dala to qrwa. Jak nie dala TO qrva. A po cichu pomysliL O, qrva, zeby jeszcze raz dala, ta qrva. Gość portalu: mary napisał(a): > facet jest przekonany, ze żeby dostać seks musi się postarać (jak będzie > grzeczny to dostanie cukierka-niskie poczucie własnej wartości). > > myśli w stylu "nic za darmo", więc kiedy dostaje za darmo, to nie wie co > myśleć: bo albo to on jest taki casanova, że przeleci każdą, > albo jest taki beznadziejny, jak reszta facetów- to nie on sprawił, że ona na > niego leci ( a przynajmniej nie potrafi powiedzieć co sprawiło taki rozwój > wypadków). > > oczywiście wie, że nie jest casanovą, ale tez za żadne skarby nie chce być > jednym z tych beznadziejnych, więc mówi, że to kobieta była łatwa: " spałem z > nią, bo jest łatwa (okazja itp), ale z trudną tez sobie poradzę!" > > no dobra, to wszystko. żadnych bluzgów, bo uznam, że nie radzicie sobie z > myśleniem. za to mile widziana konstruktywna krytyka czy coś. w końcu wiecie > najlepiej jak rozumujecie....jeśli wogóle...( spox, to była tylko dygresja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona jezeli chodzi o Kube IP: 80.240.166.* 18.12.04, 08:54 to zawsze jak czytałam posty myslałam ze to serio nieszły koles ktory wyrywa zajebiste laski a to jest jakis paskudny metal.gdzies sie zdradził ze swoim wygladem i upodobaniami do kobiet o wygladzie Anji Orthodox (pisał gdzies ze niezle go kreci) jest oblechem i jezeli takie panny udaje Ci sie zaliczyc to wspołczucia.wiekszosc kolesi za dopłatą by jej nie tknęła ale Kuba poniewaz nie ma wyboru bierze sie za najpaskudniejsze panny i dlatego wypisuje o swoich przygodach.hehe dla mnie frajer i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: jezeli chodzi o Kube IP: *.arcor-ip.net 18.12.04, 10:41 ale o co wogole chodzi z tym staraniem sie o kobiete.przeciez jezeli dwoje ludzi chce byc razem i czuja do siebie jakas tam sympatie i staja sie przyjaciolmi to po cholere robic teatr w stylu niech jeszcze pobiega.przeciez to fajne.wydaje mi sie ze tak robia kobiety z malym poczuciem wlasnej wartosci aby sie wlasnie troche dowartosciowac.w stylu:"jestem fajna bo on tak za mna biega".podchodzi mi to pod jakies zdewociale coreczki mamusi.ja sam bylem przez jakis okres czasu z dziewczyna ktora byla wlasnie wtedy moja najlepsza przyjacilka,kobieta itd.trzymalismy sztame razem i bylismy razem.mielismy wlasny swiat i lubilismy nosic podobne dzinsy.a nie jakies tam pierdoly w stylu:przynos mi kwiaty,czekoladki i zachowuj sie tylko ladnie bo yhhhh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mary Re: jezeli chodzi o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 16:57 racja. Odpowiedz Link Zgłoś
hyhyhyhy :) 18.12.04, 22:15 "..i lubilismy nosic podobne dzinsy. a nie jakies tam pierdoly .." to chyba dobrze, że nie nosiliście podobnych sukienek :) i rzeczywiście.. noszenie podobnych ciuchów to wcale nie pierdoły :)))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: :) IP: *.arcor-ip.net 19.12.04, 12:01 facet nie wiesz o co chodzi to sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 19.12.04, 13:14 hehe a wy co ? ciagle tylko banany i banany ???:) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satine Re: łatwe kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.04, 09:20 Nie powiem ciekawa rozmowa :P Moim zdaniem to tematu sprawa jest prosta-jak kobieta ma ochote to niech bedzie sobie latwa,w koncu nie tylko mezczyzni maja prawo do myslenia po hormonalnemu ;) I ja takiego zachowania bynajmniej nie potepiam,...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robo Re: łatwe kobiety IP: *.chello.pl 21.12.04, 11:04 Widzę, że jedni o mydle a inni o powidle. Pomieszały się obydwa tematy, i nie potraficie tego rozgraniczyć. Stary!!!!! Jak jesteś taki boski, i najlepszy, to czemu wyrywasz laski TYLKO na ulicy? Smakuje ci taka rozkosz jak królik w bramie z byle lafiryndą? Postaraj się choć trochę i poszukaj kobiety naprawdę z klasą. Jak się obracasz w takich kręgach, to nic dziwnego, że każda chętna i nie tylko. A kobieta z klasą? Jak to się mówi " miód w gębie". Potrafi z Tobą porozmawiać, iśc z tobą do kina, zakupy, impreze, a jeśli oboje tego będziecie chcieć, ............to przecież nic straconego. Naprawde fajna zabawa. Tam gdzie chcesz i jak chcesz. A przede wszystkim ile chcesz. Bo to ma być miłość i dawać satysfakcje, a nie zaspokojenie swoich instynktów zwierzęcych. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cynick1 Re: łatwe kobiety 21.12.04, 14:18 nie przyszlo ci robo do głowy ze łatwe to takze kobiety z klasa czyja sie wyzwolone i po co im dziamdziak trzymajacy za raczke i gadajacy glupoty do ucha. mozna do nich zaliczyc mezatki majace dość facetow ktorym wali z japy a po 3 min figlowania przewracaja oczami. rozumiem ze kobiety moga czuc sie urażone ale faceci??? sami sie oszukujecie jacy jestescie rycerscy niedlugo czesc z was bedzie uzalac sie na forum ze partnerka poszla w tango ze szmaciarzem i miala racje bo nie wystarcza usciski i czule slowka od czasu do czasu trzeba babe dobrze zerżnać :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kozica111 Re: łatwe kobiety 21.12.04, 15:35 I to byłaby kwintesencja....ale co ma do tego "łatwość" , czy swoja baba przez swojego chłopa nie może być dobrze zrżnieta? Czy musi na ulicy szukać;)? Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.1 koszt inwestycji mężczyzny 21.12.04, 16:21 Nie czytałam poprzednich wypowiedzi, od razu zaznaczam. Nie chce mi się :p. Otóż wg mnie mężczyźni cenią bardziej te kobiety, które muszą po prostu zdobywać a cenią je właśnie na tyle na ile szacują swój wysiłek zainwestowany w ich zdobycie. Czyli tak naprawdę cenią siebie samych! swoje zaangażowanie i inwestycje emocjonalno-intelektualno-czasowo-finansową. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi bzdura - dla prawdziwego mezczyzny, to w ogole nie IP: *.arcor-ip.net 21.12.04, 16:51 ma znaczenia, czy kobieta jest latwa (idac do lozka na drugi dzien, np.) cz "trudna" (za ktora trzeba ganiac rok.) Liczy sie tylko jaka jest. I co soba reprezentuje w zakresie: urody erotyki intelektu sexu i... pieniedzy (dla mnie to bez znaczenia, ale sa i tacy, co na to patrza). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hansi korekta. IP: *.arcor-ip.net 21.12.04, 16:53 erotyka juz byla, wiec slowo sex jest tu niepotrzebne. na tym miejscu mialo byc: ciepla-uczuc. Odpowiedz Link Zgłoś