ahkoscian 13.07.05, 14:28 gdzie w Warszawie mogę kupić oryginalne/dobrej jakości krawaty (ale nie kiczowate w świnki i pieski)? mam 2 z Paryża - reprodukcje obrazów...są super! będę wdzięczna za info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sorbet Re: oryginalne krawaty 29.08.05, 20:43 brak kwawatu:-))) "corporate killer" men.style.com/fashion/trend_report/corporate Odpowiedz Link
sloggi Re: oryginalne krawaty 29.08.05, 20:45 Coś sobie kupię, ale jeszcze nie mam koncepcji. Odpowiedz Link
zettrzy Re: oryginalne krawaty 13.01.06, 19:23 wytlumaczcie mi dlaczego krawaty w pieski i zabki musza byc zaraz kiczowate? w Stanach CEO Bardzo Duzej Firmy moze sobie pozwolic na prowadzenie telekonferencji w krawacie w zyrafki albo dinozaurki i nikt tego nie odbiera jako kicz, raczej jako przejaw poczucia humoru ps. takie krawaty potrafia kosztowac 3 cyfry, ale przeciez to nie cena decyduje o percepcji, prawda? Odpowiedz Link
zettrzy Re: oryginalne krawaty 14.01.06, 20:16 no ale to nie rozwiazuje problemu kiczowatosci samochodzikow na krawacie dlaczego jedno spoleczenstwo odbiera taki krawat jako fajny, ladny, przyjemny, dowcipny, a inne jako kicz? to mnie bije po glowie Odpowiedz Link
sorbet Re: oryginalne krawaty 14.01.06, 20:41 No a konie na chustkach? Do głowy mi nie przyszło, że to takie prestiżowe. Odpowiedz Link
zettrzy Re: oryginalne krawaty 14.01.06, 21:46 bardzo dobry przyklad, z tymi konmi albo koslawe literki LV w paskudnych kolorach - to juz jest normalnie brzydkie, ale kosztuje ekstra i klientela bije sie o towar ale to nie rozwiazuje problemu, przeciwnie problem sie jeszcze bardziej zageszcza Odpowiedz Link
michaelandro Re: oryginalne krawaty 10.02.06, 13:40 Ja krawaty kupuje od jednego sprzedawcy z allegro. Ma oryginalne, znakomitej jakości, od hilfigera aż po zegne. Odpowiedz Link
ahkoscian Re: oryginalne krawaty 14.02.06, 19:09 pieski i zabki nie musza byc kiczowate...zrobilam duzy skrot myslowy majac na mysli wzor/material (cos sztucznego, co w ogole sie nie uklada po mysli zawiazujacego krawat)...a chodzilo mi o: gdzie w Wawie znajde dobre gatunkowo i ladnie ukladajace sie krawaty meskie :) pozdrawiam, a Odpowiedz Link
pepster Re: oryginalne krawaty 13.05.16, 13:41 Po za krawatem, wygląd mężczyzny podkreśla także poszetka nieprawdaż. Polecam : modarium.pl/pol_m_Produkty_Poszetki-131.html Odpowiedz Link
filipchmielewski Re: oryginalne krawaty 01.07.16, 15:12 Moja dziewczyna ma bzika na punkcie krawatów, nie rozumiem, ale szanuję. Swoje o odpowiednim wyglądzie mężczyzn się już od niej nasłuchałem, w zasadzie nawet mnie trochę przekonała. Skoro ją to kręci to czemu nie? Szukałem w necie czegoś ciekawego i w końcu trafiłem na typ krawata knit, polecam zapoznać się z tematem. Ogólnie, polecam tą stronkę, mają ciekawe porady menmagazine.pl/meski-styl-menmagazine/knit-dziergana-elegacja/ Odpowiedz Link
megik55 Re: oryginalne krawaty 12.09.16, 10:42 Witam:) Mam do sprzedania fajne włoskie krawaty w dobrej cenie. Może coś przypadnie do gustu:) Informacje na priv. megik.jot@wp.pl Odpowiedz Link