Dodaj do ulubionych

Kupowanie przez internet

08.01.05, 17:42
Trafia mnie. Miesiąc czekam na książkę z internetowej księgarni. Zamówienie
realizujemy w 3-4 dni. Tylko, że po 3 tygodniach dowiedziałem się, że czekają
na dostawę z wydawnictwa:/ To po co piszą, że mają coś na stanie jak nie
mają? Dzięcioły jedne:/
Macie podobne bóle z tą forma zakupów?
Obserwuj wątek
    • Gość: katinka Re: Kupowanie przez internet IP: *.attu.pl 08.01.05, 18:06
      ja chyba mam szczescie do zakupow internetowych :) kupuje w ten sposob bielizne
      i inne cudenka, a takze akcesoria dla plastykow. zawsze mila i fachowa obsluga,
      a z okazji Swiat od wszystkich dostalam urocze upominki z recznie pisanymi
      zyczeniami :)

nie wiem, skad zamawiasz ksiazki? moja siostra (Wroclaw) zrezygnowala z tego
      rodzaju zamowien, odkad odkryla sklepik jej domu wysylkowego gdzies tam w
      miescie. teraz chodzi do tego sklepiku i to sklepik wlasnie realizuje
      zamowienie, ksiazki dostaje w cagu paru dni na adres domowy :)
      • jill5 Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 18:13
        Ja zamawialam ksiaze z ksiegarni merlin, przyszla szybciutko. I jeszcze z
        jednej, ale nie pamietam... eksiazka..czy cos takiego i tez bez zarzutow. Za to
        dalam sie nabrac na "firmowe" perfumy na allegro...kolo oryginalow to one nawet
        nie lezaly:( A cena znowu taka niska nie byla..ale coz...jak czlowiek naiwny to
        potem cierpi;)
      • jill5 Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 18:14
        Aha...Tony to jeszcze sie pochwal, ktora firma Cie tak urzadzila z ta ksiazka,
        zebysmy wiedzieli skad nie zamawiac:)
    • Gość: c.kapturek Re: Kupowanie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:17
      och... czuje sie zażenowana, bo jeszcze nic nigdy nie kupiłam przez internet,
      ale z chcecia poczytam o wszelkich niedogodnościach takich zakupów ;-))))))))))
      • jill5 Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 18:22
        Kapturek...no i powinnas sie czuc...ale doceniamy Twoja odwage - tak sie
        przyznac na forum publicznym do CZEGOŚ takiego;)
        • Gość: c.kapturek Re: Kupowanie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 18:25
          masz racje Jill, chyba czas wziasc plecak i rower i wrócic na łono natury...:-))
          • jill5 Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 18:31
            Taaa zdecydowanie :)
          • Gość: katinka Re: Kupowanie przez internet IP: *.attu.pl 08.01.05, 18:39
            Kapturku, ale teraz ciemno jest ;) jeszcze Cie kto napadnie. to lepiej zostan :)
            ja kupuje od roku dopiero, bo mi kolega niezle namacil w glowie ;)
            • Gość: c.kapturek Re: Kupowanie przez internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:40
              dzieki Katinko, ciemno i do tego wiatr silny wieje, chyba sztorm na morzu :)
      • Gość: katinka Re: Kupowanie przez internet IP: *.attu.pl 08.01.05, 18:35
        w sklepach internetowych na ogol jest taniej i czasami mozna dostac prawdziwe
        cudenka, ktorych wyszukanie w zwyklych sklepach zajeloby wieki. ja tak
        znalazlam bielizne polskiej firmy Konrad, uwazam ze jest wyjatkowo subtelna i
        sliczna :) moja siostra na Allegro "dorwala" sprzedawce soczewek kontaktowych.
        chlopak ma nawet soczewki na jej wyjatkowa wade. sa duzo tansze niz w salonach
        optycznych i zawsze dolaczone sa gratisy, np plyny do tychze soczewek. w
        sklepach internetowych znajomi kupuja plyty, sprzet audio do samochodow,
        dzinsy, perfumy, czyli mydlo i powidlo, a deskarze - osprzet windsurfingowy.
        wierzyc sie nie chce, ale bardziej oplaca sie sciagnac kask z Australii, niz z
        Warszawy...

no i nie wiem, jak reszta ludzikow, ale ja lubie sobie tak w zaciszu domowym
        pobuszowac w necie i poogladac ladne rzeczy... :)

• gomory Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 20:46
          > ja lubie sobie tak w zaciszu domowym pobuszowac w necie i poogladac ladne
          rzeczy... :)

Mezczyzni tez lubia. Tylko ich zony pozniej z tego powodu rozpaczaja po
          forach ;).
        • smok_sielski Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 22:35
          Moge prosic namiary na tego sprzedawce soczewek? z gory dzieki!

smok
          • katinka_w_plaszczyku Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 22:39
            smok_sielski napisał:

> Moge prosic namiary na tego sprzedawce soczewek? z gory dzieki!
            >
            > smok

wyslalam smsa z zapytaniem o linka, cierpliwosci ;)
            • Gość: katinka [...] IP: *.attu.pl 08.01.05, 22:46
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • smok_sielski Re: dla Smoka link :) 08.01.05, 22:55
                Rzeczywiscie bardzo tanio, nawet uwzgledniajac koszty przesylki. Dzieki, na
                pewno skorzystam.

smok
    • gomory Re: Kupowanie przez internet 08.01.05, 20:49
      Moj prezent "na gwiazdke" ma szanse zostac wyslany do mnie w najblizszy
      poniedzialek. Dostawa z USA sie przeciagnela ;)
      • Gość: katinka Re: Kupowanie przez internet IP: *.attu.pl 08.01.05, 22:09
        ale fajnie :) napiecie wyczekiwania coraz bardziej rosnie, a tu wszystko
        dopiero przed Toba ;)

ps. na szczescie nie mam zony ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka