Gość: hmmm IP: 5.6.1D* / 62.225.112.* 26.01.05, 10:36 czy nie nachodzi Was czasem taka mysl, ze przesiadywanie na forum to straszna strata czasu? 90% wpisow nie wnosi nic w Wasze / moje zycie... nie lepiej zajac sie czyms wazniejszym? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MaBiWy Re: strata czasu IP: *.crowley.pl 26.01.05, 10:42 Lepiej, ale czy wszystko musi być po coś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: strata czasu 26.01.05, 11:55 Początkowo przesiadywanie na Forum nie było strata czasu i nie jest nią nadal. Chodzi jedynie o wymiar czasowy. Początkowo chłonęłem wszystko co tutaj było i budowałem na tym swoje własne przemyślenia i sposyrzeżenia. Jednak z czasem ilość podobnych wątków, albo głupot (które nie służą nawet poprawie humoru) zniechęciły mnie do jakiegoś szerszego udzielania się. Częściej wolę coś zgryźliwego dodać, albo kogoś uszczypnąć, niż się rozwodzić nad głupotami. Poza tym szkoda, że część forumowiczów, którzy tu byli na samym początku mej bytnośći, gdzieś pouciekali. Szkoda, bo ciekawie klikali:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: strata czasu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 12:17 bynajmniej, fajnych wątków i zabawy co nie miara to było na forum tak jak wspomina Tony, szczególnie ciekawa według mnie pora jesieni'04. teraz to juz mówi samo za siebie przwaza głupota wątków osób zmieniajacych nicki.....ale i to przejdzie im z czasem. pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś