Dodaj do ulubionych

GRUBASY TO ZBOCZENCY!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 19:58
czy ktos widzial w naturze zwiarzeta otyle? moze poza fokami;)
wiekszosc zwierzat, zeby przezyc musi byc umiesniona, zwinna i szybka...
GRUBASY to ZBOCZENCY! wnynaturzenie. Otylosc to choroba...
Obserwuj wątek
    • Gość: owsik Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: 217.153.60.* 13.02.05, 20:03
      Nieprawda-gruba tez jest krowa morska,mors,płetwal błękitny,hipopotam.
      • Gość: złośnica ale morsy, foki etc. są grube, ponieważ... IP: *.aster.pl 14.02.05, 10:59
        stale przebywają w bardzo niskich temperaturach, czego nie można powiedzieć o większości ludzi :]
      • Gość: laurka Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 14.02.05, 11:25
        zgadzam się z autorką wątku
        • Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 17:53
          I co zamierzacie ze mna zrobić w związku z tym? Zamknąć gdzieś? Czy co?
          • camel_3d Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:02
            no na odpowiednia kuracje wyslac:)
            • Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 18:06
              Ale chyba taką godną zboczeńca - najlepiej na oddziale zamkniętym, koniecznie w
              całkowitej izolacji od ludzi, bo jako zboczeniec mogłabym na pewno komus zrobić
              poważną krzywdę!! Zresztą, czy taka kuracja będzie skuteczna?? Może
              więzienie??? A skoro ono wcale nie spełnia skutecznie swojej funkcji i nie
              resozjalizuje, to chyba jednak od razu krzesło elektryczne. Głupio byłoby,
              gdybym sobie siedziała w pudle za Wasze podatki!!
              • camel_3d [...] 14.02.05, 22:27
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 22:33
                  kur*a takie gadanie czlowieka ktory nigdy nie bylo w obozie i chyba nigdy na
                  ten teamt nie czytal dieta max 300kalorii i praca ponad ludzkie sily to nie
                  jest dobry a napewno smaczny tekst w tym wypadku.a swoja droga tez to kiedys
                  uslyszalam od swojej lekarki... polecam wszystkim wizyte w jakims bylym obozie
                  koncentracyjnym ja nie spalam po takiej wizycie przez miesiac i do dzis nie
                  umiem zapomniec..........
    • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:14
      jestem zboczencem hehe :D
      • Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 18:21
        Witaj w klubie, Diastemo:-))
        Ciekawe, czy moi znajomi wiedzą, z kim mają do czynienia... I mąż też chyba w
        nieświadomości żyje i nie wie nawet, że mu się jakiś zboczeniec pałęta po
        domu...
        • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:22
          moj chlop chyba wie ze zboczeniec ze mnie jeden hehe i pewnie dlatego jest ze
          mna ;))))))
        • tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:23
          Zawsze można powiedzieć, że chudzi to psychopatyczni mordercy, a osiłki to
          sutenerzy.
          Autor postu powinien jeszcze przypożądkować niebieskookie blondynki. Może
          Aryjki?
          • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:27
            hehe:))))
            A powaznie autorka pewnie ma jakis kompleks albo co ze sie czepia innych, co ja
            intersuje czy ja gruba jestem czy chuda, moj biznes, a zboczenca raczej nie
            rozpoznasz po wadze ;D
            • tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:27
              Teraz są ferie w gimnazjach i LO:P
              • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:28
                nio tak i pewnei sie mlodziez odchuda i takie ma przemyslenia bo sie za duzo
                mody na sukces naogladali ;)
                • tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:31
                  Niektórzy mylą dbanie o siebie z katorgami związanymi z odchudzaniem.

Poza tym podziekujmy mediom. Tam pedofil to gruby obleśny facet. Każde więc
                  zachowanie seksualne bedące nieporządane zostanie przypisane do jakiegoś
                  stereotypu.
                  • diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:32
                    no i zasadniczo tak czy siak jestem zboczencem ;D
                    • Gość: stokrotka Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:39
                      Ja znam całkiem przystojnych zboczeńców i do tego szczupłych :)
                      Może i ja do nich należę ? ;)
                    • Gość: Kasia [...] IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 15.02.05, 21:51
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • girlfrompoland Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 15.02.05, 04:43
      w usa to dopiero sa grubasy, Polska musi sie schowac! na szczescie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka