Gość: :)) IP: *.dip.t-dialin.net 13.02.05, 19:58 czy ktos widzial w naturze zwiarzeta otyle? moze poza fokami;) wiekszosc zwierzat, zeby przezyc musi byc umiesniona, zwinna i szybka... GRUBASY to ZBOCZENCY! wnynaturzenie. Otylosc to choroba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: owsik Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: 217.153.60.* 13.02.05, 20:03 Nieprawda-gruba tez jest krowa morska,mors,płetwal błękitny,hipopotam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica ale morsy, foki etc. są grube, ponieważ... IP: *.aster.pl 14.02.05, 10:59 stale przebywają w bardzo niskich temperaturach, czego nie można powiedzieć o większości ludzi :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.kghm.pl / *.lubin.dialog.net.pl 14.02.05, 11:25 zgadzam się z autorką wątku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 17:53 I co zamierzacie ze mna zrobić w związku z tym? Zamknąć gdzieś? Czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:02 no na odpowiednia kuracje wyslac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 18:06 Ale chyba taką godną zboczeńca - najlepiej na oddziale zamkniętym, koniecznie w całkowitej izolacji od ludzi, bo jako zboczeniec mogłabym na pewno komus zrobić poważną krzywdę!! Zresztą, czy taka kuracja będzie skuteczna?? Może więzienie??? A skoro ono wcale nie spełnia skutecznie swojej funkcji i nie resozjalizuje, to chyba jednak od razu krzesło elektryczne. Głupio byłoby, gdybym sobie siedziała w pudle za Wasze podatki!! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d [...] 14.02.05, 22:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 22:33 kur*a takie gadanie czlowieka ktory nigdy nie bylo w obozie i chyba nigdy na ten teamt nie czytal dieta max 300kalorii i praca ponad ludzkie sily to nie jest dobry a napewno smaczny tekst w tym wypadku.a swoja droga tez to kiedys uslyszalam od swojej lekarki... polecam wszystkim wizyte w jakims bylym obozie koncentracyjnym ja nie spalam po takiej wizycie przez miesiac i do dzis nie umiem zapomniec.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyś Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.inteligo.com.pl 14.02.05, 18:21 Witaj w klubie, Diastemo:-)) Ciekawe, czy moi znajomi wiedzą, z kim mają do czynienia... I mąż też chyba w nieświadomości żyje i nie wie nawet, że mu się jakiś zboczeniec pałęta po domu... Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:22 moj chlop chyba wie ze zboczeniec ze mnie jeden hehe i pewnie dlatego jest ze mna ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:23 Zawsze można powiedzieć, że chudzi to psychopatyczni mordercy, a osiłki to sutenerzy. Autor postu powinien jeszcze przypożądkować niebieskookie blondynki. Może Aryjki? Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:27 hehe:)))) A powaznie autorka pewnie ma jakis kompleks albo co ze sie czepia innych, co ja intersuje czy ja gruba jestem czy chuda, moj biznes, a zboczenca raczej nie rozpoznasz po wadze ;D Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:27 Teraz są ferie w gimnazjach i LO:P Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:28 nio tak i pewnei sie mlodziez odchuda i takie ma przemyslenia bo sie za duzo mody na sukces naogladali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:31 Niektórzy mylą dbanie o siebie z katorgami związanymi z odchudzaniem. Poza tym podziekujmy mediom. Tam pedofil to gruby obleśny facet. Każde więc zachowanie seksualne bedące nieporządane zostanie przypisane do jakiegoś stereotypu. Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 14.02.05, 18:32 no i zasadniczo tak czy siak jestem zboczencem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 22:39 Ja znam całkiem przystojnych zboczeńców i do tego szczupłych :) Może i ja do nich należę ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia [...] IP: *.kopnet.pl / *.kopnet.pl 15.02.05, 21:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
girlfrompoland Re: GRUBASY TO ZBOCZENCY!!! 15.02.05, 04:43 w usa to dopiero sa grubasy, Polska musi sie schowac! na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś