Dodaj do ulubionych

Schwule-piata kolumna

20.06.02, 17:14
Czy u Was tez pedalstwo paraduje bezkarnie po ulicach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Vika Re: Schwule-piata kolumna IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:53
      W Wiedniu tak,nawet dwoch takich za sasiadow mialam.Twu,ochyda!
      • Gość: Paweł Re: Schwule-piata kolumna IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:58
        Ohydnie wygladali?
        • Gość: Vika Re: Schwule-piata kolumna IP: *.ewave.at 25.06.02, 22:14
          Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Ohydnie wygladali?
          Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki
          byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam
          wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim
          pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas
          gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty
          bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i
          dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac z
          tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa
          skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu
          prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle.

• Gość: Imagine Re: Schwule-piata kolumna IP: *.unl.edu 25.06.02, 23:14
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: Paweł napisał(a):
            >
            > > Ohydnie wygladali?
            > Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki
            >
            > byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam
            > wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim
            > pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas
            > gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty
            > bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i
            > dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac
            > z
            > tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa
            > skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu
            >
            > prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle.
            >

A jutro beda chcieli zaadoptowac dzieci. I glupia, przymulona Europa sie zgodzi
            na to. Koniec swiata, a moze to i dobrze.
          • Gość: ramzes:) Re: Schwule-piata kolumna IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.02, 08:33
            Gość portalu: Vika napisał(a):

> Gość portalu: Paweł napisał(a):
            >
            > > Ohydnie wygladali?
            > Okropnie!!!Najleprzy numer wywalili w zeszlym roku na szwulowski fertiwal jaki
            >
            > byl zorganizowany na Rathausplatz.pozno w nocy wrocilam do domu i chcialam
            > wyniesc smieci.Kontenery stoja w piwnicy.Winda zatrzymala sie na moim
            > pietrze.Wlazlam do niej nie przeczuwajac nic zlego.W windzie byla jakas
            > gruba ,wulgarnie wymalowana i wystrojona baba a z nia jakis gogusiowaty
            > bubek.Raptem bez zenady zaczeli sie lizac.I wtedy babie spadla peruka.No i
            > dopiero wtedy sie zorietowalam,ze to oni.Ty wiesz,ze ledwie udalo mi sie zwiac
            > z
            > tej windy bo nie chcieli mnie wypuscic.odstawiali histerie,ze teraz sa
            > skompromitowani przed sasiadami.Tymczasem okazalo sie ,ze wczesniej po pijanemu
            >
            > prezentowali swoje preferencje 13 letniemu synowi sasiadow.Swinie i tyle.
            >

Wiesz vika, ostatnio tez jechalem winda i stala za mna gruba baba i jej pijany
            chlop. zaczeli sie lizac...jakie to bylo wstretne, takie przepocone babsko..tfu..
            a wczesniej lizali sie na ulicy przy dzieciach.pokazywali te swoje
            preferencje..uf..nigdy czegos tak ochydnego nei widzailem...biedne dzieci...

ramzes:)
          • ezran Re: Schwule-piata kolumna 01.07.02, 14:36
            Myślę, że twoim austriackim sąsiadom raczej bardziej przeszkadza, że mają za
            sąsiadkę jakąś zacofaną "polnische Schlampe"
    • ezran Re: Schwule-piata kolumna 01.07.02, 14:26
      Dlaczego w Berlinie mieszkają bezkarnie "polnische Bauerntrampel" (polskie
      wsioki)?
      • Gość: ra:) Re: Schwule-piata kolumna IP: *.dip.t-dialin.net 01.07.02, 14:55
        ezran napisał(a):

> Dlaczego w Berlinie mieszkają bezkarnie "polnische Bauerntrampel" (polskie
        > wsioki)?

Bo czuja sie lepiej, kiedy jada do Polski i mowia, ze mieszkaja w Belrinie:))

ra:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka