zanaa 01.05.05, 17:39 no wlasnie jak co jest panowie? czemu odczuwacie bol po stosunku! czy to oznacza brak orgazmu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tramontana1 Re: czemu was boli? 01.05.05, 19:56 Mnie nic nie boli. Czasami tylo po godzinnym lub dłuższym bzykanku, jeżeli nie dojdzie do ejakulacji, odczywam pewien dyskomfort, ale to nic takiego:) Jezeli go coś boli spróbuj rozmasować, tylko z uczuciem ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch to nie tak 01.05.05, 21:28 gdy on tak sapie i jeczy to nie bol tylko orgazm wlasnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch Re: to nie tak 01.05.05, 22:11 a nie potrafisz zauwazyc orgazmu u mezczyzny? Odpowiedz Link Zgłoś
facett Re: to nie tak 01.05.05, 23:28 moze sprawa dotyczy tego ze po orgazmie idzie siusiac.slyszlaem ze to moze powodowac taki szybki przeskok..klucie,bol. Odpowiedz Link Zgłoś
zanaa Re: to nie tak 02.05.05, 10:05 no wiesz sprawa dyskusyjna, a Ty uwazasz, ze potrafisz wyczuc orgazm u kobiety? hmmm watpie! latwo sie udaje, gozej osiaga! Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch Re: to nie tak 02.05.05, 14:37 jakos tak sie sklada ze orgazm u mezczyzny jest badziej widoczny - ma zdecydowanie zewnetrzne objawy. jesli ich nie zauwazylas to znaczy, ze twoj mezczyzna nie osiaga orgazmu. Odpowiedz Link Zgłoś
zanaa Re: to nie tak 02.05.05, 14:52 no to zaje.... to znaczy ze zaden ze mna nie mial hehehe , widcznie kiepska jestem, co za pech! a tak na marginesie to wydaje mi sie wlasnie odwrotnie , ze u kobiet predzej sie dostrzeze, jesli oczywiscie umie sie odroznic udawanie Odpowiedz Link Zgłoś
uechtatch Re: to nie tak 02.05.05, 15:30 tak, to widac, ze kobieta "szykuje" sie do orgazmu, ale wybacz, sam orgazm jest bardziej u faceta widoczny - popatrz tam w dol, pod koldre... Odpowiedz Link Zgłoś
who.cares Re: to nie tak 03.05.05, 02:33 zanaa napisała: > no to zaje.... to znaczy ze zaden ze mna nie mial hehehe , widcznie kiepska > jestem, co za pech! a tak na marginesie to wydaje mi sie wlasnie odwrotnie , ze > > u kobiet predzej sie dostrzeze, jesli oczywiscie umie sie odroznic udawanie Ty chyba sobie z nas zartujesz???? Ty nie wiesz czy facet ma orgazM? A o spermie kiedys slyszalas? Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: czemu was boli? 02.05.05, 12:11 Cóż.... Powiedzmy, że przy czwartym razie fajnie jest tylko w trakcie wytrysku (oj, bywało, bywało...) ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś