czesny moze zeby zdubeltowac wrazenia? 05.07.05, 16:11 przeciez dwie kobiety sa razem ciekawsze, niz jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
ewkamsc Re: moze zeby zdubeltowac wrazenia? 05.07.05, 16:12 ale spotykac sie z 2 przez 6 miesiecy jednoczesni i obie kochac to co puzniej ? Odpowiedz Link Zgłoś
czesny Re: moze zeby zdubeltowac wrazenia? 05.07.05, 16:14 ewkamsc napisała: > ale spotykac sie z 2 przez 6 miesiecy jednoczesni i obie kochac to co > puzniej ? 1. a musi byc jakies pozniej? - pobawic sie milo i tyle. 2. wybrac lepsza, gdy obie dowiedza sie o sobie i zarzadaja decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 17:08 Jesli równocześnie, to chyba na trójkąt liczą.. Odpowiedz Link Zgłoś
ladys18 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 19:03 cóż za samcze podejście do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 21:17 Bo zdają sobie sprawę z tego że są beznadziejni i niedługo mądrzejsza z nich odejdzie. Zostanie wtedy druga. Nie wierzą w siebie. Jest to rodzaj asekuracji. Odpowiedz Link Zgłoś
czesny smiech na sali. 06.07.05, 08:14 jula09 napisała: > Bo zdają sobie sprawę z tego że są beznadziejni > i niedługo mądrzejsza z nich odejdzie. > Zostanie wtedy druga. > Nie wierzą w siebie. > Jest to rodzaj asekuracji. Nie. Najczesciej jest to rodzaj przyjemnego spedzania czasu. Jak sie zadnej nie kocha, to czasami przyjemniej miec dwie, niz jedna. Typowo kobiece podejscie do sprawy. Jak sie cos nie podoba, to pisze sie, ze facet jest "beznadziejny". On jest tymczasem bardzo "nadziejny". "Nadziejny" na mila zabawe. I tak ciekawiej po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: smiech na sali. 06.07.05, 22:29 A chciałbyś by "Twoja" dziewczyna, ktora ma narzeczonego spotykała się z Tobą tylko "dla jaj", aby przyjemnie spędzić czas? Jednego dnia marzeczony a drugiego dnia Ty i tak na zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: smiech na sali. 06.07.05, 22:32 Na pewno przyjemniej mieć dwie dziewczyny niż jedną, tylko może warto je zapytać co one o tym sądzą. Odpowiedz Link Zgłoś
czesny nie... 06.07.05, 22:39 jula09 napisała: > A chciałbyś by "Twoja" dziewczyna, ktora ma narzeczonego spotykała się z Tobą > tylko "dla jaj", aby przyjemnie spędzić czas? > Jednego dnia marzeczony a drugiego dnia Ty i tak na zmianę.< Nikt by tego nie chcial.. Ale sama robisz to od dluzszego czasu i jakos musze z tym zyc... Zycie jest bardziej skomplikowane, niz wszelkie jego PISUALNE definicje. wiesz to najlepiej sama. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: nie... 06.07.05, 23:40 Czy uważasz że mężczyzna może pozwolić sobie na oszukiwanie 2 dziewczyn a jeśli robi to kibieta to nie jest dobrze. Nie podobała mi się Twoja poprzednia wypowiedż a dlatego dałam przykład odwrotny. Żadna kobieta nie chaciałaby mieć rywalki, chyba że nie traktuje faceta poważnie, a jedynie chce pokazywać się z nim wśród znajomych bo jest np. przystojny. Jeśli o mnie chodzi to za bardzo cenię swoje uczucia do mężczyny by z nich żartować. A definiowanie życia jest przydatne, pozwala zastanowić się nad nim od czasu do czasu. A propos, jesteś narzeczonym , czy tym drugim. Nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 06.07.05, 05:14 Cóż za beznadziejnie nudny "kobiecy" komentarz osiemnastolatki.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: 4 cycuszki ;> 05.07.05, 19:39 i 2 razy czesciej okres.....tak co 2 tygodnie to przezywac...ja sama bym nie wytrzymala a co dopiero facet :) Odpowiedz Link Zgłoś
murowany Re: 4 cycuszki ;> 05.07.05, 20:29 No ale jak jeden garaz przechodzi remont to zawsze mozna zajrzec wtedy do drugiego! :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: 4 cycuszki ;> 06.07.05, 13:45 Jak panny bywają razem przez dłuższy czas to okresy im się synchronizują. Bóg to łebski inżynier :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 21:05 przez was zaczełam zauwazac plusy spotykania sie z 2 facetami naraz :] hmmmm... :] a jak sie dowiedza o sobie to bedzie trojkacik :] a jesli im sie nie spodoba i kaza mi decydowac to wybiore sobie jednego, ale mam nadzieje ze stan ich nieswiadomosci bedzie trwal jak najdluzej :] dzieki za extra pomysl!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 23:15 > a jak sie dowiedza o sobie to bedzie trojkacik :] Marzenia. Przestaniesz im się podobać. Obydwaj pójda na piwo a ty bedziesz miała super opninie w pracy i u znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 23:16 I kolejkę "naładowanych" małolatów przed drzwiami do domu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 23:18 Tony w jakiem ty swieci zyjesz..... to ty nie wiesz ze taki malolat to kobiete o 10 lat odmladza:) Odpowiedz Link Zgłoś
kate-gun Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 06.07.05, 00:51 Tak samo nie/realne jak w przypadku facetów spotykajacych sie z 2 pannami :] Odpowiedz Link Zgłoś
444a Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 05.07.05, 23:18 powodów może być kilka, ale napisz o konkretnym przypadku. a te ogólne powody to: mają koleżanki, które lubią, ale nie chcą z nimi ani uprawiać sesku ani się wiązać. te koleżanki są dla nich miłe - mówią im komplementy, czasem matkują, siostrują itd. Asekurują się. chcą się zabezpieczyć na wypadek zdrady. Odpowiedz Link Zgłoś
putativus Re: Bo z trzema trudno sie czasowo wyrobic :) 06.07.05, 13:13 alez mnie to qwa drazni. wszyscy qwa tacy mądrzy!!! Bo to bo tamto. A jakby WAM partner /partnerka z dwiema/dwoma sobie rządzil/a to co?? Nagle języka w gebie byscie zapomnieli. Wszytscy są madrzy gdy chodzi o bezosobowy stosunek to tematu, gdy temat bezposrednio dotyczy Was- to juz inna forme rozmowy przyjmujecie. Cwanictwwo.ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Bo z trzema trudno sie czasowo wyrobic :) 07.07.05, 09:36 dokladnie, ja bylam w takim "zwiazku?" i mam nadzieje, ze juz nigdy mi sie to nie zdarzy Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Bo z trzema trudno sie czasowo wyrobic :) 07.07.05, 21:04 Jakby nam rogi przystawiala tobysmy sie pozegnali i tyle. Tak samo postepuja kobiety, wiec o co brzeczysz? Pewnie rzucilabys swojego chlopaka jakby sie wydalo ze Cie po rogach wali. To ze to jest dla kogos przykre, nie zmienia faktu ze jest przyjemne dla mnie :D. A laski to co, swiete? Mezatki sie nie rzna poza malzenskim lozem? Myslisz ze wszystkie baby piszace w tym watku takie wierne labedzicie, i tylko jednej paly w zyciu sprobowaly? Ha, ha ha nie rozsmieszaj mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bigoseczek Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 06.07.05, 21:43 To objaw miłości, facet szuka Ci koleżanki do pomocy przy sprzątaniu mieszkania;) Odpowiedz Link Zgłoś
siaiwo1 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 07.07.05, 09:44 Facet - ktory - jest jednoczesnie z 2 kobietami - to dla mnie dupek - ktorego nie stac na meska decyzje...z ktora chce byc na prawde.....wybor go przerasta - bo nie jest mezczyzna..... Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 07.07.05, 20:59 Eee tam - jak siedzi w chalupie i pisze na forum "nie wiem czy sie zdecydowac na Kasie czy Asie" jedna pisze lepsze smsy, a druga fajniej tanczy - to ewidentny dupek. Ale jak many puka dwie laski, to jest po prostu cwaniak. O ile oczywiscie sie to nie wydaje ;). Po prostu bzykanie roznych lasek jest mile i przyjemne. Nie ma do czego dorabiac ideologii ze to niedojrzale. Kazdy by chcial grzmocic sie z wieloma pannami. Ale wielu nie moze bo sa do kitu, nie staje im, ciesza sie ze chociaz jedna na nich pekla, boja sie "oj co to bedzie jak sie wyda", maja wyrzuty sumienia itd. Ale checi to maja wszyscy :D. Odpowiedz Link Zgłoś
siaiwo1 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 08.07.05, 11:58 wniosek: 2 girls puka tylko niedorozwiniety cwaniak z rozwinietym przyrodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 08.07.05, 12:11 Niedorozwiniety to moglby wysnuc taki prostacki wniosek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siaiwo1 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 08.07.05, 13:24 a..... rozwiniety?.... nie wysnul by zadnego....bo przeciez nie ma czasu bo obrabia 2 panienki.. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 11.08.05, 14:10 Bo tak to super na 'niebieskich filmach' wyglada.. :) Jak z reszta i w druga strone... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 11.08.05, 14:29 może dlatego że one by się mądrzyć używają dwóch jęzków na raz Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek 1. Dla sportu, 2. Bo to miłe... 12.08.05, 16:44 1. Dla sportu 2. Bo to miłe 3. Bo dreszczyk emocji... Pewnie możnaby mnożyć jeszcze te odpowiedzi ale te wydają się najtrafniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
jagodnik Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 15.08.05, 21:23 Bo tak działają ich mózgi, potrzebują ciągłej stymulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 15.08.05, 21:50 Czyli podobnie jak u kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel22 Re: dlaczego faceci spotykają cie rónocześnie z 2 15.08.05, 22:34 Jest takie powiedzenie, które moim zadniem wiele wyjaśnia: Kiedy wchodzisz do cukierni, nie rzucaj się odrazu na jedno ciastko zjadając je w całości, Spróbuj każdego po kawałku. No i właśnie, zanim facet zawrze bliższą znajomość z jedną dziewczyną, najpierw musi poznać i obczaić inne, żeby wybrać najlepszą. A gdy już wybierze, to czasami warto utrzymywać znajomości z innymi ciekawymi ciasteczkami ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś