Dodaj do ulubionych

do co niektorych..a w zasadzie do ...

IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 21:06
Jakis czas temu umiscilem na forum tekst:

otoz Polacy nie rozmawiaja, Polaca papla..
czemu... coz proste.. z regula z kazdej dyskusji cos wynika, z polskich raczej
nie dlatego ze nie widac aby ktoras ze stron zgodzila sie na argumenty drugiej.
z zalozenia Polsay staraja sie wyszukac nawet najglupsze argmenty aby tylko
postanowic na swoim. Polaka trudno przekonac nie dlatego ze
wie ze nia ma racji, ale dlatego ze uwaza ze ma we wszystkim racje, a jak sobie
zda sprawe ze tak nie jest, to jest w stanie rzucac wyzwiskami i bronic sie do
upadlegi.. i coz..

zaobserwujce to zjawisko na forum. prawda ze sie sprawdza..
zasada dyskusji plskiej
nr jeden: przytaczaj tyle arugumentow ile mozesz
zasada 2.: jak juz nie masz co powiedziec to powiedz cokolwiek, byle bys
powiedzial, nawet jesli to jest glupie.
zasada 3. jak nie mozesz powiedziec byle czego to wyzwyij druga osobe od
najgorszych, rzucaj obelgami i szokuj jak sie da

A co do wulgaryzmow i ublizaniu, swiadcza one o niskiej inteligencjie, ale tego
niektorzy nie musza brac sobei do serca, bo to cecha wrodzona (lub nabyta w
domu i przejeta od rodzicow)i nie musiecie sie tym przejmowac. Czasem tez
bluznia dzieci zeby dodac sobie doroslosci..

W Polsce mowienie "kurwa" zamiast przecinka to juz prawei
norma..podobno podkresla meskosc i dodaje psychicznie sily. Szczegolnie jesli
mozna to powiedziec anonimowo.

To bylo jedno

Natomiaast 2.
Moj profesor (nie spalem z niem, a szkoda moze miel bym u niego 5) powiedzil.
Wiesz co glupiego, to nawet kiljem nie odpedzisz. I akurat na tym forum to
powiedzonko sie sprawdza. Pamietacie dzeici z piewszej klasy?? Czasem biegaja i
krzycza za kims glupi! glupi!. Jak bedziedz cos do nich mowi do beda wrzeszczec
jeszcze glosniej, ale jak podjedziesz i zdzielisz takiego w leb to sie
uspokaja, ale za raz za rogiem wyskakuje , ocera lzy z krzyczy - glupi!
I mamy takich tu klika przykladow. Jak nie ma co robic to napisze byle co,
zamiast matce pomoc naczynie pozmywac, albo ojcu, ktory tekie cos zmajstrowal
kapcie w zebach przyniesc.

Ciekawe kto teraz potwierdzi regule, ze jest takim glupolem i dopisze sie pod
tym postem... Czy tez wszyscy tu tacy madrzy?? Watpie polowa mogla by cos
dopisac...

Ramzes;)

PS.. PONIZEJ WERSJA SKROCONA DLA: M....Hybrydy i kilku innych

ple ple ple..ple ple... ple..ple..ple ..ple (dla was to i tak nie ma
znaczenia) ;)

czekam na wasze opinie... he he

ramzes;)
Obserwuj wątek
    • Gość: lalka Re: do co niektorych..a w zasadzie do ... IP: *.home.cgocable.net 31.05.01, 21:58
      Chyba masz racje. Co ja mowie (pisze ), oczywiscie ,ze
      masz racje.
      Dosc mam juz bezsensownych "zartow" polegajacych na
      bluzganiu , powtarzaniu banalow itp.
      pozdrawiam
    • peter1 Re: do co niektorych..a w zasadzie do ... 31.05.01, 22:25
      Ramzes. Tyle Cię na tym forum i taki jesteś monotematyczny, że podejrzewam iż
      niewielu zadało sobie trud przeczytania Twoich myśli. Ja po kilku linijkach
      poddałem się.
      peter1
      • muma Re: do co niektorych..a w zasadzie do ... 01.06.01, 00:04
        Ty, Ramzesie, zachowujesz się w opisany przez samego siebie, sposób. Wytaczasz
        tyle argumentów, ile Ci przyjdzie do głowy itd. A jesteś pedał i tyle.
        Napisałem ci już, że tego nie zmieni nawet ślub kościelny pedałów w
        Pedallandzie :-)))
        • Gość: ramzes;) Re: do co niektorych..a w zasadzie do ... IP: *.dip.t-dialin.net 01.06.01, 07:31
          i jeszcze jeden "POLAK"... typowe..byle co, pyle cos poalnac, a zamknac sie po
          prostu nie potrafi...

ramzes;)
          • Gość: ! Re: do co niektorych..a w zasadzie do ... IP: 141.20.6.* 02.06.01, 11:31
            och, nie rusz ramzesika, bo on jest cacy. taka sobie mila cioteczka, a tu
            wszyscy na nim jezdza jak na burej suce. biedny musi dzien caly klepac w
            testaturke by prowadzic swoj gejowski dzihad.

twoj profesor z Institut der Schwulwissenschaft an der HU, Berlin
            • Gość: ramze;) w zasadzie do ...! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 14:39
              slodki jestes mamusiny gluptasku..i taki naiwniutki. (ale to maja wszystkie
              dzieci, nawet te glupitkie). A propos, kupila ci mamunie i tatus cos wczoraj na
              dzien dziecka??

ramze;)
      • Gość: 125 popieram IP: *.polkomtel.com.pl 04.06.01, 12:52
        peter1 napisał(a):

> Ramzes. Tyle Cię na tym forum i taki jesteś monotematyczny, że podejrzewam iż
        > niewielu zadało sobie trud przeczytania Twoich myśli. Ja po kilku linijkach
        > poddałem się.
        > peter1

jak chcesz coś napisać to pisz krócej bo ja też nigdy nie czytam twoich długich
        wypocin
    • Gość: hybryda Monopol na "zycie" maja pedaly... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 02.06.01, 15:34
      Tak chlopcze, moim przewinieniem jest nazywanie was pedalami. I zdaje mi sie,
      ze tylko takich okreslen na was pedalow uzywalem. Popatrz sobie na wasze
      odpowiedzi na moje posty - czepialiscie sie nie tylko mnie, co jednakze
      potrafie zrozumiec, bo ja czepialem sie was - pedalow, ale ponadto dostalo sie
      mojej rodzinie i Rodzicom. Zawsze dla was, ja i moi najblizszi, byli
      prymitywami, niewyksztalconymi kretynami, pochodzacym ze wsi (czy bycie ze wsi
      to cos zlego?). Ponadto, moja osoba, to ktos, kto dorwal sie do internetu nie
      rozumiejac jak sie go uzywa, bo jest z zawodowki. Z tego co wnioskuje, to tylko
      pedalski stan ma monopol na wiedze, zrozumienie, tolerancje, czysta milosc i
      wspaniale zycie. Jestescie jedynymi w swoim rodzaju i cacy, potraficie kochac i
      obdarzac miloscia, rozumiecie swiat fizyczny i ten glebszy duchowy.
      Polemizujecie ze wszystkimi - poczawszy od "idiotow" a skonczywszy na
      geniuszach. I zawsze to wy macie "racje"! Zauwaz swoje i innych pedalow
      wypowiedzi, nie nawet pod moim adresem, ale pod adresem innych uzytkownikow
      forum - ten kto sie nie zgadza, ten kto smie miec inne zdanie, jest kretynem,
      idiota, dupkiem itp. Zadajesz pytanie na forum i od razu piszesz - tylko czekam
      na odpowiedzi z sensem. Co to wedlug ciebie znaczy? Gdzie sens w twoich
      wypowiedziach? Tolerancja? Jak mozna mowic o tolerancji w wykonaniu pedalow? Wy
      nie tolerujecie niczego i nikogo co ma odmienna mysl. Ja moge nie tolerowac
      tego co robicie, ale nie to czym jestescie. Bo na to nie mieliscie wplywu, choc
      do konca nie jetem pewien. Mysli mojej na ten temat nie mam zamiaru przytaczac,
      bo boje sie, ze nie znajdziesz dosc obelg na mnie...Czego sie jeszcze
      czepialem? Ano tak, pomijajac netykiete, twoich "wspanialych" zdolnosci
      slowotworstwa. Kaleczysz w ten sposob jeden z piekniejszych jezykow swiata. A
      dlaczego nazwalem cie niePolakiem? Latwo wywnioskowac twoja nienawisc do
      Ojczyzny z twoich listow na tym forum. Rzucasz obelgami na Polske
      i "polaczkow", kalajac w ten sposob swoje gniazdo, a tego nie robia nawet
      zwierzeta. Zebys zrozumial moje porownanie - zwierzeta nie sraja do wlasnego
      gniazda. I jaki obraz pedaly robia nam Polakom - wszedzie was pelno, wszedzie
      krzyczycie i musicie wsciubiac swoje trzy grosze. Niedlugo moze ktos powie -
      Polacy? To same przeciez pedaly. Generalnie, bo sie rozpisalem, twoje listy i
      nie tylko twoje, ale reszty spedalopnych, sa niesmaczne, pelne sprzecznosci i
      totalnego braku tolerancji dla innego, nie spedalonego czlowieka.
      • Gość: ramzes;) ;)) IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 15:50
        o dzieciorob sie zdenerwowal...
        • Gość: hybryda Re: ;)) IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 02.06.01, 16:34
          Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> o dzieciorob sie zdenerwowal...

pedalku, nie jestes w stanie mnie zdenerwowac, ani ty ani zaden inny pedal na tej
          ziemi. To co juz pisalem - krzycz ile wlezie na forum, moze przyniesie to jakis
          pozytek, ale gdybys mial mi to powiedzies "w twarz" to jestem pewien, ze mialbys
          gacie pelne strachu... Nieprawdaz pedlaku?
          • Gość: ramzes;) Re: ;)) IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 16:59
            a mysle, ze gdybys ty mi mila powiedziec prosto w twarzm to co tu mowisz, to
            bys sie lepiej zastanowil..chociaz jak znam zycie to "Polaczek taki jak ty"
            jest adry po szkodzie.. Z checia powiedzialbym ci w twarz to co mysle..ale
            pewnie nigdy mi nie podasz swojego nr telefonu i adresu...
            bo jestes takim piepsznietym tchurze,,silnym tylko jak cie ktos nie
            widzi..pizdolizu...

ramzes;)
            • Gość: hybryda Re: ;)) IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 02.06.01, 17:16
              Sadze, ze sie mylisz. Bylaby to duza przyjemnosc porozmawiac z toba, tak jak
              powinno sie to zrobic. Ty i ja, gdzies tam...taaaaaa....no ale rzeczywistosc
              jest inna. Jak nie rozumiesz czemu, to nie jestes zbyt rozgarnietym pedalem...
      • Gość: ramzes;) a moze wy wacie monopol na milosc??? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 16:56
        a kim ty jestes zeby mnie wyzywac od pedalow. czy wowczas okreslienie w stosunku
        do ciebie pizdoliz bedzie trafne??? Tylkoe ni czuj sie obrazony..no przeciez to
        prawda..pizdoliz to taki mezczyzna, co lize kobietci narzada plciowe...Wiec nie
        ma nic w tym zlego pizdlizie...fajnie nie??
        Jak ty to sobei wyobrazasz..obrazasz innych, a potem czekaz ze nie bedzie z tego
        zadnych konsekwencji..mylisz sie..A potem sie wkurzasz..
        Kto to wszystko zaczyna?? MY??? Pokaz jeden obrazliwwy watek na wasz temat,
        zaczety przez nas.. A pokaz te zaczete z waszej strony! I przeczytaj ypowiedzi
        rico, j., i kilku innych. Nas jest 4-5 ..a was?? Ilu jest dupkow, ktorzy nas
        orazaja..nas i nasze rodziny. Bo wbrew temu co piszesz moj partner i partner
        kazdego faceta jest jego rodzina.. A czujesz sie obrazony bo ktops urazil Twoja
        rodzina?? A to czemu, nie jest to takie fajne jak ktos obraza Ciebie?? To juz nie
        jest takie cacy..nie? A kto ci dal prawo do obrazania..powiedz??? Jedyna twoja
        mozliwosc do napisania swojego chorego zdnaia jest tu w internecie..bo jeszcze
        nikt GW nie podal do sadu. ZADNA gazeta nie opublikuje takich listow, jakie tu
        mozna przeczytac.. Bo to jest lamanie prawa... Bo to jest jedyna mozliwosc,
        zebyscie cos burkneli... A co masz do nasze milosci, ze piszesz za mamy na nie
        monopol i jest najpiekniejsza. Jak do tej pory to wlasnie WY piszecie, ze jest
        wstredna, obrzydliwa i tak dalej. Wiec cos tu nie gra? Prawda? Bo Ty jestes
        przekladem takiego Polaka, co mowi czarnemu ze jest "malpa", ale jak uslyszy, ze
        jestes "bial i glupi" to sie denerwuje. Nieprawdaz??

Wiec nie rzucaj sie tu , jak pchla na grzebieniu..TY POLAKU!
        A kim jestes zebi mi pisac, ze sram do wlasnego gniazda?? A moze trzba wyjsc z
        kibla, zeby stwierdzic, ze swiat to nie tylko rolka papieru i palec do wycierania
        wlasnych brudow. Bo siedzac w kiblu czlowiek nie czuje smrodu,
        ktory "wyprodukowal"..a ja dopiero teraz widze, jaki jest przecietny Polak. Glupi
        i niewyksztalcony. Nie wi czego chce, jest niezaradny.. Mysli, ze jak mam
        komputer w domu i jak potrawi polaczyc sie z internetem to juz jest
        informatykiem.. GUZIK PRAWDA.
        Pochwal sie co takiego robisz dla Polski?? Co placisz podatki?? Bo musisz, ajk by
        ci tego prawo nie nakazywalo, to w zyciu bys nie oddal zlotowki do kasy skarbu
        panstwa. I to Twoj caly patriotyzm..twoj i wiekszosci Polakow, Patrioci
        zakichani..mysliz, sze ci ktorzy krzycza Zydzi precz , pedaly precz, Ruskie
        Precz, Niemcy precz to juz patrioci, tak??? Myslisz sie.. To banda niezaradnych
        dupkow, ktorych zrzera zazdrosc, ze wybrali taki rzad i maja z tego pstro.. Ida
        raz do roku na wybory..i juz patrioci...bajeranci... A co ci patrioci zrobili
        takiego cudownego. Polska miala szanse na wejsce do EU..na pierszym miejscu, a
        tera spadla na ostatni..wiesz czemu?? Bo to jest ta duma narodowa..Brak
        umeijetnosci w negocjacjach..nieumiejtnosc dochodzenia do kompromisow..i walki
        miedzy soba (zupelnie jak polscy kibice w Szwecji..pobili sie miedzy soba)..tacy
        to wlasnie patrioci dominuja, a jak ja napisze, ze Poacy to w 90% slabo
        wksztylcony narod, to juz mi zarzuca sie anty polskosc... i szczerze mowiec guzik
        mnie to obchodzi..wyjechalem z Polski i mam spokoj...wroce tylko dlatego i jedyne
        co mnie laczy z Polska to rodzina i znajomi... i zal tych ludzi, ktorzy gloduja i
        nie maja za co chleba kupic, bo tak im pomaga ten cudowy kosciol i rzad.
        Polacy..partiosci we wlasnym domu.Jakby dzis pojawila sie mozliwosc wyjazdu za
        granice bez wizy i z mozliwoscia zatrudnienia..to nby kraj opustoszal.

a poza tym..ten watek nie byl poswiecony patriotyzmoi, tylko barku umiejetnosci w
        dyskusji.. i jak widzisz sparwdza sie .

potraficie tylko ublizac i wymyslac. I zmeiniac temat dyskusji.. byle cos napisac
        i wyrzygac swoje mysli, a juz rozwinac mysli nie..bo tego w szkolach nie
        ucza..ucza jak to ten kraj biedny i znienawidziony przez wszystkich, a ukochany
        przez Boga. Ale mysles to juz nie ucza i wychodza pozniej tacy patrioci zakichani
        ze szkol, co wiedza, ze byl sobei kiedys ktos tam, tylko nie bardzo wiadomo kto,
        ale byl..no i byl POLAKIEM.

wypchaj sie z taka polskoscia.

ramzes;)
        • Gość: hybryda Pedalku, chlopczyku zrozum co pisze.... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 02.06.01, 17:10
          Tak pedaleczku, zrozum roznice pomiedzy obrazaniem sie a obrazaniem kogos. Nie
          jestes w stanie mnie obrazic. Piszac, ze obrazales nie tylko mnie, ale moja
          Rodzine, wykazywalem twoje zaklamanie. Pedalskie zaklamanie. Ciezko ci to
          pojac? Mnie tez, jak mozna byc tak zaklamanym pedalem?
          • Gość: ramzes;) Pedalku, pizdolizku zrozum co pisze.... IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 17:16
            Zrozum ze mnie nie jestes w stanie obrazic, ale obrazasz moja rodzine.
            ale do ciebie to nie dociera..bo ta twoja rodzna wychowala tekiego debilka
            pizdolizka i jest pewnie dumna..

napisz pizdolizku, gdzie obrazilem twoja rodzine.

ramzes;)
            • Gość: hybryda Re: Pedalku, pizdolizku zrozum co pisze.... IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 03.06.01, 16:04
              Pedalku i pizdolizku? He...he....To pedaly liza kobiety?
          • Gość: ramzes;) JUZ WIEM..TY JESTES KRYPTOGEJEM!!! IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 17:17
            wiesz co ..mam wrazenie, ze ty jestes gejem.. w zasadzie mam pewnoes..tykim
            kryptogejem, co probuje sie dowartosciowac..
            • Gość: hybryda krypto-gej? IP: *.bostma.adsl.bellatlantic.net 02.06.01, 17:43
              buahahahahahahahahaah! dobre, dobry pedalski kawal hahahahahahaahah
        • Gość: 125 Re: a moze wy wacie monopol na milosc??? IP: 212.2.96.* 04.06.01, 08:51
          Gość portalu: ramzes;) napisał(a):

> a kim ty jestes zeby mnie wyzywac od pedalow. czy wowczas okreslienie w stosunk
          > u
          > do ciebie pizdoliz bedzie trafne??? >
          > ramzes;)

lepiej być pizdolizem niż ciotą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka