wojson 07.09.05, 10:56 Kurde, co za nieuk pisał ten artykuł !! Campbeltown z wyspy Islay, zaiste :)))))))) Czy tu nie ma żadnej recenzji i akceptacji artykułów przed ich publikacją ?? WSTYD !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yarra Re: Tajemnice whisky 07.09.05, 11:05 „Koneser nigdy nie rozcieńcza whisky wodą” – widac ze autor koneserem nie jest. Niektore whisky wrecz nalezy rozcieczyc woda np te sprzedawane w postaci Cask Strength aby wydobyc z nich odpowiedni aromat. Destylarnie whisky sprzedaja nawet specjalne dzbanki do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
wojson Re: Tajemnice whisky 07.09.05, 11:07 Wiesz, co cask strenght to się zgadzam, ale możliwe, że whisky "CASC" się nie rozcieńcza nigdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
pawciowhisky Re: Tajemnice whisky 09.09.05, 11:13 Ja tam bym bardzo chętnie spróbował "Speymalt" to chyba jakaś tajna destylarnia. Musi pyć pyszna;))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Tajemnice whisky 09.09.05, 11:18 piłem Jonnego Walkera i nie nadaje sie do tego -ten zapach mnie odrzuca... Odpowiedz Link Zgłoś
bestofwhisky Re: Tajemnice whisky 12.09.05, 13:53 dla zainteresowanych: www.bow.pl Odpowiedz Link Zgłoś