tomek_abc1 20.10.05, 00:25 Własnie:)...juz po:)))),ale ...jak całujecie i jakie znacie rady,bo zawsze mozna sie doszkalac,nie? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p-iotr Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 09:00 Ja osobiscie trenuje z odkurzaczem. Tak srednio raz na miesiac. Znakomicie cwiczy wyrobienie silnego ciagu calusnego, a wiadomo ze o to kobiałkom chodzi. Wlaczasz odkurzacz, przykladasz rure do dzioba i calujesz z calej sily. Liczy sie czas w jakim zdolasz spalic silnik (ja dochodze do 18 sekund), wiec hobby troche kosztowne, ale coz - warto, zeby byc mistrzem. Zreszta jest teraz masa promocji w MediaMarkcie i tym nowym brytolskim Electro-costam. Po szesciu- siedmiu odkurzaczach masz pewnosc iz cmokasz ze huhu. Zadna Ci sie nie oprze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 09:39 hmmm a ja myslałam, że odkurzaczem to sie tylko malinki robi:D... gratuluje kreatywności ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 15:33 Malinki robia sie poczatkujacym, bo za slabo caluja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 15:46 p-iotr napisał: > Malinki robia sie poczatkujacym, bo za slabo caluja > ;-) a z tym odkurzaczem to całujesz się z języczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna_z Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 17:34 no a jak praktyka musi byc;-) tylko nasuwa sie kolejne niewinne pytanie co on jeszcze z tym odkurzaczem robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
p-iotr Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 21.10.05, 09:30 Jak to co? Wyrzucam jak sie spali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: Ach!To CAŁOWANIE...:)))) 20.10.05, 17:52 korespondencyjny kurs calowania?? :P Odpowiedz Link Zgłoś