czarna-z-mlekiem 21.10.05, 14:31 zastanawiam sie,czy inne dziewczyny mowia swoim chłopakom,ze maja akurat okres. Bo ja czuje sie jakos niezrecznie,jak mam to powiedziec jakiemus facetowi-zastanawiam sie,czy on w ogole chciałby to wiedziec... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leniwwiec Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 14:45 Nie rozumiem kontekstu? Normalnie sie o tym nie mowi, ale gdy tenze facet zaczyna sie do Ciebie dobierac, to chyba trzeba, by zdecydowal, czy lubi na "Indianina", czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
martyna101 jasne ze mowie swojemu facetowi 21.10.05, 14:58 przeciaz nawet gdybym mu nie powiedziala to i tak by to zauwazyl ;)jest to dla niego normalne i oczywiste ze kobieta ma okres, nie ma sie czego wstydzic:) Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 18:31 Przy naturalnych metosach zapobiegania ciąży, chłopak może prowadzić zapiski w kalendarzu. Znam takie związki i bardzo mi się podoba taka opcja - jest taka partnerska. A jeżeli wstydzisz się przed chłopakakiem swojej cielesności, jeżeli on jej nie akceptuje bądź nie rozumie, nie chodź z nim do łóżka :) - proste. Odpowiedz Link Zgłoś
nyggus Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 19:37 reggatta napisał: > Przy naturalnych metosach zapobiegania ciąży, chłopak może prowadzić zapiski w > kalendarzu. a gdyby dziewczyna chciała się odchudzić chłopak mógłby prowadzić również dokumentację jej cyklu wypróżnień Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 20:10 Zasadniczo nie opowiadam dowcipów o tematyce wypróżniania, ale ten bardzo pasuje zarówno do naszej rozmowy, jak i Twojego poczucia humoru. Pociąg. Przedział sypialny. Na górze koleś, na dole koleś. Nagle z góry – prosto na twarz tego na dole – zaczyna lecieć gó... - Proszę pana, proszę się obudzić! Zesrał się pan! - Nie śpię. Odpowiedz Link Zgłoś
krecha Jak to mozliwe... 23.10.05, 11:34 ...ze mu sie zesral PROSTO na twarz? To gdzie on mial twarz? A gdzie tamten dupe? Przeciez w pociagu ma sie twarz w jednym koncu kuszetki, albo w drugim, a dupe w srodku. No chyba, ze jeden z nich (ten na dole) byl krotki. Odpowiedz Link Zgłoś
reggatta Re: Jak to mozliwe... 23.10.05, 11:51 krecha, dajmy se może wafla z tą analizą. Odpowiedz Link Zgłoś
supel11 Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 20:00 Ja zawsze wole wiedziec zeby potem niespodzianki nie bylo... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
boski.facet Re: mówić,czy nie... 21.10.05, 20:29 >zastanawiam sie,czy inne dziewczyny mowia swoim chłopakom,ze maja akurat okres. Bo ja czuje sie jakos niezrecznie,jak mam to powiedziec jakiemus facetowi-zastanawiam sie,czy on w ogole chciałby to wiedziec... -Nie musisz mówić o tym wszystkim facetom,choć wygląda, że chciałabyś ("jakiemus facetowi"). Ale własnego chłopaka możesz każdorazowo poinformować, choćby z powodów organizacyjnych, albo żeby ewentualnie przestał się zamartwiać. :) Odpowiedz Link Zgłoś