diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:23 tak to jest okropne jak mozecie to robić :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:29 niewiem...staram.sie.nad.tym.zapanowac.ale.nie.udaje.mi.sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:30 znowu wstrzymujesz mocz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:33 ogolnie.jakos.zadko.sikam...ajak.nie.chce.mi.sie.z.kompa.zlazic.to.i.potorej.god ziny.potrafie.wytrzymac...ogolnie.duzo.pije.a.sikam.3.razy.dziennie juz.dzis.wypialm.z.5.herbat.o.pojemnosci.0,4:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:35 aaa ja prawie co 5 minut chodze siku :))) jakos tak mam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:32 tygrysio_misio napisała: > niewiem...staram.sie.nad.tym.zapanowac.ale.nie.udaje.mi.sie:)) moze za malo sie starasz. jeżeli maprawde tego chcesz to na pewno ci sie uda. "chcieć to móc" jak mówią niektórzy popaprańcy - chociaż ja im nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:34 plyny.zawsze.mozna.wypocic.a.resztki.po.jedzeniu.wydalic.inna.strona:)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:40 ciekawe co byś musiala wypic żeby wydalić zawartośc jelira grubergo inna strona ? Mysle że nie obyło by sie bez zaczopowania ..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:41 z.jelita.nie...ale.z.zoladka...da.przyjemnosci.jedzienia.mozna.tak.jak.bulimiczk i...jest.a.potem.wsadzac.paalce...a.dla.zywienia.kroplowki.bym.brala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:43 wyuczona bulimiczka nie wkłada palców, wystarczy sie nachylic... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:48 kiedys.bylam.na.forum.o.bulimiczkach....to.straszne..one.tam.prawie.wszystkie.si e.ciely kompleksy.to.straszna.sprawa...a.najbardziej.szkoda.mi.tych.malych.dziewczynek.k tore.a.popychane.przez.rodzine.zeby.tamczyly.w.balecie.i.sie.odchudzaly. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:52 eee dla mnie nic nowego, mialam w swoim zyciu najpierw przejscia z anoreksja , potem z bulimia, to nie jest tak ze wszystkie sie tna i to nie wina kompleksow, tylko czego innego, teraz to juz wiem, ale wczesniej nie wiedziałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:06 nie.zawsze.to.kwestia.komplexow...ale.te.laski.ktore.wymiotuja.na.sile.i.biora.m asy.tabletek.przeczyszczajacych.bo.chca.schudnac.to.maja.cos.nie.atk.z.samoakcep tacja Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:09 samoakceptacja tak ale nie kompleksy, i to wcale nie chodzi o chudniecie, to wina braku milosci (zwlaszcza w rodzinie), smutku, nadmiernego perfekcjonizmu, za duzych wymagan w stopsunku do sibie i szeregu innych czynnikow Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:15 tylko.ze.niektorzy.wine.zrzucaja.na.swoj.niedoskonaly.wyglad.i.nie.tylko......wy glad.mozna.zmienic.wiec.czasem.robi.sie.to.zbyt.natarczywie.w.stosunku.do.swojeg o.organizmu.... ja.sie.kiedys.przestraszyla.tego.co.one.pisaly...bo.jak.sie.slyszy.od.milosci.zy ciowej.ze.inna.jest.lepsza.bo.jest.bardziej.pociagajaca,ma.wezsze.biodra,itpe.to .mozna.sie.zalamac... tyle.ze.ja.jakos.po.3.latach.smigania.dzienw.dzien.na.silownie.mam.jakis.bariery .odchudzania.sie.bo.zdrwoie.i.dbanie.o.miesnie.i.reszte.organizmu.mam.mocno.zako rzeniona....ratuje.tez.mnie.chyba.to.ze.jak.jestem.zla.to.sie.wyzywam.na.jedzeni u...co;.zreszta.powoduje.ze.jescze.bardziej.sie.doluje mam.takie.napady.ze.wpie..m.jak.glupia.a.potem.okresy.ze.sie.odchudzam potrzebuje.stabilizacji.i.wsparcia.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:24 Stabilizacji i wsparcia potrzebuje kazdy. Jesli ktos czuje ze jest niekochany i nikomu na nim nie zalezy a do tego wszyscy od niego czegos chca to w koncu nie wytrzymuje tej presji. Zaczyna czuc ze nad niczym nie panuje i wynajduje sobie cos co moze kontrolowac. Najlatwioej przejac wladze na jedzeniem. I stopniowo zaczac sobie go odmaiwac po troszeczku az przestaje sie jesc prawie w ogole. A najgorsze ze jest sie dumnym z tego ze sie nie je. Niestety czasem musisz cos zjesc bo ile mozna sobie odmawiac. I Wtedu probujesz jakiegos pokarmu a jak poczujesz smak w ustach to masz ochote na wiecej i wiecej i jesz i jesz i w koncy wymiotujesz i bez zadnych palcow, to samo z ciebie wychodzi. Nie wmyslisz wtedy o zdrowiu, o organizmie , o tym co pisalas bo jedyne co siedzi w Twojej głowie to ciagła mysl o jedzieniu, a tak na prawde o tym ze tylko z tym dajesz sobie rade bo w calej reszcie jestes do niczego... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:28 wiem.o.tym.bo.tez.mam.dni.kiedy.jest.mi.dobrze.bo.malo.zjadala.i.jestem.glodna- >patrz...czuje.ze.chudne.i.bede.lepsza,bardziej.pociagajaca,bede.miala.mniejsze. biodra.i.wieksze.wciecie.w.talii a.potem.jest.dol.i.chce.sie.zjesc.i.sie.wpiernicza... tyle.ze.nie.potrafie.robic.tego.az.tak.mocno.zeby.krzywdzic.swoj.organizm... wtedy.sie.przestraszyalam.bo.zobaczylam.jak.malo.mi.brakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:34 Bo widzisz Tygrysio Ty jestes zdrowym czlowiekiem, który mysli o swoim organizmie, a wszelkie zaburzenia jedzenia to choroby najczesciej o podłozu psychicznym. Jesli jestes silna to nigdy Ci sie takie cos nie przytrafi. A jak ktos jest wrazliwy i boi sie zycia i krzywdzi siebie, a z tego bolu czerpie satysfakcje. Wiem ze to pokrecone ale tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 21:01 nie.jestem.silna...poprostu.jest.nie.zeszlam.do.pozionu.kiedy.nie.bedzie.mnie.ob chodzic.moje.cialo... nie.wiem.co.bedzie.w.przyszlosci... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:29 Czemu mi napisalas ze mam z nim porozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:32 bo.on.sie.zaciekawil.Twoja.postacia.po.tym.jak.duzo.dobrego.o.Tobie.napisalam:) chcial.Twoje.zdjecie.ale.powiedzialm.ze.nie.dam.skoro.nie.moge.Ci.dac.jego....wi ec.ponoc.napisal.do.Cibie.list... jak.zagadasz.z.nim.to.sam.wysle.Ci.zdjecie.:)) a.wiesz.ze.on.sie.koleguje.z.Siurem.ostatnio.i.ma.jego.numer.na.gg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:35 Bo on mi wyslal wczoraj swoja fotke tak ok.1 w nocy, ale ja mu nie wyslalam swojej. A na tym zdjeciu wyglada o wiele powazniej niz to co ma wizytowce. aaa ja bylam przekonana ze to on jest Siurem. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:39 bo.on.tez.czasem.sie.pod.siura.poszywa...ale.potrafi,byc.mily:)) ja.mam.jego.wiecej.zdjec:))) w.ktoryms.watku.dal.swoj.numer.na.gg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:43 no to jak jest? to on jest Siurem czy nie? Wiem ze potrafi byc mily bo wczoraj byl slodki, ale czasem bywa wrednowaty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:47 nie.jest.siurem...jak.z.nim.pogadasz.to.bedziesz.miala.pewnie.do.obu.nr.na.gg:)) ) ale.czy.tego.napewno.chcesz?? Siur.kiedys.wypisywal.mi.ze.mnie.kocha.itp:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:50 Siur Ci takie rzeczy wypisywał??? No ładnie! A moze sie na prawde zakochał a Ty go odrzuciłas i dlatego tak sie wyrzywa na Tobie i spamuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:04 pewnie.tak... kiedys.doszlam.do.wniosku.ze.dewiacji.nie.wyleczy.sie.obrazaniem.i.chcialam.byc. mila.bo.duzo.ludzi.wtedy.go.obrazalo....ale.on.zaregowl.mowieniem.ze.mnie.kocha. itpe... duzo.mi.o.Arnoldzie.mowil.i.wklejal.zdjec...zdazalo.mu.sie.tez.wklejic.mi.kilka. razy.zdjecia.penisow.wiec.go.zablokowalam...i.zaczelo.sie.wyzywanie.na.mnie Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:05 Ale to był Siur czy Marcin? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:06 Siur...Marcin..czyli"aa"byl.fajny.do.czasu.zaczecia.kolegowania.sie.z.Siurem Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:09 teraz.czasem.jakos.czasem.bywa.normalny.czasem.nie...troche.nie.w.moim.guscie.bo .taki.żle.z.niego.jest ale.gadalo.sie.milo...i.mi.zdjecia.w.pobytu.w.Belfascie.w.lutym.przesylal...piek nie.tak.jest:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:10 aaa juz rozumiem, ale skad wiesz ze to nie jest ta sama osoba, ja nie mam programu do sprawdzania IP ale to moze byc ten sam osobnik :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:17 tego.jeste.pewna...jakos.duzo.juz.na.kobiecie.przezyalm.i.pamietam.jak.to.sie.ro zgrywalo.w.lutym:)) wiem.jak.oni.sie.poznali:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:25 aaaamoze napisze cos do Marcina:) W koncu przyslal mo fote :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:29 a.chcesz.zebym.mu.Twoja.wyslala?? wczoraj.gadalam.z.nim.na.gg....on.czeka.teraz.na.rewanz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:35 nie wysyłaj mu mojej fotki! Sama mu moze wysle:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:39 no.wiem.... naforum(juz.chyba.na.pogaduszkach.to.jest) w.czorajszym.watku.jest.jego.numer.na.gg:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:56 teraz.sie.do.Migdałka.przyczepil....wejdz.szybko.na.FK:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:59 widziałam! Ale to Siur czy MArcin? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:00 Siur...dostalam.od.niego.40.maili.z.textem.zebym.spamowala:)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:05 czy to oznacza że jak wyślę dużo listów to dostanę zdjęcie? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:07 a po co Ci zdjecie???? Nie idziesz na wybory to nic nie dostaniesz! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:09 dostaniesz.zdjecie.jak.udowodnisz.ze.glosowales:)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:11 no ladnie, dwie demokratycznie wychowane obywatelki, to mi jeszcze powiedzcie na kogo glosować Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: na Tuska kochany widoczku :))) 22.10.05, 21:17 zaraz cie zdejmą)) jak mi będziesz cześciej powtarzać: kochany, to pójdę i zaglosuję nawet leppera. nie po to mam swoje zasady by ich nie móc zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: na Tuska kochany widoczku :))) 22.10.05, 21:19 widokzmarsa napisał: > zaraz cie zdejmą)) jak mi będziesz cześciej powtarzać: kochany, to pójdę i > zaglosuję nawet leppera. nie po to mam swoje zasady by ich nie móc zmieniać zaszlam i teraz bana moge dostac :))) No a nie jestes kochany? jestes jestes:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:13 --niemozemybojestcisza:)) ale.ja.od.siebie.dodam.ze.na.tego.mlodszego/wyzszego/przystojniejszego/tego.ktor y.nie.jest.homofobem.tego.ktory.nie.spowodowal.ze.na.czaylm.swiecej.jestesmy.uwa zani.za.zaciemnialy.i.nietolerancyjny.kraj.w.ktorym.demokracja.to.nic.bo.zabrani a.sie.bezprawnie.parad ---- --- -- Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:19 chyba zrozumiałem. A przez twoją koleżankę mogą teraz unieważnić wybory bo zlamała ciszę przedwyborczą) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:20 widzisz jaka niekumata jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:20 nieuniewania...tylko.zbanuja.ja.i.bedzie.miala.nauczke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:22 i nie dowiem się jak jej jest gdy masturbuje się przy moich postach, do czego się nieopacznie przyznała(( Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:23 aaaa no dobrze mi jest, baaaldzo dobrzeeee gdy raczką wodze po mych klejnocikach :))) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:27 nie wiem co odpowiedziec, zrobilem się czerwony. Jak mogłaś, ja jestem nieśmialy)) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:27 widokzmarsa napisał: > nie wiem co odpowiedziec, zrobilem się czerwony. Jak mogłaś, ja jestem > nieśmialy)) a ja jestem prowokatorka! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:23 no.coz....bedziesz.mogl.do.niej.na.maile.pisac:)) Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:25 szkoda jej, fajna z niej dziewczyna była, ale prawo jest prawem, a może być jeszcze gorzej i surowiej Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: ej przeciez ja tu jeszcze jestem!!! 22.10.05, 21:29 ale już niedługo pewnie((, paskal jest bezwzględny i demonstracyjnie tnie jak taki jeden demonstracje tnie Odpowiedz Link Zgłoś
azazela tygrysio 22.10.05, 20:15 twoj post o aktywnym spedzniu czasu na randkach zostal usuniety:DDDd Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:16 chyba.ktos.nie.lubi.lodzikow.u.nas.na.forum:)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: tygrysio 22.10.05, 20:17 A mówocie że to ja mam obsesje :) jak widac pascalowi nawet lody kojarza sie .... no ciekawe z czym :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:19 p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody.... a.moze.to.uraz.z.dziecinstwa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: tygrysio 22.10.05, 20:30 > p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody.... to calkiem prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: tygrysio 22.10.05, 20:35 tygrysio_misio napisała: > p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody.... > > bo moze to ona go zaprosiła :))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: tygrysio 22.10.05, 20:19 "u nas" to jest nasze forum??? a myslalam ze mezczyzn:P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:20 to.jest.forum.o.tematyce."mezczyna"...to.znaczy.ze.moga.tu.pisac.nawet.same.babk i.byle.na.tematy.facetowskie nie.jest.nigdzie.napisala.ze."Dla.mezczyn":)) Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: tygrysio 22.10.05, 20:25 wiem znam cala teorie tlumaczaca obecnnosc kobiet na forum mezczyzna:) a temat randek jest jak najbardziej "facetowski" :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:30 ze.niby.my.nie.mamy.nic.do.powiedzenia....przeciez.mamy.najlepsza.bron...mozeny. powiedziec.ze.nie.zrobimy.lodzika:)) Odpowiedz Link Zgłoś
marquito Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 21:49 A w ogóle to dlaczego nie używasz polskich liter? - jeśli wolno spytać. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 21:54 z.przyzwyczajenia.bo.na.gg.nie.uzywam.zeby.szybciej.pisac a.spacja.mi.sie.zepsula.bo.wczoraj.polala.sie.na.nia.herbata Odpowiedz Link Zgłoś
marquito Re: Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 22:01 Aha, myślałem że na alt też ci się herbata polała. A ja zawsze polskich znaków używam, bo bez tego czasem nie wiadomo co autor miał na myśli. Nie wiadomo czy "mużyk" czy "muzyk" , "kąt" czy "kat" albo "łaska" czy "laska". Itp. A później pascal z powodu wzmianki o "łasce" gotów wyciąć post jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 22:05 Oho, chyba nie tylko spacja ci szwankuje... Odpowiedz Link Zgłoś