Dodaj do ulubionych

Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja??

22.10.05, 19:03

Obserwuj wątek
    • diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:23
      tak to jest okropne jak mozecie to robić :)
      • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:29
        niewiem...staram.sie.nad.tym.zapanowac.ale.nie.udaje.mi.sie:))
        • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:30
          znowu wstrzymujesz mocz? :)))
          • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:33
            ogolnie.jakos.zadko.sikam...ajak.nie.chce.mi.sie.z.kompa.zlazic.to.i.potorej.god
            ziny.potrafie.wytrzymac...ogolnie.duzo.pije.a.sikam.3.razy.dziennie

juz.dzis.wypialm.z.5.herbat.o.pojemnosci.0,4:))))
            • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:35
              aaa ja prawie co 5 minut chodze siku :))) jakos tak mam :)))
        • diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:32
          tygrysio_misio napisała:
          > niewiem...staram.sie.nad.tym.zapanowac.ale.nie.udaje.mi.sie:))

moze za malo sie starasz. jeżeli maprawde tego chcesz to na pewno ci sie uda.
          "chcieć to móc" jak mówią niektórzy popaprańcy - chociaż ja im nie wierze
          • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:34
            plyny.zawsze.mozna.wypocic.a.resztki.po.jedzeniu.wydalic.inna.strona:))
            • diabel-tasmanski Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:40
              ciekawe co byś musiala wypic żeby wydalić zawartośc jelira grubergo inna strona ?
              Mysle że nie obyło by sie bez zaczopowania ..... :)
              • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:41
                z.jelita.nie...ale.z.zoladka...da.przyjemnosci.jedzienia.mozna.tak.jak.bulimiczk
                i...jest.a.potem.wsadzac.paalce...a.dla.zywienia.kroplowki.bym.brala:))
                • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:43
                  wyuczona bulimiczka nie wkłada palców, wystarczy sie nachylic...
                  • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:48
                    kiedys.bylam.na.forum.o.bulimiczkach....to.straszne..one.tam.prawie.wszystkie.si
                    e.ciely

kompleksy.to.straszna.sprawa...a.najbardziej.szkoda.mi.tych.malych.dziewczynek.k
                    tore.a.popychane.przez.rodzine.zeby.tamczyly.w.balecie.i.sie.odchudzaly.
                    • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 19:52
                      eee dla mnie nic nowego, mialam w swoim zyciu najpierw przejscia z anoreksja ,
                      potem z bulimia, to nie jest tak ze wszystkie sie tna i to nie wina kompleksow,
                      tylko czego innego, teraz to juz wiem, ale wczesniej nie wiedziałam :(
                      • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:06
                        nie.zawsze.to.kwestia.komplexow...ale.te.laski.ktore.wymiotuja.na.sile.i.biora.m
                        asy.tabletek.przeczyszczajacych.bo.chca.schudnac.to.maja.cos.nie.atk.z.samoakcep
                        tacja
                        • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:09
                          samoakceptacja tak ale nie kompleksy, i to wcale nie chodzi o chudniecie, to
                          wina braku milosci (zwlaszcza w rodzinie), smutku, nadmiernego perfekcjonizmu,
                          za duzych wymagan w stopsunku do sibie i szeregu innych czynnikow
                          • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:15
                            tylko.ze.niektorzy.wine.zrzucaja.na.swoj.niedoskonaly.wyglad.i.nie.tylko......wy
                            glad.mozna.zmienic.wiec.czasem.robi.sie.to.zbyt.natarczywie.w.stosunku.do.swojeg
                            o.organizmu....

ja.sie.kiedys.przestraszyla.tego.co.one.pisaly...bo.jak.sie.slyszy.od.milosci.zy
                            ciowej.ze.inna.jest.lepsza.bo.jest.bardziej.pociagajaca,ma.wezsze.biodra,itpe.to
                            .mozna.sie.zalamac...

tyle.ze.ja.jakos.po.3.latach.smigania.dzienw.dzien.na.silownie.mam.jakis.bariery
                            .odchudzania.sie.bo.zdrwoie.i.dbanie.o.miesnie.i.reszte.organizmu.mam.mocno.zako
                            rzeniona....ratuje.tez.mnie.chyba.to.ze.jak.jestem.zla.to.sie.wyzywam.na.jedzeni
                            u...co;.zreszta.powoduje.ze.jescze.bardziej.sie.doluje

mam.takie.napady.ze.wpie..m.jak.glupia.a.potem.okresy.ze.sie.odchudzam

potrzebuje.stabilizacji.i.wsparcia....
                            • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:24
                              Stabilizacji i wsparcia potrzebuje kazdy. Jesli ktos czuje ze jest niekochany i
                              nikomu na nim nie zalezy a do tego wszyscy od niego czegos chca to w koncu nie
                              wytrzymuje tej presji. Zaczyna czuc ze nad niczym nie panuje i wynajduje sobie
                              cos co moze kontrolowac. Najlatwioej przejac wladze na jedzeniem. I stopniowo
                              zaczac sobie go odmaiwac po troszeczku az przestaje sie jesc prawie w ogole. A
                              najgorsze ze jest sie dumnym z tego ze sie nie je. Niestety czasem musisz cos
                              zjesc bo ile mozna sobie odmawiac. I Wtedu probujesz jakiegos pokarmu a jak
                              poczujesz smak w ustach to masz ochote na wiecej i wiecej i jesz i jesz i w
                              koncy wymiotujesz i bez zadnych palcow, to samo z ciebie wychodzi. Nie wmyslisz
                              wtedy o zdrowiu, o organizmie , o tym co pisalas bo jedyne co siedzi w Twojej
                              głowie to ciagła mysl o jedzieniu, a tak na prawde o tym ze tylko z tym dajesz
                              sobie rade bo w calej reszcie jestes do niczego...
                              • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:28
                                wiem.o.tym.bo.tez.mam.dni.kiedy.jest.mi.dobrze.bo.malo.zjadala.i.jestem.glodna-
                                >patrz...czuje.ze.chudne.i.bede.lepsza,bardziej.pociagajaca,bede.miala.mniejsze.
                                biodra.i.wieksze.wciecie.w.talii

a.potem.jest.dol.i.chce.sie.zjesc.i.sie.wpiernicza...

tyle.ze.nie.potrafie.robic.tego.az.tak.mocno.zeby.krzywdzic.swoj.organizm...

wtedy.sie.przestraszyalam.bo.zobaczylam.jak.malo.mi.brakuje...
                                • asiulka81 Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 20:34
                                  Bo widzisz Tygrysio Ty jestes zdrowym czlowiekiem, który mysli o swoim
                                  organizmie, a wszelkie zaburzenia jedzenia to choroby najczesciej o podłozu
                                  psychicznym. Jesli jestes silna to nigdy Ci sie takie cos nie przytrafi. A jak
                                  ktos jest wrazliwy i boi sie zycia i krzywdzi siebie, a z tego bolu czerpie
                                  satysfakcje. Wiem ze to pokrecone ale tak jest.
                                  • tygrysio_misio Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 21:01
                                    nie.jestem.silna...poprostu.jest.nie.zeszlam.do.pozionu.kiedy.nie.bedzie.mnie.ob
                                    chodzic.moje.cialo...

nie.wiem.co.bedzie.w.przyszlosci...
    • asiulka81 Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:29
      Czemu mi napisalas ze mam z nim porozmawiac?
      • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:32
        bo.on.sie.zaciekawil.Twoja.postacia.po.tym.jak.duzo.dobrego.o.Tobie.napisalam:)

chcial.Twoje.zdjecie.ale.powiedzialm.ze.nie.dam.skoro.nie.moge.Ci.dac.jego....wi
        ec.ponoc.napisal.do.Cibie.list...

jak.zagadasz.z.nim.to.sam.wysle.Ci.zdjecie.:))

a.wiesz.ze.on.sie.koleguje.z.Siurem.ostatnio.i.ma.jego.numer.na.gg:))
        • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:35
          Bo on mi wyslal wczoraj swoja fotke tak ok.1 w nocy, ale ja mu nie wyslalam
          swojej. A na tym zdjeciu wyglada o wiele powazniej niz to co ma wizytowce.
          aaa ja bylam przekonana ze to on jest Siurem.
          • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:39
            bo.on.tez.czasem.sie.pod.siura.poszywa...ale.potrafi,byc.mily:))

ja.mam.jego.wiecej.zdjec:)))

w.ktoryms.watku.dal.swoj.numer.na.gg:))
            • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:43
              no to jak jest? to on jest Siurem czy nie?
              Wiem ze potrafi byc mily bo wczoraj byl slodki, ale czasem bywa wrednowaty :)))
              • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:47
                nie.jest.siurem...jak.z.nim.pogadasz.to.bedziesz.miala.pewnie.do.obu.nr.na.gg:))
                )

ale.czy.tego.napewno.chcesz??

Siur.kiedys.wypisywal.mi.ze.mnie.kocha.itp:))
                • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 19:50
                  Siur Ci takie rzeczy wypisywał??? No ładnie! A moze sie na prawde zakochał a Ty
                  go odrzuciłas i dlatego tak sie wyrzywa na Tobie i spamuje :)))
                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:04
                    pewnie.tak...

kiedys.doszlam.do.wniosku.ze.dewiacji.nie.wyleczy.sie.obrazaniem.i.chcialam.byc.
                    mila.bo.duzo.ludzi.wtedy.go.obrazalo....ale.on.zaregowl.mowieniem.ze.mnie.kocha.
                    itpe...

duzo.mi.o.Arnoldzie.mowil.i.wklejal.zdjec...zdazalo.mu.sie.tez.wklejic.mi.kilka.
                    razy.zdjecia.penisow.wiec.go.zablokowalam...i.zaczelo.sie.wyzywanie.na.mnie
                    • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:05
                      Ale to był Siur czy Marcin?
                      • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:06
                        Siur...Marcin..czyli"aa"byl.fajny.do.czasu.zaczecia.kolegowania.sie.z.Siurem
                        • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:09
                          teraz.czasem.jakos.czasem.bywa.normalny.czasem.nie...troche.nie.w.moim.guscie.bo
                          .taki.żle.z.niego.jest

ale.gadalo.sie.milo...i.mi.zdjecia.w.pobytu.w.Belfascie.w.lutym.przesylal...piek
                          nie.tak.jest:))
                        • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:10
                          aaa juz rozumiem, ale skad wiesz ze to nie jest ta sama osoba, ja nie mam
                          programu do sprawdzania IP ale to moze byc ten sam osobnik :)
                          • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:17
                            tego.jeste.pewna...jakos.duzo.juz.na.kobiecie.przezyalm.i.pamietam.jak.to.sie.ro
                            zgrywalo.w.lutym:))

wiem.jak.oni.sie.poznali:))
                            • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:25
                              aaaamoze napisze cos do Marcina:) W koncu przyslal mo fote :)
                              • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:29
                                a.chcesz.zebym.mu.Twoja.wyslala??

wczoraj.gadalam.z.nim.na.gg....on.czeka.teraz.na.rewanz:))
                                • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:35
                                  nie wysyłaj mu mojej fotki!
                                  Sama mu moze wysle:)
                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:39
                                    no.wiem....
                                    naforum(juz.chyba.na.pogaduszkach.to.jest)
                                    w.czorajszym.watku.jest.jego.numer.na.gg:))
                                    • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:56
                                      teraz.sie.do.Migdałka.przyczepil....wejdz.szybko.na.FK:)
                                      • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 20:59
                                        widziałam! Ale to Siur czy MArcin?
                                        • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:00
                                          Siur...dostalam.od.niego.40.maili.z.textem.zebym.spamowala:))
                                          • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:05
                                            czy to oznacza że jak wyślę dużo listów to dostanę zdjęcie?
                                            • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:07
                                              a po co Ci zdjecie???? Nie idziesz na wybory to nic nie dostaniesz!
                                              • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:09
                                                dostaniesz.zdjecie.jak.udowodnisz.ze.glosowales:))
                                                • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:11
                                                  no ladnie, dwie demokratycznie wychowane obywatelki, to mi jeszcze powiedzcie
                                                  na kogo glosować
                                                  • asiulka81 na Tuska kochany widoczku :))) 22.10.05, 21:12
                                                    :)))
                                                  • widokzmarsa Re: na Tuska kochany widoczku :))) 22.10.05, 21:17
                                                    zaraz cie zdejmą)) jak mi będziesz cześciej powtarzać: kochany, to pójdę i
                                                    zaglosuję nawet leppera. nie po to mam swoje zasady by ich nie móc zmieniać
                                                  • asiulka81 Re: na Tuska kochany widoczku :))) 22.10.05, 21:19
                                                    widokzmarsa napisał:

> zaraz cie zdejmą)) jak mi będziesz cześciej powtarzać: kochany, to pójdę i
                                                    > zaglosuję nawet leppera. nie po to mam swoje zasady by ich nie móc zmieniać

zaszlam i teraz bana moge dostac :)))
                                                    No a nie jestes kochany? jestes jestes:)))
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:13

--niemozemybojestcisza:))
                                                    ale.ja.od.siebie.dodam.ze.na.tego.mlodszego/wyzszego/przystojniejszego/tego.ktor
                                                    y.nie.jest.homofobem.tego.ktory.nie.spowodowal.ze.na.czaylm.swiecej.jestesmy.uwa
                                                    zani.za.zaciemnialy.i.nietolerancyjny.kraj.w.ktorym.demokracja.to.nic.bo.zabrani
                                                    a.sie.bezprawnie.parad

----
                                                    ---
                                                    --
                                                  • asiulka81 ups a ja napisalam na kogo 22.10.05, 21:15
                                                    pewnie bana dostane :)))
                                                  • tygrysio_misio Re: ups a ja napisalam na kogo 22.10.05, 21:18
                                                    no...lipa
                                                  • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:19
                                                    chyba zrozumiałem. A przez twoją koleżankę mogą teraz unieważnić wybory bo
                                                    zlamała ciszę przedwyborczą)
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:20
                                                    widzisz jaka niekumata jestem :)))
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:20
                                                    nieuniewania...tylko.zbanuja.ja.i.bedzie.miala.nauczke:))
                                                  • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:22
                                                    i nie dowiem się jak jej jest gdy masturbuje się przy moich postach, do czego
                                                    się nieopacznie przyznała((
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:23
                                                    aaaa no dobrze mi jest, baaaldzo dobrzeeee gdy raczką wodze po mych
                                                    klejnocikach :)))
                                                  • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:27
                                                    nie wiem co odpowiedziec, zrobilem się czerwony. Jak mogłaś, ja jestem
                                                    nieśmialy))
                                                  • asiulka81 Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:27
                                                    widokzmarsa napisał:

> nie wiem co odpowiedziec, zrobilem się czerwony. Jak mogłaś, ja jestem
                                                    > nieśmialy))

a ja jestem prowokatorka! :)))
                                                  • tygrysio_misio Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:23
                                                    no.coz....bedziesz.mogl.do.niej.na.maile.pisac:))
                                                  • widokzmarsa Re: Tygrysio o co chodzilo wcozraj z Marcinem 22.10.05, 21:25
                                                    szkoda jej, fajna z niej dziewczyna była, ale prawo jest prawem, a może być
                                                    jeszcze gorzej i surowiej
                                                  • asiulka81 ej przeciez ja tu jeszcze jestem!!! 22.10.05, 21:26
                                                    jestem:)))
                                                  • widokzmarsa Re: ej przeciez ja tu jeszcze jestem!!! 22.10.05, 21:29
                                                    ale już niedługo pewnie((, paskal jest bezwzględny i demonstracyjnie tnie jak
                                                    taki jeden demonstracje tnie
    • azazela tygrysio 22.10.05, 20:15
      twoj post o aktywnym spedzniu czasu na randkach zostal usuniety:DDDd
      • tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:16
        chyba.ktos.nie.lubi.lodzikow.u.nas.na.forum:))
        • diabel-tasmanski Re: tygrysio 22.10.05, 20:17
          A mówocie że to ja mam obsesje :)
          jak widac pascalowi nawet lody kojarza sie .... no ciekawe z czym :)
          • tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:19
            p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody....

a.moze.to.uraz.z.dziecinstwa:))
            • diabel-tasmanski Re: tygrysio 22.10.05, 20:30
              > p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody....

to calkiem prawdopodobne
            • asiulka81 Re: tygrysio 22.10.05, 20:35
              tygrysio_misio napisała:

> p-ewnie.nigdy.nie.zaprosil.dziewczyny.na.lody....
              >
              > bo moze to ona go zaprosiła :)))
              >
              >
        • azazela Re: tygrysio 22.10.05, 20:19
          "u nas"
          to jest nasze forum??? a myslalam ze mezczyzn:P
          • tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:20
            to.jest.forum.o.tematyce."mezczyna"...to.znaczy.ze.moga.tu.pisac.nawet.same.babk
            i.byle.na.tematy.facetowskie

nie.jest.nigdzie.napisala.ze."Dla.mezczyn":))
            • azazela Re: tygrysio 22.10.05, 20:25
              wiem znam cala teorie tlumaczaca obecnnosc kobiet na forum mezczyzna:)
              a temat randek jest jak najbardziej "facetowski" :P
              • tygrysio_misio Re: tygrysio 22.10.05, 20:30
                ze.niby.my.nie.mamy.nic.do.powiedzenia....przeciez.mamy.najlepsza.bron...mozeny.
                powiedziec.ze.nie.zrobimy.lodzika:))
    • marquito Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 21:49
      A w ogóle to dlaczego nie używasz polskich liter? - jeśli wolno spytać.
      • tygrysio_misio Re: Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 21:54
        z.przyzwyczajenia.bo.na.gg.nie.uzywam.zeby.szybciej.pisac

a.spacja.mi.sie.zepsula.bo.wczoraj.polala.sie.na.nia.herbata
        • marquito Re: Tygrysio, spacja.ci.się.zepsuła? 22.10.05, 22:01
          Aha, myślałem że na alt też ci się herbata polała. A ja zawsze polskich znaków
          używam, bo bez tego czasem nie wiadomo co autor miał na myśli. Nie wiadomo czy
          "mużyk" czy "muzyk" , "kąt" czy "kat" albo "łaska" czy "laska". Itp. A później
          pascal z powodu wzmianki o "łasce" gotów wyciąć post jeszcze.
    • istna Re: Dlaczego.laski.sie.wyprozniaja?? 22.10.05, 22:05
      Oho, chyba nie tylko spacja ci szwankuje...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka