Dodaj do ulubionych

Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytuacji

27.12.05, 17:56
scenariusz jest nastepujący:
jesteś np. na imprezie, lekko wstawiony lub trzeźwy, rozmawiasz z ładną, fajna
laską, po jakimś czasie znajdujesz się z nią w jakimś ustronnym miejscu, ona
zaczyna Cię całować, dobiera sie do Ciebie, Ty nie chcesz bo masz swoja
kobietę, której jesteś wierny, opierasz sie jej, uciekasz, nagle ona wyciąga z
torebki kajdanki, które zakłada Ci na dłonie, i bierze to na co ma ochotę...
czyli Ciebie jak tylko jej sie podoba... po czym rozpina je i wychodzi

pytanie:
jakbyś zareagował w takiej sytuacji, gdybys nie miał swojej kobiety???
a jakbys zareagowała gdybyś miał już swoja kobiete? powiedziałbyś jej o tym?
Obserwuj wątek
    • dyskopata Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 18:07
      gdybym nie mial bylbym wniebowziety gdybym mial bylbym skrycie wniebowziety:)
    • markus.kembi Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 18:50
      Do czego zmierza to pytanie? Czyżbyś planowała jakieś dodatkowe atrakcje na
      wieczór sylwestrowy?
      • frezja66 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 22:52
        dokładnie tak jak piszesz :-)))
        • markus.kembi Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 00:03
          Jak szaleć to szaleć!
    • mamba8 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 19:22
      napewno każdy z nich by się ucieszył.......ale też ją miał za desperatkę ;)

niemniej jednak plus za wyobraźnię :)
    • majkel_dzekson Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 19:43
      1 pytanie: pobieglbym natychmiast do najblizszej komendy i zglosilbym gwalt.
      2 pytanie: opowiedzialbym jej o wszystkim, ona na pewno by mi wspolczula i by
      wspierala psychicznie
      • dj_dlugi Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 23:33
        a świstak siedzi i zawija je w te sreberka ;)
        1. a kto by Ci uwierzył że zgwałciła Cie Kobieta?
        2. a która kobieta by Ci uwierzyła że kochałeś sie z inną nie dal przyjemności
        ale z przymusu ??

;)
        • majkel_dzekson Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 00:24
          czlowieku nie bierz wszystkiego na serio ;)
        • darkuss Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 19:15
          Perzecież to była aluzja...
          Z drugiej strony, to zależy od tej kobiety - co sobą reprezentuje... A co ? Facet nie może mieć koszmarów z (koszmarną) kobieta w roli głównej ???
          Osobiście, to nie chciałbym być w ten sposób potraktowany przez dajmu na to: babcię mojego kolegi etc. Wtedy mógłby być to gwałt, o ile oczywiście jej by sie to udało w sensie fizjologicznym...:)
          Pozdro.
    • dj_dlugi Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 23:37
      1. po "zabawie" powiedział bym że należy się 1000 pln ;)
      2. musiał bym Ją zabić... mścił bym się do końca życia i jeszcze jeden dziań dłużej.

a tak na serio to chyba bym był bardzo zdziwiony, a potem chyba poddał się, ale
      dale bym był zdiwiony.
      a jak bym był żonaty to nie wiem jak bym zareagował bo żony nie mam ;)
    • frezja66 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 27.12.05, 23:48
      pytanie jest poważne, planuję na sylwestra takiego jednego usidlić, podoba mi
      sie, wiem, że ja mu też, ale nie ma szans na związek a ja usilnie chce go mieć :-)
      wrrrrr
      i własnie taki sobie plan ułozyłam, ale nie wiem jakby mógł zareagować dlatego
      pytam Was mili Panowie :-)
      • markus.kembi Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 00:09
        Z tymi kajdankami to chyba przesadziłaś. Nie każdy lubi być skuwany, wiązany,
        krępowany itp. Jak chce byc wiernym to takim pozostanie. A jak naprawdę ma na
        ciebie ochotę to wystarczy że zostaniesz z nim sam na sam.
        • frezja66 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 00:15
          ale ja chcę móc zrobic z nim co tylk bedzie mi sie podobał, panienki za nim
          lataja, zawsze to on nimi dyrygował, ja nie mam zamiaru łapac go na to jaką
          jestem słodką i idealną kobietą na jego partnerkę, chcę mu pokazać kto w tej
          grze jest górą i chce go własnie w taki sposób mieć :-)
          nie chce aby mnie dotykał i robił to na co ma ochote, niech zobaczy, że mozna
          tez inaczej
          • darkuss Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 19:22
            Ciekawe podejście - brzmi swoją drogę jak jakaś zemsta feministki :) (bez urazy oczywiście).
            Co do Twojego pytania, to wiesz... zależy też od tego, czy za Tobą również latają faceci (wiesz oc o mi chodzi). Jeśli tak, to być może byłoby to super wspomnienie !!!
            Mam nadzieję, że nie spotkasz się z odrzuceniem w stylu: "tylko nie TYYYY !!!". Mogłoby to przecież zadziałać deprymująco dla Ciebie - nieprawdaż ?
            POzdrawiam i wnioskuję, że nie będziesz w zyciu znudzona seksem ... Facet z którym kiedyś będziesz na stałe, albo będzie wniebowzięty, albo zazdrosny jak cholera.
            • frezja66 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 19:46
              nie chcę się chwalić, ale mam powodzenie u mężczyzn, i owemu panu też sie
              podobam :-) bo dał mi to do zrozumienia, i na 10000% nie powie "tylko nie TY"

z=dziekuję darkuss za miłe słowa
              pozdrawiam Cie gorrrrrrąco
    • arkusz.plano Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 01:08
      frezja66 napisała:
      > nagle ona wyciąga z torebki kajdanki

Za wykorzystanie służbego sprzętu w prywatnych okolicznościach
      mogą cię wywalić ze służby ... hi hi
    • deep11 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 13:25
      ja bym sie zgodził i bez kajdanek
    • mcgusto Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 28.12.05, 13:39
      nie dopusciłbym do takiej sytuacji bo KOCHAM moją partnerkę!!
      • darkuss ZONK 29.12.05, 19:24
        pod wpływem alkoholu???
        AKURAT !!!
        Nie zapieraj się ... nawet, jak już udało Ci się kiedykolwiek coś takiego uniknąć...
        pozdrawiam
    • seth.destructor Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 16:49
      Kajdanki?
      Zaczalbym myslec o takich brzydkich rzeczach, jak potencjalna tesciowa rano w
      starych gaciach, obrzygany pijak lezacy na trawniku, albo pokryta parchami
      ci.., i gowno, a nie zgwalcilaby mnie:^)
      • zdzichu-nr1 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 17:06
        Drogi seth.destructor pamiętaj, że ona ma jeszcze usta, a ptaszek ma reakcję
        fizjologiczną na wzięcie go do buzi. Więc żeby cię nie zgwałciła musiałbys
        chyba pomazac sobie wcześniej wacka kałem i sikami.
        • seth.destructor A by sie udlawila 29.12.05, 17:57
          I tyle:^)
      • frezja66 Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 19:51
        zapewniam Cię, że o niczym takim nie myślałam, jak od razu o teściowej,
        nie jestem osobą, która za wszelką cenę chce znaleźć męża, usidlić faceta i
        inne dziwne rzeczy, tak samo jak sama nie dam sobą manipulować i podlegać
        całkowicie mężczyźnie
        jestem świadoma swej kobiecości i urody i potrafie to wykorzystać,
        a że mam własnie ochote na takie szaleństwo i akurat z tym facetem, to już inna
        sprawa, a marzenia są po to, aby je realizować, krzywdu mu przecież nie zrobię,
        tylko samą przyjemność
        • darkuss Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 20:26
          Frezjo!!! Przecież facet CI napisał,o czym by myślał, żeby.... mieć "niemoc fizjologiczą"!!! .. HIHIHI - Źle go (chyba) zrozumiałaś ... Hihihi
          P.S. Albo ja - ale to może rozstrzygnąc jedynie autor. postu...
          Pozdrawiam.
        • darkuss Re: Panowie, gdybyście znaleźli sie w takiej sytu 29.12.05, 20:28
          Wiesz co... powiem szczerze, że jestem ciekaw Twojej urody...
          nie jest to manipulacja, a jedynie prośba o fotkę....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka