oliverstudio1 07.02.06, 22:42 Proszę o rade. Czy tak pasuje ? Nie chce popełnić gafy :) hmmm gdyby tak dodać na "góre" cos w kolorze butów np.koszule ?.... ..l.a moze to totalna klapa ? img154.imageshack.us/my.php?image=lol4vl.jpg ps.spodnie skróce Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Takie buty do czarnych spodni ? 08.02.06, 18:33 wg mnie ok ps. mam chyba identyczne buty ;))) Odpowiedz Link
sloggi Re: Takie buty do czarnych spodni ? 08.02.06, 20:52 Jestem tradycjonalistą i do czarnych spodni nosze czarne lub granatowe buty. Odpowiedz Link
skiela1 Re: Takie buty do czarnych spodni ? 09.02.06, 05:28 Nie pasuje mi takie zestawienie. Chociaz w modzie jest wszystko dozwolone to tez trzeba brac pod uwage gdzie moge sie tak ubrac....no chyba,ze chcesz zwracac uwage tymi butami;-) Odpowiedz Link
niutka10 Re: Takie buty do czarnych spodni ? 10.02.06, 11:43 moim zdaniem nie pasują,ale jak nie masz innych,to ostatecznie mogą być..pod warunkiem,że na góre założysz koszule,lub sweter w takim samym kolorze jak buty.. Odpowiedz Link
pavvka Re: Takie buty do czarnych spodni ? 14.02.06, 18:00 A czarne buty do brązowego garnituru? To duży błąd czy od biedy ujdzie? Odpowiedz Link
sloggi Re: Takie buty do czarnych spodni ? 14.02.06, 18:02 pavvka napisał: > A czarne buty do brązowego garnituru? To duży błąd czy od biedy ujdzie? Czemu nie? Odpowiedz Link
pavvka Re: Takie buty do czarnych spodni ? 14.02.06, 18:32 Mi to jakoś nie pasuje, ale może się czepiam. Odpowiedz Link