jareqq 27.01.06, 23:56 Cenię sobie elegancję na codzień... Te spodnie mnie powaliły..... Krój, Faktura materiału.... Super.... Czy ktoś miał tą "przyjemność"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sociopata Re: Spodnie męskie SunsetSuits model Eraldo 28.01.06, 03:02 w tych spodniach ze bez tych spodni? Sprocyzuj, bo cos mi sie wydaje ze pytanie dotyczy miekkich kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
john_malkovitch Re: Spodnie męskie SunsetSuits model Eraldo 28.01.06, 09:26 Nigdy nie wpadło mi dl głowy przymierzaniew spodni Sunset Suits.. Jakoś mi tandetą zalatuje.... Ale ja, to trochę rozpuszczony jestem.. Odpowiedz Link Zgłoś
czy.ja.wiem Re: Spodnie męskie SunsetSuits model Eraldo 28.01.06, 11:31 Mysle ze nie Ty jeden co widac po wynikach sprzedazy-niedawny Puls Biznesu, z reszta u mnie w biurze na ta firme mowi sie biznesmen z Tajlandi. Odpowiedz Link Zgłoś
last.man.standing Re: Spodnie męskie SunsetSuits model Eraldo 31.01.16, 13:51 Cześć, Podzielam Twoją opinię, spodnie są niesamowite. Niestety nie można ich już kupić z tego co wiem. A może znasz miejsce, gdzie można je jeszcze dostać? Byłbym bardzo wdzięczny. Istotnie, krój, faktura - 10/10 Będę bardzo wdzięczny gdybyś dał namiary gdzie można je jeszcze dostać. Odpowiedz Link Zgłoś