Dodaj do ulubionych

Kapielowki

27.05.05, 15:46
Hej.Macie jakies namiary na fajne strony z kąpielowkami.Oprocz Sogo.POzdrawiam
Obserwuj wątek
    • sorbet Re: Kapielowki 29.05.05, 23:30
      yoox.com
      shipping też mają do Polski.

Pozdr.
    • sloggi_so Re: Kapielowki 24.06.05, 19:17
      Przyszła do nas moda z "zachodu" na ogromne galoty do pływania. Gacie mają
      nogawki do kolan - czyżby purytanizm?
      • sorbet Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 25.06.05, 19:50
        • sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 26.06.05, 13:08
          A mnie się kojarzą z zakompleksieniem. Bo czy aż tyle ciała trzeba zakrywać?
          • sorbet Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 26.06.05, 13:14
            Sloggi, nic tylko zakrywać - odsłaniać:-) Podejrzewam, że to taki sam fetysz
            jak obcisłe kąpielówki, luźne szorty...

Napisałem do Ciebie daawno maila (o blogu), czy otrzymałeś?
            Pozdro.
            S.
            • sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 27.06.05, 09:58
              Zasłanianie też powinno mieć jakieś granice - bo w sumie to nie chodzi o to aby
              mieć na sobie galoty, ale aby pokazać do słońca maksymalną powierzchnię ciała.
              ps. zgubiłem adres bloga :(
              • sorbet Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 27.06.05, 12:31
                To podaję:-)

Blog.literacki
                kod.blox.pl/html

(Był akurat w klimacie rozmów na Salonie jak wysłałem Ci maila)
                Pozdr.
                S.
                • sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 28.06.05, 02:50
                  Będę zaglądał :)
                  • sorbet Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 28.06.05, 08:33

fajnie:-)
              • krawat.xl Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 08.11.05, 14:30
                Jest to Twoje prywatne zdanie- wiec daj zyc innym.A szczeze czy to ze nie
                mozesz sobie poogladac prowadzi do az takiej frustracji?
                • dyskutant81 Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 10.02.06, 19:19
                  ja uwazam ze dlugi kapielowki typu szorty sa super. sa na czasie, najlepiej z
                  jakimis palmami. takie typowe obcisle gacie wygladaja oblesnie. 8 lat temu
                  jeszcze to bylo ok, ale dzis? zapomnij. i wcale nie chodzi o to zeby opalic jak
                  najwiecej ciala. ma przede wszystkim dobrze wygladac!
                  • pavvka Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 14.02.06, 13:37
                    W luźnych galotach się nie da pływać - w wodzie robią się z nich balony
                    hamujące ruchy. Mogą sobie być długie czy krótkie, ale jeśli mają służyć do
                    pływania, to muszą być w miarę obcisłe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka