gboy 27.05.05, 15:46 Hej.Macie jakies namiary na fajne strony z kąpielowkami.Oprocz Sogo.POzdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi_so Re: Kapielowki 24.06.05, 19:17 Przyszła do nas moda z "zachodu" na ogromne galoty do pływania. Gacie mają nogawki do kolan - czyżby purytanizm? Odpowiedz Link
sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 26.06.05, 13:08 A mnie się kojarzą z zakompleksieniem. Bo czy aż tyle ciała trzeba zakrywać? Odpowiedz Link
sorbet Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 26.06.05, 13:14 Sloggi, nic tylko zakrywać - odsłaniać:-) Podejrzewam, że to taki sam fetysz jak obcisłe kąpielówki, luźne szorty... Napisałem do Ciebie daawno maila (o blogu), czy otrzymałeś? Pozdro. S. Odpowiedz Link
sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 27.06.05, 09:58 Zasłanianie też powinno mieć jakieś granice - bo w sumie to nie chodzi o to aby mieć na sobie galoty, ale aby pokazać do słońca maksymalną powierzchnię ciała. ps. zgubiłem adres bloga :( Odpowiedz Link
sorbet Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 27.06.05, 12:31 To podaję:-) Blog.literacki kod.blox.pl/html (Był akurat w klimacie rozmów na Salonie jak wysłałem Ci maila) Pozdr. S. Odpowiedz Link
sloggi_so Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 28.06.05, 02:50 Będę zaglądał :) Odpowiedz Link
krawat.xl Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 08.11.05, 14:30 Jest to Twoje prywatne zdanie- wiec daj zyc innym.A szczeze czy to ze nie mozesz sobie poogladac prowadzi do az takiej frustracji? Odpowiedz Link
dyskutant81 Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 10.02.06, 19:19 ja uwazam ze dlugi kapielowki typu szorty sa super. sa na czasie, najlepiej z jakimis palmami. takie typowe obcisle gacie wygladaja oblesnie. 8 lat temu jeszcze to bylo ok, ale dzis? zapomnij. i wcale nie chodzi o to zeby opalic jak najwiecej ciala. ma przede wszystkim dobrze wygladac! Odpowiedz Link
pavvka Re: Może wyglądają bardziej profesjonalnie:-D 14.02.06, 13:37 W luźnych galotach się nie da pływać - w wodzie robią się z nich balony hamujące ruchy. Mogą sobie być długie czy krótkie, ale jeśli mają służyć do pływania, to muszą być w miarę obcisłe. Odpowiedz Link