tygrysio_misio 04.02.06, 21:27 jakie pempki lubicie najbardziej...takie gleboko schowane w ktore mozna wlozyc pacec...czy takie w wezelkiem niemal na wierzchu?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 21:30 he he :))) no oczywiscie ze te z dziurką ! ( i nie dlatego z eja taki mam! :))) ales se sposób znalazła na przetrwanie ! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochany_dzieciak Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 21:36 ja tez mam z dziurka..ale nie wiem czy takie sa lepsze...jak sie dobrze nie wytrze po myscu to potrafia przesmierdnac... Odpowiedz Link Zgłoś
drobny911 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 22:00 Ja mam głęboki pępek i takie lubie. Tylko w moim zbierają się kłaczki, przydałoby sie jakieś sitko. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 22:03 jak to zbierają sie kłaczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 22:06 aga_78 napisała: > i skad te klaczki sa? moze to te od scieżki do Leszka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_78 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 22:12 aaaa :) ale u kobiety ich raczej nie bedzie/nie powinno byc:)) wiec tam sito niepotrzebne:) tez mam z dziurka (bez kłaczków) i sie chyba (?) podoba :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 22:15 aga_78 napisała: > aaaa :) ale u kobiety ich raczej nie bedzie/nie powinno byc:)) wiec tam sito > niepotrzebne:) tez mam z dziurka (bez kłaczków) i sie chyba (?) podoba :) takie są debeściarskie :) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: pytanie do panow :) 04.02.06, 23:14 a to nie zalezy przypadkiem od ilosci tluszczyku na brzuszku ? im wiecej tym glebsza dziurka ;) ja wobec tego lubie jak najplytsze :P Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: pytanie do panow :) 05.02.06, 00:34 tygrysio_misio napisała: > jakie pempki lubicie najbardziej...takie gleboko schowane w ktore mozna > wlozyc pacec... Nie, czlomek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: pytanie do panow :) 05.02.06, 21:42 Tygrysio... temat normalnie the best :D heh... ale sie wypowiem ja... nie dość, ze mam schowany, to jeszcze bezczelnie przekłuty :D ..ale ładnie wygląda, ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
qasz Re: pytanie do panow :) 05.02.06, 23:17 pewnie że bezczelnie. Wszyscy faceci są bezczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
rupagita Re: pytanie do panow :) 06.02.06, 19:57 ja nie wiem jakie lubia ale ja mam taki schowany i chyba sie spodobal mojemu facetowi bo mu zrobil sesje zdjeciowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
mlodywapniak Re: pytanie do panow :) 06.02.06, 20:56 i pewnie mu kadrowanie zjeżdżało na dół, ale nie o tym chciałem. Wiem, że się mylę, ale wydaje mi się, iż pępki są tym głębsze im grubsza tkanka tłuszczowa na brzusiu... Odpowiedz Link Zgłoś
framberg Re: pytanie do panow :) 07.02.06, 22:32 Głębsze. Nie bardzo głębokie ale z tych zagłębionych. Na pewno te na wierzchu mi się nie podobają. Bardzo nie podobają. Odpowiedz Link Zgłoś