babik 14.11.03, 08:00 No i jak łatwo się domyśleć doczłapalismy się do końca tygodnia. I dziś czas obejrzeć Matrixunia :)))))) Nie słucham żadnych krytyk , że to dziecinada , to moja ulubiona baja i już. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leeshy Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:21 Jesli chcesz, by nia zostala, nie idz na Rewolucje. Ale zrobisz to, co uwazasz, ze musisz zrobic. Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:29 Nie wypada nie obejrzeć :-) Odpowiedz Link
kaj25041 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:34 Witam wszystkich w piątek z rana. W Szczecinie dziś londyńska mgła i trochę mrozi, ale za to jaka piękna szadź. A jeśli chodzi o filmy to wybieramy się (z najlepszą z żon) w weekend do kina na "Good Bye Lenin", komedię nostalgiczną o NRD. Odpowiedz Link
xoxo Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 17.11.03, 01:38 leeshy napisał: > Jesli chcesz, by nia zostala, nie idz na Rewolucje. > Ale zrobisz to, co uwazasz, ze musisz zrobic. alez wymyslil-/pomijajac ze "rewolucja" jest ok/-to tak jakbys powiedzial: "przerwij czytanie ksiazki w polowie." Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:34 Witam witam.... A mnie zasypało robotą... Ale za to jakie sny dzisiaj miałam! Wstawać mi się okropnie nie chciało :) Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:38 Ja myślę, że raczej erotyczne :-) M daleko, to takie sny się śnią ;-) Odpowiedz Link
babik Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:44 O mnie też często erotyki się śnią. Ale moja małżowinka pierwszoplanowej roli tam nie odgrywa :))) Przeważnie trzecioplanowa rola :))) (Kiedy jest najlepiej , właśnie wchodzi i............. wtedy się budzę zlany zimnym potem) :)) Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:53 To nie jest sen erotyczny, to jest koszmar, koszmar!!! Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:49 No domyślam się, ale powiedz? Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:56 Ahe jeeee Całośc nie nadaje się na forum :))) ale wyobraź sobie poczucie, ze każdy mijany facet pada ci do stóp ! Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 09:58 Eee tam, nie nadaje się, przecież to sen :-) Pada do stóp i co dalej się dzieje? Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:03 No właśnie reszta nie nadaje się do publicznej wypowiedzi :)) Miałam sen, że byłam kimś w rodzaju femme fatale (w życiu niestety nie przypominam tego typu nic a nic, może stąd taki sen, hehehe) Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:14 No widzicie, i nic z tej kobiety nie da się wyciągnąć :-( I już sobie poświntuszyliśmy... ;-))) Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:22 Jakbym miała łatwośc wypowiedzi na ten temat, założyłabym linie na 0700...i jeszcze trzaskałabym kasę ze swoich snów hihihi ;) Odpowiedz Link
yaspis Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:39 cześć, To generalnie przyjemny sen :))) Mi natomiast śnił sie dzis w sytuacji mocno erotycznej nasz radca prawny i muszę to raczej zaliczyc do kategorii koszmar ;))) Pzdr Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:49 Ojojoj, a cóż to może znaczyć? Uzależnienie? Podległość służbową? Obawę? Tak jakoś mi się to kojarzy. Odpowiedz Link
babik Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 10:51 Kurcze ja miałem coś podobnego :))) Tylko śniła mi się koleżanka z pokoju , w którym urzęduję . No jak się obudziłem to się strasznie śmiałem i byłem niezwykle zaskoczony , bo generalnie kobitka ma koło 50 i nawet kijem bym jej nie dotknął. Odpowiedz Link
sasha_m Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 11:02 Nie umiem wytłumaczyć, ale też miewam takie sny.. Odpowiedz Link
yaspis Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 11:18 Matko! Myślicie, że to az taka zła wrożba??? Cie parasol!( jak mawia mój dziadek) :))) Odpowiedz Link
babik Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 13:35 No i po spotkanku :))) Ale mi zaschło w gardzieli. Braliście kiedyś udział w negocjacjach kontraktów na gdzieś tak około 1.5 mln zł ?? Głupie uczucie . Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 13:47 Na ponad 9 mln EURO ! (to nasz jak dotąd najwiekszy deal) Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 13:51 No właściwie to były dwie umowy ale z tym samym bankiem (na 6,2 i 3 mln EUR), tę drugą będziemy podpisywac w przyszłym tygodniu (mam nadzieję). Mój udział malutki był, ale istotny :)) Odpowiedz Link
babik Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 14.11.03, 15:03 No to ładnie . My zamawiamy projekt informatyczny od firmy z którą już długi czas pracujemy. I nie powiem mój udział w tym projekcie jest zanczny :)))) Jak dam dupy to już mnie tu nie ma :))) Odpowiedz Link
agas71 Re: Witam wszystkich w Matrixowy Piątek 17.11.03, 09:19 Jeżeli mają Wam zrobić system informatyczny, to współczuję ;( Łatwo się na tym "obślizgnąć" cholernie łatwo. Trzymam kciuki. U nas trwało dobrych parę lat i proces sądowy z firmą informatyczną tez był po drodze... Odpowiedz Link