kitekus2 01.03.06, 17:09 czy zaplacilabyc facetowi za seks jesli okazalby sie super kochankiem a byl niezamożny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka81 Re: Gigolaki 01.03.06, 19:18 po co placic jak mozna miec za darmo? bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Gigolaki 02.03.06, 01:03 kobiety lubią utrzymywać pozory, podejrzewam że obecne tu panie za parę lat nie będą już miały takich skrupułów Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Gigolaki 04.03.06, 11:34 Bo ja wiem.......mnie to raczej nie dotyczy...gdybym nie umiała znaleźć za 20 lat poświęciłabym się innym sprawom........pieniądze za seks to poniżające. Poza tym nawet strpitizer który tańczył na pewnym wieczorze panieńskim był beeeeee jak dla mnie taka dziffka on zachęcał każdą do dotyku itp a mnie to nie kręci. Facet który bierze pieniądze od kobiety jest niemęski Odpowiedz Link Zgłoś
hispana Re: Gigolaki 02.03.06, 09:59 a po co placic skoro mozna miec takiego, ktory nie chcialby za to kasy i po wszystkim przynosilby gazete w zebach? Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka No ale, 04.03.06, 11:00 taki od gazety bedzie chcial urozmaicac pozycie wpychajac sie akurat nie tam gdzie mialabys ochote, i to w czasie "Gotowych na wszystko". Ze nie wspomne o twierdzeniach ze bialkowe maseczki sa lepsza od tych z Vichy, i ze napewno jestes ukryta biseksualistka, a trojkat z mlodziutka laska z wiekszymi cyckami to Twoje marzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio wszystko kwestia rownowagi podaz/popyt 02.03.06, 10:50 kitekus2 napisał: czy zaplacilabyc facetowi za seks jesli okazalby sie super kochankiem a byl > niezamożny? Mialem znajomego Mial 30 lat. Byl monterem. Naprawial cos w domu pewnej 55-cio letniej kobiety. Mowi, ze sama go sprowokowala i poszedl z nia do lozka. Podobno bylo nawet calkiem niezle. Prosila go , by przychodzil czasem do niej. I przychodzil. Pote m stracil prace i dalej do nie j chodzil. Ona gotowala mu obiady i dawala mu drobne sumy. Nie jako zaplate, ze seks, tylko tak po prostu na piwo i papierosy, gdyz wiedziala, ze z pieniedzmi u niego krucho. Byl wiec typowym Gigolakiem. Dla mnie najwazniejsze, ze obie strony wychodzily z tego ukladu zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
lusia501 Re: wszystko kwestia rownowagi podaz/popyt 04.03.06, 11:21 Większość młodszych kochanków jest utrzymankami swoich pań, chociaż nikt się do tego otwarcie nie przyznaje. "Starsza" pani korzysta z seksu, "młodszy" pan z jej pozycji zawodowej lub kasy. Odpowiedz Link Zgłoś