kargool1 06.12.02, 17:50 Kto lubi lizac bose meskie stopy , wąchac fajne soxy ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: lizanie bosych stóp wąchanie soxów IP: *.unl.edu 06.12.02, 17:55 kargool1 napisała: > Kto lubi lizac bose meskie stopy , wąchac fajne soxy ? jak zwykle mam odpowiedz: IDIOTA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalenka Re: lizanie bosych stóp wąchanie soxów IP: *.036-52-73746f40.cust.bredbandsbolaget.se 06.12.02, 20:12 kargool1 napisała: > Kto lubi lizac bose meskie stopy , wąchac fajne soxy ? ______________ Opowiedz: "dzik" z forum Psychologia. Odpowiedz Link Zgłoś
katkamakatka Re: lizanie bosych stóp wąchanie soxów 13.12.02, 13:16 a ja potraktuje sprawę powaznie i powiem że pieszcoty stóp nie maja sobie równych jak tez uroda tego organu jesli chodzi o wachanie ... nie wiem nie wypowiem sie bo nie próbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
smutaska Re: lizanie bosych stóp wąchanie soxów 14.12.02, 14:03 Calkiem sie zgadzam, uwielbiam mojemu zadbanemu mezczyznie piescic stopy i nie ma centymetra ciala ktorego bym nie byla w stanie piescic, calowac, lizac itp.. Zreszta jest to odwzajemnione :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kuska_64 Re: lizanie bosych stóp wąchanie soxów 16.12.02, 11:12 napisalem do Ciebie mail, odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś