Dodaj do ulubionych

Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta...

24.04.06, 20:08
w piatek na imprezie byla z takim faciem 45-50 lat z czupryna lysiejacych
siwych wlosow na glowie. zenada. jak mozna pukac sie z facetem starszym o
ponad 15 lat... przeciez to pachnie nekrofilia.
Obserwuj wątek
    • occasion Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:12
      bawiliście sie razem na imprezie? ale to była impreza własnie dla
      nekrofilów...z kim Ty sie przytelepałeś??:P
    • znj2 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:20
      Widocznie z niego dobry pukacz.
    • asiulka81 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:26
      no tak. niektorym zal dupe sciska...
      • rolling_stone Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 21:07
        widzisz asiulka, nie chodzi o zal a o to, co atrakcyjne przeciez kobiety widza w
        tego typu facetach. zachecam do uzywania przykladow z zycia jako punktu wyjscia
        do rozmowy o pewnych zjawiskach. jakbym napisal "co kobieta widzi w starszym o
        15 lat facecie, zeby sie z nim wiazac", to pies z kulawa noga by nie odpisal.
        Joanna Brodzik to egzemplifikacja, wiadomo, ze tego typu zwiazkow kazdy widzi w
        swoim otoczeniu kilka. prosilbym bardzo o skierowanie swej niewatpliwej inwencji
        tworczej w tym wlasnie kierunku- poszukiwaniu przyczyn i zasad funkcjonowania, a
        nie skupiania sie na konkretnej osobie.

jezeli masz akurat okres i przezywasz trudny czas, o czym nie omieszkalas
        poinformowac nas tutaj
        tinyurl.com/egzq8
        serdecznie ci wspolczujemy.
        • asiulka81 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 21:38
          rolling_stone napisał:

> widzisz asiulka, nie chodzi o zal a o to, co atrakcyjne przeciez kobiety
          widza w
          > tego typu facetach. zachecam do uzywania przykladow z zycia jako punktu
          wyjscia
          > do rozmowy o pewnych zjawiskach. jakbym napisal "co kobieta widzi w starszym o
          > 15 lat facecie, zeby sie z nim wiazac", to pies z kulawa noga by nie odpisal.
          > Joanna Brodzik to egzemplifikacja, wiadomo, ze tego typu zwiazkow kazdy widzi
          > w swoim otoczeniu kilka.

A nie wziales pod uwage tego iz pani Joanna Brodzik moze czytac to forum i
          najzwyczajniej w swiecie moze byc jej przykro z powodu tego iz jakis forumowicz
          wyisuje teksty o tym jak puka ja jakis starszy gosc?

>prosilbym bardzo o skierowanie swej niewatpliwej inwencji tworczej w tym
          >wlasnie kierunku- poszukiwaniu przyczyn i zasad funkcjonowania, a nie
          >skupiania sie na konkretnej osobie.

alez to Ty skupiles sie na konkretnej osobie. tytul watku wyraznie wskazuje na
          nabijanie sie z faceta pani Joanny Brodzik.

a poza tym zjawisko tego rodzaju zwiazkow bylo wielokrotnie przerabiane na tym
          forum i na FK. o ile pamietam to sam zalozyles kiedys na ten temat watek na
          Forum Kobieta (wtedy nie odwolywales sie do przykladu pani Joanny B. a wpisow
          bylo sporo)

> jezeli masz akurat okres i przezywasz trudny czas, o czym nie omieszkalas
          > poinformowac nas tutaj
          > tinyurl.com/egzq8
          > serdecznie ci wspolczujemy.

A niby co ma moja miesiaczka do tego co mysle o szkalowaniu osob publicznych???
        • bitch.with.a.brain Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 09:00
          mój jest ode mnei starszy o 13 lat (ja mam 23) i nie umiem powiedzieć co w nim
          wize. Po prostu go kocham,jest dla mnie ideałem mężczyzny.
          • chijana Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 13:06
            identycznie jest u mnie, nawet wiek i roznica sie zgadza :)

co sie w kims widzi...takie puytanie mozna zadac kazdego, bez wzgledu na wiek
    • kolorowa_diablica Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 12:49
      a skąd Ty wiesz z kim ona się "puka"? czy to, ze z kimś gdzies poszła znaczy do razu, ze chadza z nim do łóżka? no chyba że tak dobrze ją znasz i wiesz na 100%, że to jej facet...
      zresztą... każdy ma prawo do sypiania z kim mu sie podoba i g... to wszystkich innych powinno obchodzić.
      co widza w 15 lat starszym bardziej mogę zrozumieć niż to, co widzą w starszym o 25 lat, a i takie pary się zdarzają. Ale to są prywatne relacje między nimi. Naśmiewanie się z takich związków jest raczej mało taktowne :/
    • chijana Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 13:04
      jestes beznadziejny....moj maz jest ode mnie prawie o te 15 lat starszy
      i "puka"mnie tak jak malo ktory mlodsy potrafi
    • mamba8 Wredne baby 25.04.06, 13:57

co tak krytykujecie.....przeciez plotkowanie o gwiazdach to chyba taka dosyć
      normalna i powszechna rzecz.

Ja nie lubię Brodzikowej dla mnie jest pusta małointeligentna żadna z jej
      aktorka (to moje prywatne zdanie i mam prawo je wyrażać :)i też takie opinie
      słyszałama od paru osób które miały przyjemność z nią współpracować, a jej
      artykuły w glamour są gorsze niż na średnim poziomie.

A co do tego z kim się pyka? Każdy ma prawo wyrażać własne zdanie i mnie fakt
      30 z 50letnim dziadkiem jest też ohydny.

• czlowiek.z.buszu Re: Wredne baby 25.04.06, 14:06
        a ta Pani byla z tym Panem z Kasi i Tomka..juz nie sa razem?
        • chijana Re: Wredne baby 25.04.06, 14:08
          sa sa, ale Pan z Kasi i TOmka zajety byl i nie mogl isc na te imprezke i
          zastepstwo wyslala
          • krolowamarysienka Re: Wredne baby 25.04.06, 16:13
            Ależ Wy macie w głowach nie poukładane...Ona tańczyła z nim i to góra dwa
            tańce ;-)))Może mają dziecko, które Kaśka, na przykład utopiła w sadzawce na
            polach...zajmijcie się swoim zyciem...
            • sarna76 Re: Wredne baby 26.04.06, 14:29
              Co do wrednych bab - niestety też nie jestem miłośniczką Brodzikowej,
              niezależnie od tego czy jest lesbą, czy bzyka się z dziadkiem, czy cokolwiek
              jej się w życiu wydarzy.
              Dla mnie jest beznadziejna - miau miau ble ble - tak mi się jej słucha w
              wywiadach, a po obejrzeniu "Kasi i Tomka" stwierdzam, że nie musiała tam grać -
              wystarczyło że była sobą.
          • krolowamarysienka Re: Wredne baby 25.04.06, 16:21
            ps.poza tym Kaśka wychodziła do domu z serialową kumpelką, więc jest Waszym
            lesbijką....hahahha..wariaci sami
            • kolorowa_diablica Re: Wredne baby 25.04.06, 16:21
              mówisz do siebie, czy mi sie wydaje?
    • sarna76 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 26.04.06, 14:26
      Ja jakoś nie gustuję w facetach o 15 lat starszych ode mnie. Moja kumpela
      wyszła za mąż za faceta niemal 20 lat starszego /jest po 50/. Faktycznie jest
      fajny, ma super figurę, jest wysportowany - i to bardzo, ale jak patrzę na jego
      twarz....niestety czas nie był dla niego łaskawy. No i ta myśl, że jest w wieku
      mojego taty !!?>?...
      • peysaty [...] 27.04.06, 18:59
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • caprissa Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 26.04.06, 17:16
      ona ma ciape w serialu!

ex mowi poloz sie obok mnie
      ta ciota sie kladzie!

a powinno byc tak:
      poloz sie obok mnie - mowi ex z wyrachowaniem
      a on
      - nie, wystarczy ze bede obok, wiesz mam madziee:)

to jets facet z jajami:)))))))))))))))))))0
    • misia_06 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 27.04.06, 18:47
      Jezeli tak naprawde sadzisz - to mi jest Ciebie najwyrazniej zal.
      Mozna byc i z facetem o 15 lat starszym i o 15 lat mlodszym... i niczym to nie
      pachnie. To wlasnie jest najpiekniejsze w milosci, ze potrafimy zakochac sie w
      roznych ludziach. Nie tylko w "mlodych, pieknych wspanialych". Ale coz -
      najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu. Moze kiedys to odkryjesz.
      • peysaty Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 27.04.06, 19:00
        szmal sie liczy. mlody golodupiec poskacze a zryc cos trzeba.
    • znj2 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 29.04.06, 14:39
      Może on i koszmarny,a jeśli dostaje paraliżu w członku i trwa to nawet 2
      godziny.To dopiero frajda!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka