rolling_stone 24.04.06, 20:08 w piatek na imprezie byla z takim faciem 45-50 lat z czupryna lysiejacych siwych wlosow na glowie. zenada. jak mozna pukac sie z facetem starszym o ponad 15 lat... przeciez to pachnie nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
occasion Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:12 bawiliście sie razem na imprezie? ale to była impreza własnie dla nekrofilów...z kim Ty sie przytelepałeś??:P Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:20 Widocznie z niego dobry pukacz. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 20:26 no tak. niektorym zal dupe sciska... Odpowiedz Link Zgłoś
rolling_stone Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 21:07 widzisz asiulka, nie chodzi o zal a o to, co atrakcyjne przeciez kobiety widza w tego typu facetach. zachecam do uzywania przykladow z zycia jako punktu wyjscia do rozmowy o pewnych zjawiskach. jakbym napisal "co kobieta widzi w starszym o 15 lat facecie, zeby sie z nim wiazac", to pies z kulawa noga by nie odpisal. Joanna Brodzik to egzemplifikacja, wiadomo, ze tego typu zwiazkow kazdy widzi w swoim otoczeniu kilka. prosilbym bardzo o skierowanie swej niewatpliwej inwencji tworczej w tym wlasnie kierunku- poszukiwaniu przyczyn i zasad funkcjonowania, a nie skupiania sie na konkretnej osobie. jezeli masz akurat okres i przezywasz trudny czas, o czym nie omieszkalas poinformowac nas tutaj tinyurl.com/egzq8 serdecznie ci wspolczujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 24.04.06, 21:38 rolling_stone napisał: > widzisz asiulka, nie chodzi o zal a o to, co atrakcyjne przeciez kobiety widza w > tego typu facetach. zachecam do uzywania przykladow z zycia jako punktu wyjscia > do rozmowy o pewnych zjawiskach. jakbym napisal "co kobieta widzi w starszym o > 15 lat facecie, zeby sie z nim wiazac", to pies z kulawa noga by nie odpisal. > Joanna Brodzik to egzemplifikacja, wiadomo, ze tego typu zwiazkow kazdy widzi > w swoim otoczeniu kilka. A nie wziales pod uwage tego iz pani Joanna Brodzik moze czytac to forum i najzwyczajniej w swiecie moze byc jej przykro z powodu tego iz jakis forumowicz wyisuje teksty o tym jak puka ja jakis starszy gosc? >prosilbym bardzo o skierowanie swej niewatpliwej inwencji tworczej w tym >wlasnie kierunku- poszukiwaniu przyczyn i zasad funkcjonowania, a nie >skupiania sie na konkretnej osobie. alez to Ty skupiles sie na konkretnej osobie. tytul watku wyraznie wskazuje na nabijanie sie z faceta pani Joanny Brodzik. a poza tym zjawisko tego rodzaju zwiazkow bylo wielokrotnie przerabiane na tym forum i na FK. o ile pamietam to sam zalozyles kiedys na ten temat watek na Forum Kobieta (wtedy nie odwolywales sie do przykladu pani Joanny B. a wpisow bylo sporo) > jezeli masz akurat okres i przezywasz trudny czas, o czym nie omieszkalas > poinformowac nas tutaj > tinyurl.com/egzq8 > serdecznie ci wspolczujemy. A niby co ma moja miesiaczka do tego co mysle o szkalowaniu osob publicznych??? Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 09:00 mój jest ode mnei starszy o 13 lat (ja mam 23) i nie umiem powiedzieć co w nim wize. Po prostu go kocham,jest dla mnie ideałem mężczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 13:06 identycznie jest u mnie, nawet wiek i roznica sie zgadza :) co sie w kims widzi...takie puytanie mozna zadac kazdego, bez wzgledu na wiek Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 12:49 a skąd Ty wiesz z kim ona się "puka"? czy to, ze z kimś gdzies poszła znaczy do razu, ze chadza z nim do łóżka? no chyba że tak dobrze ją znasz i wiesz na 100%, że to jej facet... zresztą... każdy ma prawo do sypiania z kim mu sie podoba i g... to wszystkich innych powinno obchodzić. co widza w 15 lat starszym bardziej mogę zrozumieć niż to, co widzą w starszym o 25 lat, a i takie pary się zdarzają. Ale to są prywatne relacje między nimi. Naśmiewanie się z takich związków jest raczej mało taktowne :/ Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 25.04.06, 13:04 jestes beznadziejny....moj maz jest ode mnie prawie o te 15 lat starszy i "puka"mnie tak jak malo ktory mlodsy potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Wredne baby 25.04.06, 13:57 co tak krytykujecie.....przeciez plotkowanie o gwiazdach to chyba taka dosyć normalna i powszechna rzecz. Ja nie lubię Brodzikowej dla mnie jest pusta małointeligentna żadna z jej aktorka (to moje prywatne zdanie i mam prawo je wyrażać :)i też takie opinie słyszałama od paru osób które miały przyjemność z nią współpracować, a jej artykuły w glamour są gorsze niż na średnim poziomie. A co do tego z kim się pyka? Każdy ma prawo wyrażać własne zdanie i mnie fakt 30 z 50letnim dziadkiem jest też ohydny. Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiek.z.buszu Re: Wredne baby 25.04.06, 14:06 a ta Pani byla z tym Panem z Kasi i Tomka..juz nie sa razem? Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Wredne baby 25.04.06, 14:08 sa sa, ale Pan z Kasi i TOmka zajety byl i nie mogl isc na te imprezke i zastepstwo wyslala Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamarysienka Re: Wredne baby 25.04.06, 16:13 Ależ Wy macie w głowach nie poukładane...Ona tańczyła z nim i to góra dwa tańce ;-)))Może mają dziecko, które Kaśka, na przykład utopiła w sadzawce na polach...zajmijcie się swoim zyciem... Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: Wredne baby 26.04.06, 14:29 Co do wrednych bab - niestety też nie jestem miłośniczką Brodzikowej, niezależnie od tego czy jest lesbą, czy bzyka się z dziadkiem, czy cokolwiek jej się w życiu wydarzy. Dla mnie jest beznadziejna - miau miau ble ble - tak mi się jej słucha w wywiadach, a po obejrzeniu "Kasi i Tomka" stwierdzam, że nie musiała tam grać - wystarczyło że była sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
krolowamarysienka Re: Wredne baby 25.04.06, 16:21 ps.poza tym Kaśka wychodziła do domu z serialową kumpelką, więc jest Waszym lesbijką....hahahha..wariaci sami Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_diablica Re: Wredne baby 25.04.06, 16:21 mówisz do siebie, czy mi sie wydaje? Odpowiedz Link Zgłoś
sarna76 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 26.04.06, 14:26 Ja jakoś nie gustuję w facetach o 15 lat starszych ode mnie. Moja kumpela wyszła za mąż za faceta niemal 20 lat starszego /jest po 50/. Faktycznie jest fajny, ma super figurę, jest wysportowany - i to bardzo, ale jak patrzę na jego twarz....niestety czas nie był dla niego łaskawy. No i ta myśl, że jest w wieku mojego taty !!?>?... Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty [...] 27.04.06, 18:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 26.04.06, 17:16 ona ma ciape w serialu! ex mowi poloz sie obok mnie ta ciota sie kladzie! a powinno byc tak: poloz sie obok mnie - mowi ex z wyrachowaniem a on - nie, wystarczy ze bede obok, wiesz mam madziee:) to jets facet z jajami:)))))))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
misia_06 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 27.04.06, 18:47 Jezeli tak naprawde sadzisz - to mi jest Ciebie najwyrazniej zal. Mozna byc i z facetem o 15 lat starszym i o 15 lat mlodszym... i niczym to nie pachnie. To wlasnie jest najpiekniejsze w milosci, ze potrafimy zakochac sie w roznych ludziach. Nie tylko w "mlodych, pieknych wspanialych". Ale coz - najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu. Moze kiedys to odkryjesz. Odpowiedz Link Zgłoś
peysaty Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 27.04.06, 19:00 szmal sie liczy. mlody golodupiec poskacze a zryc cos trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Joanna Brodzik- ale ma koszmarnego faceta... 29.04.06, 14:39 Może on i koszmarny,a jeśli dostaje paraliżu w członku i trwa to nawet 2 godziny.To dopiero frajda! Odpowiedz Link Zgłoś