zukasia 24.09.06, 22:46 mlode cialo to nie wszystko, mezczyzni po 32/35tce cenia niezalezne, silne, inteligentne kobiety z ktorymi ma sie o czym porozmawiac takze w dzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
latindancer Ja pie..... 24.09.06, 22:48 ...że tak się wyrażę. Pytanie do częstych bywalców tego forum: Czy wątki takich lotów często tu powstają? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Ja pie..... 24.09.06, 22:56 Stale powstają, i stale są wyśmiewane. Odpowiedz Link Zgłoś
amflandia Re: to prawda ze 24.09.06, 22:53 A czy posiadanie młodego ciała wyklucza posiadanie mózgu ? Bo jak sięgam pamięcią w przeszłość, mózg miałam zawsze i choć nadwyrężony, nadal mi pozostał.Ciało się tylko troszkę sypnąwszy :DDD> Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio to polprawda :))) 24.09.06, 23:03 zukasia napisała: > mlode cialo to nie wszystko, - nie wszystko, ale na nocne igraszki jak znalazl :))) > mezczyzni po 32/35tce cenia niezalezne, silne, inteligentne kobiety z ktorymi > ma sie o czym porozmawiac takze w dzien? - oczywiscie. I w dzien z takimi w pracy, lub na przerwie obiadowej chetnie sie rozmawia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
braun_f Re: to prawda ze 25.09.06, 02:52 > niezalezne, silne, inteligentne kobiety z ktorymi ma sie o czym porozmawiac zbyt duzo sprzecznosci w tym zdaniu jak inteligentne to nie kobiety jak kobiety, to nie niezalezne i takie tam... Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Oj,naiwna ty,naiwna.... 25.09.06, 06:29 Wlasnie w tym wieku i pozniej faceci patrza jedynie na cialo,na piersi,tylek i najlepiej,zeby to cialo mialo 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: to prawda ze 25.09.06, 08:19 zukasia napisała: > mlode cialo to nie wszystko, > mezczyzni po 32/35tce cenia niezalezne, silne, inteligentne kobiety z ktorymi > ma sie o czym porozmawiac takze w dzien? faceci przed 32/35 też cenią:) Odpowiedz Link Zgłoś