someday_somehow 19.11.06, 13:32 Panowie! Czy związalibyście się z kobietą, która ma tyle samo wzrostu, co wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silic Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 13:48 Dlaczego by nie? To w czymś przeszkadza ? Z Małgosią Dydek owszem, byłby problem, musiałbym nosić stołek, gdybym chciał ją z zaskoczenia pocałować :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 13:48 No wiesz? Chyba żartujesz, z kobietą która ma tyle samo wzrostu co ja? Przecież staropolski zabobon mówi: "mężczyzno, nie wiąż się z kobietą równą tobie wzrostem, bo to się źle skończy dla was obojga, 7 lat nieszczęść" - nie wiesz, że mężczyźni się wiążą wyłącznie z kobietami, z którymi różnią się wzrostem o co najmniej 6 centymetrów i 2 milimetry? Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 13:50 a oleju w glowie, tez tyle samo...;)? someday_somehow napisała: > Panowie! Czy związalibyście się z kobietą, która ma tyle samo wzrostu, co wy? Odpowiedz Link Zgłoś
smok_sielski Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 13:57 Kobieta o wzrości powyżej 1,7m nie ma w ogóle szans na związek z facetem. Niech już lepiej idzie do klasztoru, albo kupi sobie kota (chociaż kot też się będzie męczył, trzeba pilnować żeby nie uciekł). smok Odpowiedz Link Zgłoś
mar.lena Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 14:21 someday_somehow napisała: > Panowie! Czy związalibyście się z kobietą, która ma tyle samo wzrostu, co wy? Wiem, ze pytasz facetow, ale moze moja odpowiedz tez Cie zainteresuje. Nie sam wzrost jest wazny. Wazna jest sylwetka kontra sylwetka, jesli np. oboje sa wysocy i szczupli to rowny wzrost nie przeszkadza wizualnie. Jesli zas kobieta jest mocniej zbudowana, a facet drobny to juz moze byc troche smieszne zestawienie. To tak od strony kobiety estetki. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 14:40 bez komentarza... ale rasizm powinien byc zakazany na tym forum... ;))) mar.lena napisała: (..) > Jesli zas kobieta jest mocniej zbudowana, a facet drobny to juz moze byc > troche smieszne zestawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 15:43 Nie jestem mezczyzna, ale wysoka kobieta (1,82) i udziele odpowiedzi :). Jestem wyzsza (1-2cm) od mojego obecnego partnera. Sporadycznie, ale zdarza mnie sie wlozyc szpilki. Z racji mego wzrostu zdazalo sie ze bylam wyzsza maksymalnie o chyba 10cm - przy czym powodem rozstania nie byla tu me zadzieranie glowy;). Z autopsji zauwazylam, ze facetom "przebojowym" nie przeszkadza ta roznica, a moze i wrecz przeciwnie, a mezczyznom takim bardziej spokojnym, niesmialym moze to sprawiac pewien problem. Ale zastrzegam - to tylko moja kobieca opinia. Swoja droga Ci nizsi sa przefantastyczni;). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
someday_somehow Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 15:48 Dzięki za fajną odpowiedz. U Ciebie sytuacja jest trochę inna, bo Ty jesteś rzeczywiście wysoka. Moje 170 cm jest raczej przeciętne. Całe życie zarzekałam się, że mój mężczyzna musi być ode mnie wyższy chociaż parę cm, no ale miłość nie wybiera ;) A co do butów - to i tak najczęściej noszę na malutkim obcasie albo płaskie. Odpowiedz Link Zgłoś
fortuitous_girl :) 19.11.06, 16:32 ja tez sie zarzekalam, ze moj bedzie "wielki". I co? Jest wielki - w moim sercu. Zycie weryfikuje nasz marzenia i plany.. Wiem jak sie czujesz i o co Ci chodzi, bo ja tez to kiedys przechodzilam. Dlateo podam Ci kolejny przyklad. Znam tez pare- on w porywach 1,7m, a ona 1,72. Ona o ksztaltach kobieco kobiecych;), on raczej szczuply. Pasuja do siebie idealnie, nie wyobrazam ich sobie osobno. Odpowiedz Link Zgłoś
amberka2 Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 16:52 Z autopsji zauwazylam, ze facetom "przebojowym" nie przeszkadza ta roznica, Zgadzam sie w 100%. jezeli facet jest orzebojowy, wie czego chce to czasem nawet wyzsza kobieta mu imponuje. Moim zdaniem, wzrost nie ma absolutnie zadnego znaczenia. Popatrzmy chociaz na jordanska pare krolewska. Krolowa Rania jest znacznie wyzsza od malzonka i to nie przeszkadza im byc udanym malzenstwem od kilkunastu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
someday_somehow Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 15:45 Widzę, że panowie lubią sobie tutaj pozartować, ale ja pytam serio, czy nie stanowi to dla faceta jakiegoś problemu. A co do konkretnej sytuacji - to obydwoje szczupli i obydwoje po 170 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: kobieta równa wzrostem 19.11.06, 15:59 Wszyskie dotychczasowe męskie odpowiedzi były jednoznaczne: NIE WIDZIMY PROBLEMU. Nie mamy też chyba pojęcia dlaczego to miałoby sprawiać jakikolwiek problem. Dodatkowo, jesteśmy inteligentni, elokwentni, itd. i mierzi nas odpowiadanie "tak" lub "nie" , wolimy formy rozbudowane ( jeśli chodzi o forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiwigirl Re: kobieta równa wzrostem 22.11.06, 13:49 my mamy po 180 i kurcze chyba on sie kurczy, albo ja rosne (?) bo jakoś wyższa jestem ... i nie przeszkadza nam to w ogóle. M. sie smieje jak lezymy przytuleni łapiąc mnie obiema łapami za pośladki ze akurat sięga łapami tam gdzie powinien, jakby był wyższy to by mnie gdzieś za pas mógł złapac :-) to raczej ja miałam problem jako młodsza gó..ara czy facet aby nie jest niższy... ale z wiekiem mi przeszło :D znamy tez parę gdzie ona jest ciut od niego niższa, ale ona spora kobieta a on chuderlak. zastanawialiśmy sie kiedyś jak on ją przez próg przeniesie, ona w ogóle nie chciała o tym slyszeć a on ją sruuuu do góry i tyle... i niby według logiki tu gdzies podanej co do "proporcji gabarytów" a jednak para wspaniała i pasują do siebie jak ulał ! Odpowiedz Link Zgłoś