prot4 16.01.07, 23:28 Doszedłem dziś do wniosku,że kobiety mnie nudzą. Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekeska Re: Ratunku! 16.01.07, 23:34 jak jesteś hetero to nie niemożliwe żeby cie znudziły co najwyzej mogą wku...ć Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Ratunku! 17.01.07, 00:49 marekeska napisał: > jak jesteś hetero to nie niemożliwe żeby cie znudziły co najwyzej mogą wku...ć dlaczego niemożliwe? Całkiem prawdopodobne, w zależności na kogo się trafi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: Ratunku! 16.01.07, 23:36 czemu ratunku? ;) będziesz miał przynajmniej spokój;) skoncentrujesz się na rzeczach bardziej pasjonujących:) a co zrobiła ta kobieta, że aż tak Cię znudziła...bo pewnie ktoś to spowodował? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ratunku! 17.01.07, 09:04 no to rzeczywiście masz problem pewnie przeżarłeś sie kobietami, tak jak ja 16 lat temu pomarańczami i mandarynkami, od tamtej pory nie tykam tego;) przed Tobą..... dłuuuuuga abstynencja :P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 09:43 Co, rzucili wtedy na święta cytrusy?;-) Eeee nie, wtedy już była zepsuta III RP, może dlatego;-)) Nie strasz faceta, tak długo to on pewnie nie wytrzyma;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ratunku! 17.01.07, 09:51 Nie wiem co mnie wtedy napadło, ale najadłam się tego raz na zawsze;) a bez kobiet trudno długo zyć, wiec co do kolegi jestem dobrej myśli: wyjdzie z tego:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 10:03 Pokolenie dzieci socjalizmu, skąd ja to znam;-)))) Prot!!! Słyszałeś??? Pani doktor postawiła Ci diagnozę ( no i co się tak cieszysz, to DIAGNOZA!!!;-))) - wyjdziesz z tego!!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Ratunku! 17.01.07, 10:37 asiunia311 napisała: > Pokolenie dzieci socjalizmu, skąd ja to znam;-)))) > Prot!!! Słyszałeś??? Pani doktor postawiła Ci diagnozę ( no i co się tak > cieszysz, to DIAGNOZA!!!;-))) - wyjdziesz z tego!!!;-))) > Mam wątpliwości - głupota jest nieuleczalna. Ale za to czasami może sobie dorobić jako głupek wioskowy....zawsze to jakiś plus:( Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ratunku! 17.01.07, 10:42 z czegoś żyć trzeba, a głupi mają szczęście, czego jestem doskonałym przykładem;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 10:56 Głupota jest nieuleczalna, to prawda;-) Ale - patrz moja sygnaturka;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Ratunku! 17.01.07, 11:06 asiunia311 napisała: > Głupota jest nieuleczalna, to prawda;-) Ale - patrz moja sygnaturka;-))) Widziałem Piękna, widziałem. Nawet chciałem skomentować, ale po krótkiej walce odpuściłem. Moja głupota jest wszechobecna - wyszedłem z ukrycia:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 13:30 myyks napisała: > Widziałem Piękna, widziałem. Nawet chciałem skomentować, ale po krótkiej walce odpuściłem. Moje motto na ten tydzień;-) Potem wyszukam coś innego, może Szargana?;_) > Moja głupota jest wszechobecna - wyszedłem z ukrycia:) To już jest nas dwoje;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Ratunku! 17.01.07, 13:54 Założymy klub nieanonimowych idiotów. Bycie idiotą troszkę łechta:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 15:19 Kurde, we władzach tylu klubów juz zasiadam, że już mi się malwersacje plączą;-) Lecytyna się kłania;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Ratunku! 17.01.07, 20:21 Rozmyśliłem się... nie będzie klubu. NIe będę należał do klubu natyle podłego, który chciałby mnie przyjąć! Musimy coś innego zrobić MiSiu!:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ratunku! 17.01.07, 20:45 A mówią, że to kobity są niezdecydowane...ech...;-) To może Loża Szyderców? ;-)) To moja ostatnia propozycja. To mówiłam ja, MiSio;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
browneyegirl Re: Ratunku! 16.01.07, 23:39 mnie zawsze nudzily ;) prot4 napisał: > Doszedłem dziś do wniosku,że kobiety mnie nudzą. > Ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: Ratunku! 17.01.07, 10:38 browneyegirl napisała: > mnie zawsze nudzily ;) Ty jakiś zboczeniec jesteś.... kobiety są cudowne i nie mogą nudzić:P Odpowiedz Link Zgłoś
prot4 Ja o poradę 17.01.07, 13:22 O poradę proszę a wy śmiechy urządzacie:)Chodzi o to,że zauważyłem ,że kobiety wcale nie sa takie piękne,ani mądre,ani seksowne.Jakieś taki byle jakie. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ja o poradę 17.01.07, 13:25 te egzemplarze piękne, młode i mądre to tylko w erze:P Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ja o poradę 17.01.07, 13:28 Menk.a!!! Do cholery!! Znów mnie uprzedziłaś, żmijo nieczysta!!!;-)) Ja mu to chciałam napisać, ja!!!;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ja o poradę 17.01.07, 13:47 niemożliwe! czyżbyśmy pisały z tej samej ściągawki?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ja o poradę 17.01.07, 14:21 A jednak!! A ja jednoczesnie jeszcze symuluję pracę;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Ja o poradę 17.01.07, 14:23 ja dokończyłam dzis 2 raporty i jeszcze zrobiłam jedno zestawienie :DDDD jestem boska;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Ja o poradę 17.01.07, 14:26 Ciiicho, bo faceci będą po nogach sikać ze szczęscia!!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Ratunku! 17.01.07, 17:58 Nie martw się. Kobiety nudzą się jeszcze szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Ratunku! 17.01.07, 18:07 I to ma go pocieszyć? Przytłaczająca wszechświat nuda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Ratunku! 17.01.07, 18:10 Ok, mogę opowiedzieć bajkę, jeśli to mu polepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: Ratunku! 17.01.07, 18:22 thelma3 napisała: > Ok, mogę opowiedzieć bajkę, jeśli to mu polepszy :) Raczej oczekiwałam jakichś porad prosto z kolorowej gazetki jak 'urozmaicać' sobie życie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Ratunku! 17.01.07, 19:19 >Raczej oczekiwałam jakichś porad prosto z kolorowej gazetki jak 'urozmaicać' > sobie życie ;))) a jaka będzie różnica? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tajlerdarden Re: Ratunku! 17.01.07, 18:17 Idź do jakiejś dobrej agencji, to ci szybko wybiją nudę z głowy! A jak to już też ci się znudziło, to nie wiem, pozostaje tylko najnowszy ipod albo zastrzyk z powietrza... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrilluminati Re: Ratunku! 17.01.07, 19:07 Widocznie obracasz się w kręgach kobiet-nudziarzy. Większość facetów nie chce się przyznać ale słuchanie niektórych babek i ich życiowych problemów jest nudnnnnnnee!!!! Kiedy problem nowych butów, lakieru do paznokci, czy kobiecych wspominek urasta do rangi kilkugodzinnej dysputy, lepiej wiać. Ogólnie kobiety są wybitnie absorbujące, ale tych naprawdę ciekawych trzeba poszukiwać. Jako student mogę z własnych doświadczeń powiedzieć że najfajniej gada się ze studentkami przedmiotów humanistycznych, w większości to romantyczki... Studentki przedmiotów ścisłych i o zgrozo przyrodnicznych !!!! to nudziary to kwadratu !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Ratunku! 17.01.07, 19:21 A wiesz, że to samo pomyślałam? najfajniej się zawsze rozmawiało z kolegami humanistami, ew. medykami ci z polibudy to tacy nudziarze byli, że hej! nie ma to jak dobra, ładna szufladka Odpowiedz Link Zgłoś