pablopavo23 05.03.07, 11:14 sprawa wygląda tak.wiele włosów, zbyt wiele. a ja ich tyle nie chce! fajnie jakby klata i plecy wyglądały normalniej! ma ktoś jakieś sposoby na zmiejszenie porostu? lub na jakieś osłabienie cebulek? dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conqueror69 Re: eh te kudły:[ 06.03.07, 15:15 pablopavo23 napisał: > sprawa wygląda tak.wiele włosów, zbyt wiele. a ja ich tyle nie chce! fajnie > jakby klata i plecy wyglądały normalniej! ma ktoś jakieś sposoby na > zmiejszenie porostu? lub na jakieś osłabienie cebulek? dzięki z góry Moze opal palnikiem?;) Odpowiedz Link Zgłoś
als79 Re: eh te kudły:[ 06.03.07, 15:33 Po co opalać. Sama natura! Facet jest bardzo męski :-) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 09:39 taaaaaaaa , zupełnie jakby dopiero co spadł z drzewa;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 09:58 Tarzan nie wyglądał jak Bonobo ;) przynajmniej ten z filmów, może go golili;) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 10:01 gorili go ;) czyli co, na gładko, tak? jak szczeniak z liceum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 10:05 depilowali i smarowali oliwą;) błyszczał jak psu pisanki na wielkanoc;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 10:13 a ja myslałem, że on tak się spocił jak pierwszy raz kobitę homo sapiens ujrzał. Ona mu "bujaj się!", i cóz biedny miał zrobić, chwycił lianę i się bujał... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 10:18 powiedziała mu to? jakas nieuważna byłam. Ona się na nim wieszała, niby... małpa:D Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 10:20 dobrze ze miała za co chwycić, bo po tej oliwie to by się ześlizgnęła ;D Odpowiedz Link Zgłoś
eleni80 Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 09:43 Najnowsze odkrycie naukowców: należy pić dużo herbaty miętowej. Ale jesteś facetem, więc nie masz się czym przejmować. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: eh te kudły:[ 07.03.07, 09:45 Mówisz o tym tureckim badaniu? Ono jeszcze nie zostało potwierdzone kolejnymi testami. Ponadto było pierwsze badanie było przeprowadzane na kobietach. Zmniejszył im się poziom androgenów, a co za tym idzie osłabiło to owłosienie. Nie wiadomo jt, jak to będzie w przypadku mężczyzn;) Odpowiedz Link Zgłoś