przem23 22.03.07, 22:55 kto ich lubi?:))..ja ich kocham:))..Lipiec..gorąco..Gdynia..Opener..wracam do korzeni:)))...dobranoc:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avital84 Re: Muse.... 22.03.07, 23:17 A lubisz Radiohead, Placebo, Perfect Circle, Archive, Coldplay? Bo to jest właśnie muzyka jaką preferuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Bajotando Tango Club 23.03.07, 13:46 a ja ostatnio kocham "Montserrat" -Bajotando Tango Club i nie moge nigdzie znalesc do sciagniecia :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Bajotando Tango Club 23.03.07, 14:02 a ja w poprzedni piatek odkrylam na nowo "Something" a teraz sobie fazuje przy "Obla di obla da" Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 bajoFONDO tango club 23.03.07, 14:36 walnelam sie z nazwa... a something to kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: bajoFONDO tango club 23.03.07, 14:38 Beatlesow oczywiscie..piekny kawalek Beatlesi byli genialni w tym ze z prostych dzwiekow takie genialne kawalki skladali Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: Muse.... 23.03.07, 17:01 przem23 napisał: > kto ich lubi?:))..ja ich kocham:))..Lipiec..gorąco..Gdynia..Opener..wracam do > korzeni:)))...dobranoc:)) Lubie, chociaz ostatnia plytka "Black holes & revelations" jest slabsza niz "Absolution". Tylko "Starlight" ja ratuje. Odpowiedz Link Zgłoś
peterrr1 Re: Muse.... 23.03.07, 17:55 no właśnie od dnia w którym pojawiła się informacja że wystąpią na Openerze gryzę się z myślami czy znajdzie się ze 3 dni wolnego na przełomie czerwca i lipca:) a po ostatnim obejrzeniu DVD z Absolution Tour po prostu już byłem gotowy zostawić wszystko!!:) Naprawdę niby trzech gości na scenie, ale show robią niesamowite...no w głównej mierze kolega Matt:] a i Bloc Party wydaje się być wyjątkowo kuszące... Odpowiedz Link Zgłoś