26.03.07, 21:30
dlaczego wy tutaj spedzacie czas? Czy nie macie nic ciekawszego do roboty? Bo
z tego co widze to przebywa tutaj zazwyczaj tylko kilka osob.
Obserwuj wątek
    • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 21:46
      I dołączyłaś ostatnio intensywnie do wesołej trzódki Pascala. Też możnaby
      spytać: po co? Ale po co o to pytać?
      ;)
      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 21:49
        hypatia69 napisała:

> I dołączyłaś ostatnio intensywnie do wesołej trzódki Pascala. Też możnaby
        > spytać: po co? Ale po co o to pytać?
        > ;)

Bo my przecież zboczeni jesteśmy :) Siedzimy, umawiamy się i potem te orgie :D
        A ja kładę się o 3 w nocy, godzinka snu i od 4 znowu intensywny udział na forum
        biorę :DDDD
        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:17
          A ja się potem zastanawiam, gdzie między 3 a 4 wszyscy zniknęli... A Wy się
          przespać idziecie;)
          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:29
            hypatia69 napisała:

> A ja się potem zastanawiam, gdzie między 3 a 4 wszyscy zniknęli... A Wy się
            > przespać idziecie;)

A my się zastanawiamy gdzie Ty jesteś między 4 a 5 :))
            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:48
              Zapadam w letarg wsparta wdzięcznie czołem o monitor;)
              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:50
                hypatia69 napisała:

> Zapadam w letarg wsparta wdzięcznie czołem o monitor;)

ja to chociaż do łóżka się na tę godzinkę przenoszę :)
                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:52
                  Ja mam łóżko koło kompa;) [przyjdzie Pascal i nas wytnie, zobaczysz. I da bana
                  za prywatne dialogi;)]
                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:55
                    hypatia69 napisała:

> Ja mam łóżko koło kompa;) [przyjdzie Pascal i nas wytnie, zobaczysz. I da
                    bana
                    > za prywatne dialogi;)]

Ja już dziś dostałam ;(
                    Próbuje pisać, a tu piękna informacja, że zakaz do 11:15 :) Aż mi się płakać
                    chciało ;)
                    • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:56
                      Ja na razie dostałam wczoraj pouczenie. To jeszcze chwilę mogę poczekać.
                      Kurczę, ale jak są dwie czy trzy osoby i nikogo więcej, to z kim mają gadać?!
                      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:00
                        hypatia69 napisała:

> Ja na razie dostałam wczoraj pouczenie. To jeszcze chwilę mogę poczekać.
                        > Kurczę, ale jak są dwie czy trzy osoby i nikogo więcej, to z kim mają gadać?!

Ja miałam pouczenie, potem test a potem ban :(
                        Sama ze sobą możesz spróbować :) Popatrz w lustro i pogadaj :) Przynajmniej z
                        kimś inteligentnym będziesz miała możliwość, bo tutaj nie zawsze jest
                        możliwość :D
                        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:03
                          Dziękuję za tak uprzejme słowa:))) Sama ze sobą gadam namiętnie nawet bez
                          lustra. Gadam i gadam, aż mi się słuchanie własnego głosu znudzi... A tutaj to
                          wiem [vide - sygnaturka;)]
                          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:07
                            hypatia69 napisała:

> Dziękuję za tak uprzejme słowa:))) Sama ze sobą gadam namiętnie nawet bez
                            > lustra. Gadam i gadam, aż mi się słuchanie własnego głosu znudzi... A tutaj
                            to
                            > wiem [vide - sygnaturka;)]

Bo ja w ogóle bardzo miła jestem ;) Dobrze, że tylko czasami, bo sama ze sobą
                            bym zwariowała :D
                            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:08
                              U mnie to już dawno po ptokach... Ale nauczyłam się żyć w objęciach obłędu.
                              :)))
                              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:12
                                hypatia69 napisała:

> U mnie to już dawno po ptokach... Ale nauczyłam się żyć w objęciach obłędu.
                                > :)))

Ja am jeszcze raz na 3 lata potrafię wykrzesać z siebie odrobinkę bycia miłą
                                dla innych :D Ale to już chyba powoli zanika :D
                                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:15
                                  Ja nie twierdzę, że jestem niemiła, tylko, że stuknięta. Czy każdy
                                  nieezrównoważony musi być zaraz agresywny?
                                  ;)
                                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:20
                                    hypatia69 napisała:

> Ja nie twierdzę, że jestem niemiła, tylko, że stuknięta. Czy każdy
                                    > nieezrównoważony musi być zaraz agresywny?
                                    > ;)

Mnie też daleko do zrównoważenia i agresywna nie jestem... :)
                                    • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:22
                                      No to się dogadałyśmy:) Ban będzie aż miło...:(
                                      A gdzie kotek nam zniknął? (wielkie gały)
                                      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:25
                                        hypatia69 napisała:

> No to się dogadałyśmy:) Ban będzie aż miło...:(
                                        > A gdzie kotek nam zniknął? (wielkie gały)

E tam ban jest miły jeśli tylko chwilowy :)
                                        A kotek zwiał :(
                                        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:26
                                          No widzę. Wszystkich praktycznie wymiotło. Buuuu...
                                          ;)
                                          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:28
                                            hypatia69 napisała:

> No widzę. Wszystkich praktycznie wymiotło. Buuuu...
                                            > ;)

Nie bucz, może przyjdą... kiedyś :)
                                            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:30
                                              Nooo... Jeszcze długo nie, a potem wcale...
                                              ;)
                                              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:35
                                                hypatia69 napisała:

> Nooo... Jeszcze długo nie, a potem wcale...
                                                > ;)

Ale przynajmniej my zabijamy nudę siedząc na forum... wracając do tematu
                                                wątku :D
                                                Bo nie mamy nic ciekawszego do roboty :DDD
                                                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:38
                                                  A potem będziemy mieć wiele radości, jak nas stąd wywalą na zbity pysk.
                                                  Wszystkich po kolei. I Pascal zostanie sam. Jak palec. I wreszcie będzie miał
                                                  spokój.
                                                  ;P
                                                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:41
                                                    hypatia69 napisała:

> A potem będziemy mieć wiele radości, jak nas stąd wywalą na zbity pysk.
                                                    > Wszystkich po kolei. I Pascal zostanie sam. Jak palec. I wreszcie będzie miał
                                                    > spokój.
                                                    > ;P

Ale zawsze możesz się pojawić pod innym nickiem i tak dręczyć Pascala aż do
                                                    usranej śmierci :D
                                                    Zastanawiam się nad moim nowym nickiem :) Może być giegie od
                                                    głębokie_gardło :DDD
                                                  • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:43
                                                    Też się zastanawiałam nad nowym I tylko cyferki będę zmieniać. I tak wszyscy
                                                    kretyni podejrzewają, że to rocznik, to co mi tam...
                                                    ;)))
                                                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:47
                                                    hypatia69 napisała:

> Też się zastanawiałam nad nowym I tylko cyferki będę zmieniać. I tak wszyscy
                                                    > kretyni podejrzewają, że to rocznik, to co mi tam...
                                                    > ;)))

ja ewentualnie mogę zera dodawać :) Ale jednak nowy image chyba bardziej mi się
                                                    podoba, a Ty co o nim sądzisz? ;P
                                                  • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:44
                                                    A! "Usranej" to wulgaryzm. Powinno być "uwypróżnionej".
                                                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:47
                                                    hypatia69 napisała:

> A! "Usranej" to wulgaryzm. Powinno być "uwypróżnionej".

Przepraszam :) To się już więcej nie powtórzy, no chyba, że zapomnę :D
    • browneyegirl Re: po co? 26.03.07, 22:15
      debe12 napisała:

> dlaczego wy tutaj spedzacie czas? Czy nie macie nic ciekawszego do roboty? Bo
      > z tego co widze to przebywa tutaj zazwyczaj tylko kilka osob.

odp:nie maja nic ciekawszego do roboty!
      • ania.downar Re: po co? 26.03.07, 22:42
        browneyegirl napisała:

> odp:nie maja nic ciekawszego do roboty!
        >

To przejmujaco smutne.....
    • myyks Re: po co? 26.03.07, 22:45
      debe12 napisała:

> dlaczego wy tutaj spedzacie czas? Czy nie macie nic ciekawszego do roboty? Bo
      > z tego co widze to przebywa tutaj zazwyczaj tylko kilka osob.

A tobie bateryjkowy przyjaciel się zepsół...Jak nie to idź się z nim bawić!
      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:48
        myyks napisała:

> A tobie bateryjkowy przyjaciel się zepsół...Jak nie to idź się z nim bawić!

myyksio! Zapamiętaj 'zepsuł'
        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:50
          W tym przypadku jednak będę opcjonować za "zepsół". To szczególna sytuacja;)
          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:52
            hypatia69 napisała:

> W tym przypadku jednak będę opcjonować za "zepsół". To szczególna sytuacja;)

Nie broń go :P
            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 22:53
              Dlaczego? Widziałaś te oczy?;)
              I nie bronię, tylko zauważam, że panna dode, czy jak tam, jest nie tylko
              zdumiona, ale i zdumiewająca;)
              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 22:57
                hypatia69 napisała:

> Dlaczego? Widziałaś te oczy?;)
                > I nie bronię, tylko zauważam, że panna dode, czy jak tam, jest nie tylko
                > zdumiona, ale i zdumiewająca;)

oj widziałam... Normalnie miłość od pierwszego wejrzenia ;) Rozpłynąć się
                można :)

A co do panny to ona mnie rozbraja każdym postem coraz bardziej :)
                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:01
                  Jak dla mnie pasuje do lokalnego folkloru;)))
                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:08
                    hypatia69 napisała:

> Jak dla mnie pasuje do lokalnego folkloru;)))

Kto? Ona czy on? ;DDD
                    • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:10
                      Ona! On folklor tworzy;)))
                      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:14
                        hypatia69 napisała:

> Ona! On folklor tworzy;)))

A ja się czuję współtworczynią, choć do niego mi jeszcze daleko ;)
                        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:16
                          Wspóltworzysz jak naijbardziej a i owszem:))) Ja trochę też:)
                          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:22
                            hypatia69 napisała:

> Wspóltworzysz jak naijbardziej a i owszem:))) Ja trochę też:)

Nawet nie trochę :) W tym momencie to wręcz w 50%, bo reszta zwiała...
                            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:23
                              Tam gdzieś jacyś zipią, ale ledwo-ledwo...
                              ;)
                              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:26
                                hypatia69 napisała:

> Tam gdzieś jacyś zipią, ale ledwo-ledwo...
                                > ;)

Nie idzie im :) Jakaś dziwna cisza, czyżby przed burzą...?
                                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:28
                                  Pewnie przyjdzie Metallica, nawyzywa od głupich, Poprioniony zapoda organ
                                  wypróżnieniowy, a Conduktor69 parę obelg rzuci i tyle burzy będzie...
                                  ;)))
                                  • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:31
                                    hypatia69 napisała:

> Pewnie przyjdzie Metallica, nawyzywa od głupich, Poprioniony zapoda organ
                                    > wypróżnieniowy, a Conduktor69 parę obelg rzuci i tyle burzy będzie...
                                    > ;)))

O ile przyjdą... Mam ochotę na ogórki kiszone ;)
                                    • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:32
                                      Obawiam się, że to raczej podupadły interes...
                                      ;)
                                      • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:39
                                        hypatia69 napisała:

> Obawiam się, że to raczej podupadły interes...
                                        > ;)

Ty to byś tylko o interesach myślała :D
                                        • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:41
                                          Ha. Ha. Interesy nie są po to, żeby o nich myśleć, tylko, żeby z nich korzystać.
                                          :)))
                                          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:44
                                            hypatia69 napisała:

> Ha. Ha. Interesy nie są po to, żeby o nich myśleć, tylko, żeby z nich
                                            korzystać
                                            > .
                                            > :)))

a wręcz wykorzystywać :D
                                            • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:53
                                              Bez szaleństw! Własnego barana nie strzyże się przy samej skórze. Chyba, ze
                                              cudzego...
                                              ;)
                                              • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:55
                                                hypatia69 napisała:

> Bez szaleństw! Własnego barana nie strzyże się przy samej skórze. Chyba, ze
                                                > cudzego...
                                                > ;)

Cudze są najlepsze ;)
                                                • hypatia69 Re: po co? 26.03.07, 23:57
                                                  Ja wiem?... Ja tam wolę dzikie w ogóle...
                                                  ;)
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:02
                                                    hypatia69 napisała:

> Ja wiem?... Ja tam wolę dzikie w ogóle...
                                                    > ;)

jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma ;)
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:03
                                                    Czyli: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się nie lubi?
                                                    ;)
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:06
                                                    hypatia69 napisała:

> Czyli: jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się nie lubi?
                                                    > ;)

nie filozuj tutaj ;)
                                                    Już się lubi, bo się lubi ;) A chciałoby się to co się jeszcze bardziej lubi :D
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:11
                                                    A i tak nic ani dudu nie ma...:(
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:15
                                                    hypatia69 napisała:

> A i tak nic ani dudu nie ma...:(

i znowu Cię smutek ogarnia ;((
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:23
                                                    E, nie! Obok mi igloo buduje tajemniczy Nieznajomy:)
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:26
                                                    hypatia69 napisała:

> E, nie! Obok mi igloo buduje tajemniczy Nieznajomy:)

Dopiero co wiosna się zaczęła, a Ty się w igloo chcesz pakować? ;)
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:29
                                                    Wolno mi! Poza tym zima była taka, że nawet bałwanka nie widziałam...
                                                    ;)
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:33
                                                    hypatia69 napisała:

> Wolno mi! Poza tym zima była taka, że nawet bałwanka nie widziałam...
                                                    > ;)

A ja widziałam... Wiesz jaki był fajny... ech ;)
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:35
                                                    Wyobrażam sobie. Właśnie dlatego igloo. Tam gdzie igloo, tam i bałwanek być
                                                    powinien:)))
                                                  • kochanica2 Re: po co? 27.03.07, 00:37
                                                    hypatia69 napisała:

> Wyobrażam sobie. Właśnie dlatego igloo. Tam gdzie igloo, tam i bałwanek być
                                                    > powinien:)))

:DDD Bałwanek, ale taki niezbyt głupiutki ;)

Ja już uciekam i tak jutro bana dostanę, ale zapewne do jutra :D
                                                  • hypatia69 Re: po co? 27.03.07, 00:43
                                                    Słodkich snów:)
        • myyks Re: po co? 26.03.07, 22:57
          kochanica2 napisała:

> myyks napisała:
          >
          > > A tobie bateryjkowy przyjaciel się zepsół...Jak nie to idź się z nim bawi
          > ć!
          >
          > myyksio! Zapamiętaj 'zepsuł'
          >
          Psuje się normalnym, ludziom...tu mamy przykład psója...na przyszłość będzie
          dużą literą...literOM
          • kochanica2 Re: po co? 26.03.07, 23:04
            myyks napisała:

> Psuje się normalnym, ludziom...tu mamy przykład psója...na przyszłość będzie
            > dużą literą...literOM

To ja już więcej nie będę próbowała pouczać myyksia, bo jeszcze mi się
            dostanie ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka