pio1973 03.06.07, 17:48 Francuz fechtujący szpadą,Polak władający szablą a może Japończyk ze swoim mieczem?Który miałby większe powodzenie u kobiet?I proszę się nie sugerować Sienkiewiczem,Dumas'em,czy Richardem Chamberlainem w "Szogunie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pio1973 Re: Pytanko 03.06.07, 17:53 Nawet taki z putrem pod nosem i zarośnięty bobrem?:))Cóż Francuzi też się nie myli tylko pudrowali.Z tego wynika że Japonczycy byli sterylni w swoim fachu,jak i pod wzgledem higieny:) Odpowiedz Link Zgłoś
mloda_karaluszyca Re: Pytanko 03.06.07, 17:56 lepszy Polak uwalany blotem i smierdzacy niz sterylny Japonczyk Odpowiedz Link Zgłoś
kakarakamuchen Re: Pytanko 03.06.07, 17:55 taki jeden z ciemnej Rassiji z osla czaszka na kijek nabita Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Pytanko 03.06.07, 18:25 czy ja wiem... hm.. trudny wybór, bo: 1. francuz fechtujący szpadą wydaje mi się bawidamkiem zapatrzonym we własną szpadę no i te bródki.. hmm 2. polak z mieczykiem.. hm.. te podgolone łby, wąsy ala putra (albo i większe..) i picie na umór hm..pijackie krzyki, przechwałki.. hmmm 3. japończycy ze - zdaje się.., kataną? mający kobietę za nic. ale jednak kierujący się jakoś tam honorem.. hm...ale są dośc niscy.. hm... a nie ma czwartej opcji? albo poproszę miks - trzy w jednym :)) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Pytanko 03.06.07, 18:31 Prosze: niski, egocentryczny bawidamek majacy kobiety za nic, bywalec klubow AA. Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Pytanko 03.06.07, 22:51 eh.. wiesz co.. znałam takiego.. i wiesz co? tylko on wiedział jak mnie.. uruchomić ;-)) p.s. kluby aa to może w przyszłości zaliczy... Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 zaraz, a czemu pytasz? 03.06.07, 18:31 chcesz zostać idealnym mężczyzną? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: Pytanko 03.06.07, 19:20 U mnie zdecydowanie Michał Żebrowski, taki, jak w "Ogniem i Mieczem" :P Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 Re: Pytanko 03.06.07, 22:53 heh a mi się podobał taki.. półnagi kozak - takie miał wąsy aż za ucho i chyba był ogolony na łyso.. hm.. taki.. samoczo-zwierzęcy.. no miał coś w sobie heheh co by freud na to powiedział eh... aha - i o ile pamiętam, to walił w bęben hyhy Odpowiedz Link Zgłoś