buszmen33 24.08.07, 12:53 O kobietach które nas kręcą ,samochodach i sporcie jaki lubicie ,drużynie jakiej kibicujecie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:02 O w morde jeża, po męsku! No to do roboty, hej ho, hej hooooooooo...! Kręci mnie Doda Samochody mi wiszą. To tylko kupa blachy do przewożenia ludzi. A wymóg stawiam tylko jeden - ma mieć klimę. Ze sportów lubię tylko włóczenie się po górach i jaskiniach i pływanie. Kibicuję tylko naszym siatkarkom. Starczy. Bo musi być czas na browar i leżenie bykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:07 nie, no grzech błagam Cię...odwołaj te Dodę, dopóki Cię lubię Kolejorz gol!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:15 Kurcze! Rzeczywiście, pomyliło mi się. To nir Doda mnie kreci, tylko Doda kręci pupą. No ale nie wiem co wymysleć. Cichopek może być?:))) Jak nie, to też zmienię. Który Kolejarz? Bo kolejarzy multum. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:19 proszę Cię, staczasz mi się jeszcze bardziej-Cichopek...ech, nie będę tego pisać:) Kolejorz jest tylko jeden, najlepszy...LECH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:23 Piękna. To wybierz mi jakąś laskę. Bo ja się na tych laskach na topie nie znam. Co mam znowu napisać? Paris Hilton?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:32 ja też sie nie znam:) mogę Ci wysłac swoje zdjęcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:45 jessu, jakie zainteresowanie, się nie spodziewałam:P Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:55 jej, Ty mnie nie naciskaj, bo się w sobie zamknę..boje się obcych:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:17 cholera, pogubiłam się:) ale ja nie wyglądam, jak Scarlet:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:18 Nie szkodzi;) Jestem przygotowany na wszystko;) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:21 Ja wciaz jestem pod Twoim wrażeniem.. Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:25 Ty mnie tak nie reklamuj, bo sie wstydam strasznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:34 Przyślij wreszcie to zdjęcie! Niecierpliwy się robię, a tu takie reklamy;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:39 Przyślij. Jak Piękna to piękna. Wreszcie będę kręcony. A może i zawrotu głowy dostanę?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 13:46 oki, coś tam skombinuje, ale to na poniedziałek:) ciesz się jeszcze weekendem bez swiadomości mojej powierzchowności:) Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:36 jesssuuu.. normalnie się nadstaw!!!!! bedzie kara! to my na kolanach przez pół roku błagali a ta tera fotę rozsyła na prawo i na lewo.. idę nakablować !!! ;DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:55 przecież jeszcze nic nie wysłałam....zastanawiam się, , jako blondynka mam długi tok myślenia:) ale karę chętnie i tak przyjmę:P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:56 Proszę,proszę,proszę:) Skoro jesteś taką sex bombą,to czym się martwisz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:28 poczekam, aż zaczniesz błagać:) a co do bomby, to Oni Cię tylko wkręcają;P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:36 Błagam jak psisko;P No już niżej nie potrafię upaść.Przyślij mi zdjęcie jeszcze dziś;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:42 no, podoba mi się jak tak skamlesz:) niestety prośba technicznie niemożliwa do zrealizowana, zdjecia w pracy na kompie brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:44 Ok;) Ale nie zapomnij mi przysłać gdy już będziesz mogła,bo w przeciwnym razie zobaczysz jakim dobermanem potrafię być >;) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:54 jeśli obiecasz, że będziesz na mnie warczał, to zniosę nawet dobermana:D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 16:06 Będziesz,czy nie będziesz?;) Pytanie zasadnicze:)Niktóre lubią być poniewierane,a inne lubią poniewierać;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:03 Słowo się rzękło, kobyłka u płota. Poniedziałek.:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 15:27 no w sumie masz to na piśmie...obiecałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
grzech_o_1 Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 17:54 Rewanż jest oczywisty. Ja będę miał nawet certyfikat autentyczności. A Twoje? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
keeper81 No to po męsku ;) 24.08.07, 14:04 Kobiety: - kręci mnie Monica Bellucci, Moja Kochanka i kumpela z którą od czasu do czasu rozmawiam ale Ona jest jak róża na którą mogę tylko popatrzeć a nigdy nie będzie dane mi jej zerwać.Wogóle kobiety mnie kręcą gdy mają błysk w oku i kocie spojrzenie :P Samochody: - Alfa Romeo i wiekszość włoskich spod ręki Pinifariny - American Dream Cars Sport: - standard: piłka nożna (Valencia), narty ale kocham hokej i nic go nie zastąpi także kibicuję mojemu Zagłebiu :) wogóle to temat rzeka, można by pisać i pisać :) Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: No to po męsku ;) 24.08.07, 14:12 no to podobnie jak u mnie jak chodzi o sport .Piłka nożna i Hokej i kibicuje tez Zagłębiu zarówno w Hokeja jak i w piłkę. Odpowiedz Link Zgłoś
hermion Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:07 No proszę! Pierwszy pasujący do forum post :-) Kobiety - moja żona :-) Samochody: szybkie, Aston Martin DB9 i teraz DBS Sport to chyba tenis, choć dawno nie grałem... Drużyna, której kibicuję - Man UTD :-) w ogóle angielska piłka Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: Porozmawiajmy po męsku 24.08.07, 14:13 Sporty-motorowe, Samochody-głownie przemysłowe(nie mylić z Czikłaczento z kratką). Odpowiedz Link Zgłoś