Gość: inox IP: 213.17.175.* 12.08.03, 12:14 No właśnie, co twoja sąsiadka...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fryzjer Re: A moja sąsiadka .... IP: 217.153.88.* 12.08.03, 15:23 Ostatnio jak wracałem do domu stała na balkonie, w momencie jak dochodziłem do jej balkonu (Ip) odwróciła się i pochyliła a ponieważ była jakimś dziwnie krótkim stroju to zobaczyłem "kajak" a raczej ponton bo pod spodem nic nie miała. Nie było by problemu, ale ona ma ok. 50-ki. Czy wg. was mnie wabi czy odstrasza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: A moja sąsiadka .... IP: *.tvgawex.pl 12.08.03, 21:12 Gość portalu: fryzjer napisał(a): > Ostatnio jak wracałem do domu stała na balkonie, w momencie jak dochodziłem do > jej balkonu (Ip) odwróciła się i pochyliła a ponieważ była jakimś dziwnie > krótkim stroju to zobaczyłem "kajak" a raczej ponton bo pod spodem nic nie > miała. Nie było by problemu, ale ona ma ok. 50-ki. Czy wg. was mnie wabi czy > odstrasza? ....a nie przyszlo Ci do glowy,ze moze to...ani jedno ani to drugie?pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: A moja sąsiadka .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 11:05 moja też.. oj, moja też.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: A moja sąsiadka .... IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 13.08.03, 11:11 Moja sąsiadka mieszka ze swoją dziewczyną. Obie to bardzo miłe kobiety (nie wiem czy powinienem używać słowa "kobiety"). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brookie Re: A moja sąsiadka .... IP: *.tnt3.per1.temp.da.uu.net 13.08.03, 12:04 Moja sasiadka to dealerka i narkomanka jednoczesnie. Kupcy zjezdzaja sie o kazdej porze dnia i nocy. Nigdy nie robi zakupow i zastanawiam sie co je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasik Re: A moja sąsiadka .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.03, 15:16 a żyje jeszcze? może zimowe zapasy jej zostały, wiec próbuje się ich pozbyć przed kolejną zimą? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś