Gość: mmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 07:43 strasznie wczoraj jęczał jak mu robiłam laskę...w koncu !!!! :)))) powiedział mi, że mu zrobiłam zajebistego loda. jak ja go kocham... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nancyboy Re: a moj chlopak.. 04.09.03, 09:00 Jak kiedyś zrozumiesz co to jest miłość to będzie Ci głupio z powodu tego postu. Do reszty czytelników: wiem, że ten post to tylko szczenięcy żart, odpowiedziałem tylko na wypadek, gdyby ktoś to wziął na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm Re: a moj chlopak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 09:48 to jest zycie, a nie szczenięcy żart... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: a moj chlopak.. IP: *.166.195.213.2127.waw-mec.leased-e.ids.pl 05.09.03, 09:10 Gość portalu: mmmm napisał(a): > to jest zycie, a nie szczenięcy żart... co Ty wiesz o życiu?! Twoje życie to same kutasy, Twojego chłopaka, jego kolegów, ich starych itd... Jesteś zwykłą obciągarką ale powiem Ci że chętnie bym Ci swojego zapodał :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tsetse Re: a moj chlopak.. IP: *.tkb.net.pl 04.09.03, 15:09 Gość portalu: mmmm napisał(a): > strasznie wczoraj jęczał jak mu robiłam laskę...w koncu !!!! :)))) > powiedział mi, że mu zrobiłam zajebistego loda. > jak ja go kocham... a jak mu ją robilaś, że aż jęczał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: a moj chlopak.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.03, 16:04 moze za mocno zaciskałaś zęby i jęczał z bólu :) Odpowiedz Link Zgłoś
huncfot Re: a moj chlopak.. 05.09.03, 11:53 No brawo!!!!! gratuluje ze sie rozwijasz w swoim fachu Odpowiedz Link Zgłoś