kurczak1 29.10.08, 14:54 Napiszcie drodzy meżczyźni czy chcecie się do czegoś przydawac swoim kobietom. Czy ma tu miejsce pewien handel wymienny brzydko mówiąc, czy też stawiacie na tzw. czystą miłość? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
c_n Re: Do czego potrzebny jest facet? 29.10.08, 15:03 zdarzają się mężczyźni, który mają czyste intencje wobec kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 15:12 Czy czyste intencje to dla Ciebie - takie zgodne z tradycyjnymi obyczajami, czy po prostu szczerosc np. - Sluchaj, wywierasz na mnie piorunujace wrazenie, moze pojedziemy jutro na wspolny weekend do Hotelu Golebiewski w Mragowie? Zobacz, jak tam ladnie :) img.obiektyturystyczne.pl/tn,golebiewski-hotel-golebiewski-hotel,134c8e0a6e1c7ffc8bc5cfd59826f288.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
staryigruby Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 15:22 Widzze najstarszy tekst świata o czystych intencjach działa bezbłędnie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy I tak i nie. Czekam, c_n 29.10.08, 15:29 Oczywiscie moze to byc najstarszy tekst swiata - dla jednych. Moze byc jednak szczerym oddaniem zauroczenia, czyli stanu ducha i umyslu - dla innych. Pytam powaznie - czy dla Drogiej c_n owa szczerosc podpada pod "czyste intencje" ? Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 16:03 taka bezpośredniość chyba nie jest opłacalna, więc niewielu mężczyzn na nią stać a już na pewno nie tych inteligentnych. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 16:19 Istotnie, zazwyczaj nie jest, wiec zazwyczaj czyni sie to pewnymi ogrodkami. Podalem tylko najprostszy przyklad. Uciekasz jednak od odpowiedzi - czy jezeli ktos daje Ci w sposob mily, lecz JASNY, do zrozumienia, ze bardzo mu sie podobasz, ze zrobilas na nim piorunujace wrazenie i pragnie juz teraz, jutro, pojutrze spedzic z Toba razem kilka dni - sam na sam - to czy kwalifikujesz to jako "czyste intencje" ? (zaznaczam , specjalnie, ze ten pan nie "bajeruje", tylko rzeczywiscie jest w takim stanie). Slowem doznal olsnienia i jestes dla niego owa "Pretty Woman" - nie chce jednak "bajerowac" i mowic, ze zakochal sie od pierwszego wrazenia... - Wiec? Jak wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 16:39 obrotowy napisał: > Slowem doznal olsnienia i jestes dla niego owa "Pretty Woman" > - nie chce jednak "bajerowac" i mowic, ze zakochal sie > od pierwszego wrazenia... > > - Wiec? > Jak wtedy? eeeee tam. my to lubimy być pozdobywane, a nie od razu "padam przed tobą". a gdzie te nieprzespane noce - kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha ......... Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 16:47 1.xxx12345 napisała: > eeeee tam. my to lubimy być pozdobywane, a nie od razu "padam przed tobą". - ale to wlasnie przypadek z tego drugiego bieguna :))) a gdzie te nieprzespane noce - kocha, nie kocha, kocha, nie kocha, kocha ........ - Ty mi sie tu, Szanowna, nie wpychaj miedzy wodke, a zakaske :))) To nie przypadek 20-to latkow z tym slawnym: - kocha, nie kocha... Tylko "Piorun z jasnego Nieba" dla osob 30 + Odpowiedz Link Zgłoś
1.xxx12345 Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 16:58 obrotowy napisał: > Tylko "Piorun z jasnego Nieba" dla osob 30 + jak 30+ i "Piorun z jasnego Nieba" to jaką profilaktyką przeciwzawałową stosujesz? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 29.10.08, 17:01 1.xxx12345 napisała: > jak 30+ i "Piorun z jasnego Nieba" to jaką profilaktyką przeciwzawałową stosujesz? :)) rover (codziennie) :) Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Jak to do czego potrzebni???? 30.10.08, 09:43 Oni sami? W większości do niczego...zostawmy jakieś miłostki, amory itp. potrzebna nam ich karta bankomatowa (nie zablokowana) i stały wpływ na konto :) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1 Re: Jak to do czego potrzebni???? 30.10.08, 14:25 No właśnie tego to ja nie mam, mogę liczyc co najwyżej na skromną rozrywkę, drobną pomoc np. przy remoncie i łóżko. Nie czuję sie właścicielką faceta i zastanawiam się czym nie głupia. Odpowiedz Link Zgłoś
netmenka29 Re: Jak to do czego potrzebni???? 30.10.08, 15:23 Właścicielką nie opaca się być, bo wtedy trzeba się opiekować (nazwa wskazuje) a po co zbytni wysiłek? heehe Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
c_n Re: Czym sa dla Cie czyste intencje? 04.12.08, 06:12 obrotowy napisał: > Istotnie, zazwyczaj nie jest, wiec zazwyczaj czyni sie to pewnymi > ogrodkami. > > Podalem tylko najprostszy przyklad. > > Uciekasz jednak od odpowiedzi - czy jezeli ktos daje Ci w sposob > mily, lecz JASNY, do zrozumienia, ze bardzo mu sie podobasz, ze > zrobilas na nim piorunujace wrazenie i pragnie juz teraz, jutro, > pojutrze spedzic z Toba razem kilka dni - sam na sam - to czy > kwalifikujesz to jako "czyste intencje" ? to przede wszystkim nic mnie to nie obchodzi, intencje w takim przypadku w ogóle nie są ważne, tylko wypłacalność tego człowieka oraz jego wiek. > (zaznaczam , specjalnie, ze ten pan nie "bajeruje", > tylko rzeczywiscie jest w takim stanie). > > Slowem doznal olsnienia i jestes dla niego owa "Pretty Woman" > - nie chce jednak "bajerowac" i mowic, ze zakochal sie > od pierwszego wrazenia... > > - Wiec? więc musi poszukać sobie prostytutki, na mnie go nie stać, skoro nie ma nic cennego do zaoferowania. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy kto rano wstaje temu pan Bog daje ? 04.12.08, 13:52 c_n napisała: to przede wszystkim nic mnie to nie obchodzi, intencje w takim przypadku w ogóle nie są ważne, tylko wypłacalność tego człowieka oraz jego wiek. > Przygniotlas mnie tym argumentem biorac pod uwage godzine, o ktorej napisalas Twoj post, 6.12, Teza , ze kto rano wstaje temu pan Bog daje... wydaje sie byc postawiona pod znakiem zapytania. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Do czego potrzebny jest facet? 30.10.08, 20:46 Mój się przydaje do relaksu, spędzania czasu, remontu i niekiedy opieki nad moim dzieckiem. Ale staram się zachęcić go do budowy domu. Zawsze qrde uprawiam czystą miłość, moi faceci nie byli brudasami. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Do czego potrzebny jest facet? 30.10.08, 21:18 do otwierania puszek z piwem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa do kilku malo istotnych rzeczy... ;) 04.12.08, 10:59 kurczak1 napisała: > Do czego potrzebny jest facet? > Napiszcie drodzy meżczyźni czy chcecie się do czegoś przydawac > swoim kobietom. Wydaje mi sie ze my mezczyzni kobietom przydajemy sie do budowania, hmm.... wszystkiego; miast, budynkow, komunikacji miejskiej, samochodow, telefonow komurkowych, maszyn do produkcji wszystkiego czego kobieta potrzebuje... Oczywiscie moge sie mylic, ale wydaje mi sie ze kobieta woli zyc w cywilizacji stwozonej przez mezcyzni niz biegac nago po gajach i szukac jagodek, i spac pod drzewem.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: do kilku malo istotnych rzeczy... ;) 04.12.08, 11:09 > Wydaje mi sie ze my mezczyzni kobietom przydajemy sie do budowania, > hmm.... wszystkiego; miast, budynkow, komunikacji miejskiej, > samochodow, telefonow komurkowych, maszyn do produkcji wszystkiego > czego kobieta potrzebuje... Przeciez mężczyźni tworzą to wszystko dla siebie:))) Kto tak naprawdę jest większym miłośnikiem technicznych gadżetów - kobieta czy mężczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: do kilku malo istotnych rzeczy... ;) 04.12.08, 11:19 nawrocona5 napisała: > Przeciez mężczyźni tworzą to wszystko dla siebie:))) > Kto tak naprawdę jest większym miłośnikiem technicznych gadżetów - > kobieta czy mężczyzna? a ty cale zycie oczywiscie spisz pod drzewem, chodzisz na piechote i jadasz korzonki znalezione nad rzeka? Z felefonu, prysznica czy z wanny mam rozumiec, rowniez nie korzystasz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocona5 Re: do kilku malo istotnych rzeczy... ;) 04.12.08, 11:27 Niestety - mieszkam za daleko od jakiegokolwiek lasu.. Strumyczek żaden nie płynie w poblizu mojego domu, a wolałabym sie w nim popluskac i biegac potem nago po gajach... :D Odpowiedz Link Zgłoś
polska_potega_swiatowa Re: do kilku malo istotnych rzeczy... ;) 04.12.08, 11:50 nawrocona5 napisała: > Niestety - mieszkam za daleko od jakiegokolwiek lasu.. > Strumyczek żaden nie płynie w poblizu mojego domu, a wolałabym sie > w nim popluskac i biegac potem nago po gajach... > :D w zimie tez? Bo gdyby nie mezczyzni to nie mialabys wyboru...trzeslabys sie z zimna cala zime pod jakms krzaczkiem jedzac korzonki...:) Odpowiedz Link Zgłoś