Gość: Eukalibduz IP: *.media4.pl / *.media4.pl 11.11.03, 00:40 Hej faceci, czy którys z Was ma golarke elektryczną? Zastanawiam się czy sobie kupić i oczekuję porady:-) Słyszałem że niedokładnie golą. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.aster.pl / *.acn.pl 11.11.03, 17:11 Mój tata sprawił sobie golarkę elekryczną. Kosztowała dużo, ale buzię ma gładziutką jak bobasek:)Ona dostosowuje swój kąt do twarzy, ma jakiś sygnał jak już dane miejsce nie ma włosów itd. Muszę sprawić taką golarkę swojemu mężowi, jest naprawdę bardzo dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
libressa Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra 11.11.03, 17:20 Brzytwa, prawdziwy mężczyzna używa tylko brzytwy... :) --- Nadmiar zalet to duza wada. /LIBRA/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 10:27 Ja taką się golę od kiedy się tylko pojawiły w polsce inne golarki niż radzieckie, bo nożyki mnie podrażniały, a golarka nie. I nie kupuj byle czego na targu za 20 zł bo to się nadaje tylko do golenia chomika. Polecam Philips - wygodnie się trzyma (golę się teraz), albo Braun - troszkę mniej wygodna do trzymania ale chyba dokładniej goli (miałem przed Philipsem, a jeszcze wcześniej miałem Sanyo). Ruskie golarki i te z targu do śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: Golarki elektryczne-czy warto sobie taką spra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:27 a jaki model mogli byscie poleci golarki zeby nie byla na jdrosza tak do 300 zl i najlepiej do twardego zarostu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolineczka Re: PHILIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:29 modelu ani ceny niestety Ci nie moge przybliżyc ale wiem, że są godne polecenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 21:57 ale czy warto inwestowac w system quadra action czy wystarczy zwykla glowica i czy lepsze sa 2 czy 3 ostrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolineczka Re: PHILIPS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:01 Proponuje się dopytać u handlowca, albo wejdź na stronę Philipsa. No to by było na tyle mojego wymądrzania. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.03, 22:58 strone odwiedzilem ale tam niestty nie pisze ktory system jest lepszy :( a jak juz inwestuje tyle kaski to chcialbym jak najlepiej ja wydac!!! a moze ktos powiedziec tak szczerze czy wogle warto kupowac golarke czy jej przewaga nad tradycyjna maszynka jest taka duza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: PHILIPS IP: *.iweb.pl 17.11.03, 14:36 witam przewaga jest i to w kilku sprawach 1) kasa w golarke inwestujesz raz i urzywasz conajmniej kilka lat w moim przypadku juz 5 2) elektryczna nie podrarznia skory i nie mozna sie ja zaciac :) goli tak samo jak zwykle ostrze 3) szybciej sie mozna ogolic ja polecalbym ci masynki philipsa z 3 glowicami koniecznie akumulatorowa na allegroza 300 zl mozna kupic juz naprawde dobra ps. sorrki za bledy ortograficzne :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pavvel Re: PHILIPS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.03, 19:50 ale czy warto inwestowac w ten system quadra action czy wystaczy zwykla euchoma glowica? a moze znasz jakis godny polecenia model? wielki edzieki Odpowiedz Link Zgłoś