Dodaj do ulubionych

Aliexpress

05.08.14, 18:29
siemka macie jakies doswiadczenia? ciuchow tam coniemiara i tanie jak barszcz ale jak z jakoscia???

www.aliexpress.com/item/2014-New-Mens-Summer-Tops-Ttees-Short-Sleeve-t-shirt-Man-Plus-Size-Start-Printed-Cotton/1802823453.html
Obserwuj wątek
    • gramacz Re: Aliexpress 10.12.14, 18:59
      jakośc rózna, warto przed zakupem poczytać opinie tych co już kupili.
      Na forum telchina.pl masz wiele opinie i recenzji towarów z ali
    • podroznik85 Re: Aliexpress 13.05.15, 15:47
      Ja bym nie ryzykował z aliexpress. Sam kupuję na wspomnianym wyżej szch i jestem bardzo zadowolony. Faktycznie buty przychodzą szybko i cały czas można być w kontakcie z polską obsługą :)
      • anetaka12 Re: Aliexpress 14.06.15, 18:53
        Witam, potwierdzam słowa " Ja bym nie ryzykował z aliexpress". Ja korzystam tzch.pl, to solidna i uczciwa firma, jasne i konkretne warunki. Super kontakt, odpisują na każdą wiadomość. A ceny !!! Warte polecenia.
    • danulka22 Re: Aliexpress 07.07.15, 15:07
      Mam trochę podobne odczucia. Wcześniej można było płacić paypalem, ale niestety zlikwidowali tą opcję. Przeszłam na robienie zakupów na www.tzch.pl/. Jest duży wybór i gładko to idzie.
    • olga.1983 Re: Aliexpress 10.07.15, 10:28
      Na www.tzch.pl/ jest podobny wybór, ale według mnie zakupy są łatwiejsze i bezpieczniejsze. Mówią po polsku, kasę sprzedawcy przekazują jak mają już towar u siebie, i można u nich płacić w złotówkach bez dodatkowych opłat za przelew zagraniczny czy przewalutowanie.
      • martus2014 Re: Aliexpress 07.08.15, 12:51
        Generalnie to jest mega tanio, z jakością różnie zależy jak trafisz, warto sprawdzić od kogo kupować ( www.chinskiraport.pl/blog/aliexpress/ )

Paczka jest zazwyczaj do Polski darmowa, więc mega spoko opcja
    • martus2014 Re: Aliexpress 11.09.15, 14:17
      Jakość ciuchów zależy jak trafisz, ja 8/10 zamówień jestem super zadowolona, co do jakości to możesz spokojnie reklamować (tu masz opisane jak to robić krok po kroku: www.chinskiraport.pl/blog/aliexpress/ )

Generalnie Aliexpress jest spoko, tylko trzeba dobrze wyszukać towary.
    • trzasko Re: Aliexpress 27.10.15, 20:39
      Zależy co się kupuje i czego się oczekuje. Ostatnio znajoma się zastanawiała, czy sukienki ślubnej tam nie kupić. Powiedziałem ,ze jak jej brakuje, to jej dołożę te 2000 niech dziewczyna nawet nie myśli o czymś takim
    • getsmile Re: Aliexpress 26.01.16, 16:47
      Od jakiegoś czasu, na AliExpress można płacić już w PLN za pośrednictwem Przelewy24:
      pracaprzezinternet.net/chinskie-allegro/
    • kupujenaali Re: Aliexpress 13.03.16, 10:15
      Fajny blog o Aliexpress. Tutaj znajdziesz wszystkie informacje: aliholik.pl/
    • gramacz Re: Aliexpress 18.05.16, 09:17
      Przed zakupami ws chinach polecam lekturę telchina.pl/ To kopalnia wiedzy o zakupach
    • dorkax Re: Aliexpress 24.04.18, 14:17
      Spore :-D
      Na ali kupuje od dość dawna, jakiś czas temu zaczęłam kupować ciuchy. I spoko. Trzeba się trzymać jednak kilku zasad
      -Nie kupuj śmiesznie tanich rzeczy (płaszcz za 5$ odpada) Chińczyk ci nie wyśle, tylko problem bo trzeba się prosić o zwrot własnej kasy
      -Czytaj komentarze. Na dole aukcji ludzie piszą co myślą o danej rzeczy
      -Często masz też realne zdjęcia przedmiotów (zdecydowanie ułatwia podjęcie decyzji)
      NO i to by było na tyle. W razie pytań, możesz napisać na facebooku (priv) www.facebook.com/ZnaleziskaMagdy/
      Tutaj masz oferty do mx $5 got.by/2ghmrt
    • qworum Re: Aliexpress 27.04.18, 10:20
      Tez kupuje sobie czasem jakieś rzeczy ale nic z ciuchów. Raczej gadżety albo części do majsterkowania.
    • kubowa1 Re: Aliexpress 13.05.18, 16:55
      Miłośników zakupów na Ali zapraszam do małej, ale prężnie działającej grupy www.facebook.com/groups/109619386261023/
    • mariusz15017 Re: Aliexpress 17.06.18, 13:18
      Kupuję na Aliexpress od ponad 3 lat i praktycznie zawsze jestem w pełni zadowolony. Za te ceny+ darmowa dostawa to naprawdę są rewelacyjne okazje!
      Jeżeli chodzi o Ali to polecam tego bloga, wyszukują naprawdę świetne oferty różnych kategorii. Tu dla przykładu z mody męskiej- drewniane muchy :O
      chinskieoferty.blogspot.com/2018/05/drewniane-muchy-meskie.html
    • adam2405 Re: Aliexpress 06.10.18, 11:28
      Jakość może i będzie ale ryzyko duże
    • ryszard.pat Re: Aliexpress 25.10.18, 11:03
      ja jakos nie lubie z aliexpress gadżety tak ciuchy nie
    • roberto_1990 Re: Aliexpress 19.01.22, 19:48
      ALITRENDS.COM

Znajdziesz tu aktualne bestsellery z Aliexpress ułożone według kategorii. Zawsze aktualne statystyki, zawsze najbardziej popularne produkty, zawsze podzielone na podkategorie i zawsze w najniższych możliwych cenach. Sam sprawdzam tu regularnie najnowsze trendy i kupuję, co mi się podoba.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka