zamysleniee 24.04.09, 20:26 Chętnie bym sobie poczytała wątki założone przez mężczyzn, bo kurcze.... ( teraz kobitki mnie zlinczują) ale większość na FM zakładają kobiety, a w końcu to "męska knajpka" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panirogalik Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 20:46 może nie mają nic ciekawego do powiedzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 20:50 ojjjj, zabrzmiało jak prowokacja ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 25.04.09, 17:34 > może nie mają nic ciekawego do powiedzenia;) A dla ciebie kolejny wątek w stylu "Faceci są be", "Dlaczego mie porzucił, skoro ja mu tylko zaczęłam robić z życia piekło, kontrolować wydatki i zmuszać do ślubu?", "Dlaczego faceci nie chcą się żenić?", czy nieśmiertelne "Pytanie do facetów" to jest coś ciekawego do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
wojgall Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 20:59 Bo faceci są od działania a nie od gadania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 21:04 eee, nie mów, że trzeba działać tylko w ciszy :] Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 21:33 Trudno będzie. Jak widać na FK większość wątków to narzekanie (o różnym stopniu nasilenia) lub prośby o pomoc. Dla facetów to są dwie ostatnie rzeczy o jakich chcieliby dyskutować. Wyjątkiem są wątki medyczne, ale jak wiadomo facet prędzej skona niż przyzna się, że coś z nim nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 22:18 Oj to sie pomylilas. Ten watek w zasadzie powinien byc na portalu Kobieta poniewaz tam kobiety pisza o roznych damskich rzeczch a tu sobie gadaja na tema mezczyzn - wyzywaja ich og najgorszych, wyzywaja sie, wyzalaja sie a to jak wiadomo po mezczyznach splywa jak przyslowiowa woda po kaczce. Mezczyzni nie pisza na watkach niekonkretnych - wola watki typu seks, motoryzacja, sport, komputery... itp Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 22:34 Mogą być dwie przyczyny takiego stanu rzeczy: 1. Kopernik też była kobietą. 2. Jaki jest sens, by mężczyźni wypowiadali się na forum, na którym klikają głównie (jak sama zauważyłaś) kobiety. Myślę, że panowie, w totalnej konspirze, stworzyli nowe fora, na które normalnie funkcjonująca kobieta z pewnością nie wejdzie. Np.: "Robótki ręczne" albo "Kochanie przez gotowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
porando Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 22:48 a zdziwilabys sie, A na pewno "faceci" zagladajacy na "Robótki ręczne" albo "Kochanie przez gotowanie" to w rzeczywistoci kobiety albo geje.... Normalny chlp to zajrzy na "wysokie obcasy" , moze jeszcze na inne plotki bo tam mozna sie dowiedziec jak i na co kobitki biora (albo sie nabiora) i mozna zaoszczedzic mase czasu na podrywach i na udawaniu...bo przeciez chodzi tylko o to aby je wciagnac do lozka a potem znow zajac sie pilotem i piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 24.04.09, 22:50 porando napisał: > a zdziwilabys sie, A na pewno "faceci" zagladajacy na "Robótki ręczne" albo > "Kochanie przez gotowanie" to w rzeczywistoci kobiety albo geje.... Normalny > chlp to zajrzy na "wysokie obcasy" , moze jeszcze na inne plotki bo tam mozna Zdziwiłabym się bo nawet nie wiem czy takie fora istnieja :)))) > sie dowiedziec jak i na co kobitki biora (albo sie nabiora) i mozna zaoszczedzi > c > mase czasu na podrywach i na udawaniu...bo przeciez chodzi tylko o to aby je > wciagnac do lozka a potem znow zajac sie pilotem i piwkiem Odpowiedz Link Zgłoś
garcia6 Re: brakuje mi tutaj męskich wątków.... 25.04.09, 16:56 Hahah jesli Facet musi czytac jak poderwac Kobite to racja...to tylko Facet a nie Mezczyzna :)Zenada :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt byly, byly... 25.04.09, 13:28 w poprzednich latach... rzeczywiscie ciekawe... AdminKA Pascal je jednak tak ciela, ze hloopcy sie w kurzyli i sobie poszli :) Odpowiedz Link Zgłoś
bugmenot2008_2 Re: byly, byly... 25.04.09, 16:52 i dlatego co raz bardziej mam w de... to forum odkad kretynka pascal skasowala mi kilka watkow - macie odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: byly, byly... 25.04.09, 17:37 bugmenot2008_2 napisał: > i dlatego co raz bardziej mam w de... to forum odkad kretynka pascal skasowala > mi kilka watkow - macie odpowiedz A to jeszcze jeden dowód na to że mężczyźni w bezpośrednim starciu szans jakby mniej mieli. Ale żeby trzymać zapodanego tematu się odpowiadam, w myśl zasady mówisz i masz., a pomyśleć że ja tam się gniotę w takim babińcu, jak tu takie luzy ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24087&w=94348624&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś