gph 18.09.08, 10:27 w brdzo złym stnie jak zmawiał przez tlefon blep... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzychut Re: ja uwżam ży pseł Gsiewki bł 18.09.08, 10:41 Ty lepiej uważaj z kim zaczynasz! Dwóch wesołków z radia ZET już leci na zieloną trawkę za niedozwolone żarty z najwybitniejszego peronowego;-) deser.pl/deser/1,83454,5706712,Dziennikarze_moga_stracic_prace_za_zarty_z_Gosiewskiego.html Odpowiedz Link Zgłoś
kwakwarakwa BAM będą stroili jak u Ziutka Wissariona 18.09.08, 16:02 żurnalistów będzie można spotkać i pozdrowić przez okno ekspresu gdzieś na niezmierzonych połaciach między Opocznem a Włoszczową, gdy w twarzowych pomarańczowych kamizelkach bez napisu PRASA będą szlifować nasyp kolejowy. Za szczególne złośliwości dostaną zadanie sprzątania tunelu w Tunelu podczas przetaczania składów. Odechce się żartów żurnalistom, tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Re: ja uwżam ży pseł Gsiewki bł 18.09.08, 18:36 gph napisał: > w brdzo złym stnie jak zmawiał przez tlefon blep... Oooo, sam Gosiewski, jak mi Bóg miły! Tak mówi jak pisze :D Odpowiedz Link Zgłoś