Gość: ooo IP: 94.246.136.* 03.05.09, 19:35 Zabawne... ale jakie praktyczne :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cookie monster Re: Torba pleśniowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.09, 23:24 10 dołków za 25 torebek... w Polsce już wkrótce w cenie 69,99 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan roman Re: Torba pleśniowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 18:09 taniej wyjdzie kupić nową kanapkę po zjedzieniu jej przez przez złodzieja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Torba pleśniowa IP: *.tvk.torun.pl 31.05.09, 23:36 najtaniej jest kupić laxigen i wymieszać np. z jakąś pastę do kanapek i specjalnie pozostawić złodziejowi, mój wujek jest górnikiem i kiedyś tak zrobił kolesiowi, który mu podbierał kanapki, po jednej takiej akcji przestał, bo nie dość, że mu się odechciało, to wszyscy na kopalni poznali, kto podkrada kanapki, po tym jak z WC nie mógł wyjść :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Torba pleśniowa IP: 162.27.161.* 04.06.09, 11:22 pracowałem z kolesiem, który notorycznie drugiemu podbierał pączki i drożdżówki. Aż się ten wkurzył i pewnego razu do pączka napompował strzykawką zużyty olej maszynowy ;-) ...co prawda tamten został w porę uprzedzony ale olej już mu na palce ściekał i od tego czasu się skończyło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Torba pleśniowa IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 20:43 Eee, czy to nie za drogo... wystarczy zwykła torebka z folii i marker zielony, albo spray... ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gonzor Re: Torba pleśniowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:20 Mi podjadali śniadanko w technikum wiecznie głodni kumple z internatu. Skończyło się gdy wystawiłem mu śniadanko w ogromną ilością najostrzejszej przyprawy jaką udało mi się dostać. Szczypta sprawia, że bigos płonie w ustach. Gość zlał się potem, lał krokodyle łzy, świetny sposób, polecam, od razu wiadomo kto kradnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaudia :) Re: Torba pleśniowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 19:31 Tylko faceci mogą mieć takie problemy! :DD Odpowiedz Link Zgłoś