Gość: zibi IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.09, 13:11 jadł ktoś kebab w tym nowym lokalu na Ogrodach? naprzeciw placu zabaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
se_nka0 Re: kebab 12.10.09, 15:32 ??? Nic nie wiem o nowym lokalu przy placu zabaw. Czy obok ksero jest? Bo był tam wolny lokal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gilalla Re: kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 10:47 lepiej kebabu nie jeść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: kebab IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:36 Barowe niezdrowe Odpowiedz Link Zgłoś
nieistotne Re: kebab 17.10.09, 19:18 A ja się przedmówcom sprzeciwię :) Do "Altany" ( bo tak się ten lokal nazywa ) trafiłem przypadkiem i nie żałuję ! W lokalu czysto, jedzenie smaczne ,ceny w normie , porcje uczciwe i miła , fachowa obsługa ( widać ,że wiedzą co robią ) . Polecam smakoszom i smakoszkom kebabu :) Pozdrawiam !! Odpowiedz Link Zgłoś
unhollyseth Re: kebab 17.10.09, 20:25 Reklama dźwignią handlu :) Ale zachwalanie swojego nie jest zbyt na miejscu:P Odpowiedz Link Zgłoś